Haklısın canım bu Tür işler sabır işi ama neden sen tekrardan kullanma ihtiyacı duydun ben 4cü ayıma girecem sürekli yazdığım gibi yüzümde allahıma bin şükür olsun ki hiç denecek kadar çıktı sadece çene ve yanagım da bir kac tane cıkıyor du Hepsı bu
CANIM benim bu ilac herhalde yüzdeki sivilce lekelerini de yok etmeye yarıyor ama sen doktorunla tam detaylı konuşmadın mi o sana en iyi bilgiyi verir 4ayım dayım ben maşallah Rabbime sükür olsun tertemiz oldu yüzüm dudağımda hiç catlamadımeraba bende bir haftadır falan kullanıyorum bu ilacı, kırmızı sıvılce lekelerı var bende, onlara etk ıedıoymru aknetrent yoksa sadece sivilceleremı ve etk ıetmıyorsa kırmızı sıvılce llekelerı ıcı nayrı bı krem kullanmalıyım ?
CANIM benim bu ilac herhalde yüzdeki sivilce lekelerini de yok etmeye yarıyor ama sen doktorunla tam detaylı konuşmadın mi o sana en iyi bilgiyi verir 4ayım dayım ben maşallah Rabbime sükür olsun tertemiz oldu yüzüm dudağımda hiç catlamadı
CANIM benim doktorun ilgisizse sayet onu değiştir derim çünkü bu ilac ilgi isteyen birsey benim doktorum saolsun her ay gittiğimde özellikte ilgileniyor çok inceliyor yüzümü ama insallah bir sıkıntı olmaz bu arada halen günes kremi kullanmıyorum benMasallahh darısı basıma :) doktorun pek ilgilenmeyen Bir kadın malesef diğer ay gittgimde kırmızı lekeler için bir krem yazmasını isticem artık napim. Doktora doğru duzgunsoru bile soramadin yan etkilerinden falanda hiç bahsetmedi ben hepsini internetten araştırdım kullananların yorumlarını falan okudum öyle öğrendim yani bazıları lekelerede etki eder diyor bazilarida etmez diyor kafam karisti o yüzden :)
CANIM benim doktorun ilgisizse sayet onu değiştir derim çünkü bu ilac ilgi isteyen birsey benim doktorum saolsun her ay gittiğimde özellikte ilgileniyor çok inceliyor yüzümü ama insallah bir sıkıntı olmaz bu arada halen günes kremi kullanmıyorum ben
allahıma bin şükür olsun ki hiç leke yok ama kişiden kişiye değişir bu durum Watson dan aldıgım dudak kremi sürüyorum o yüzden hiç çatlamadı sanada onu öneririm kullan derim şimdiden çok gecmis olsn ☺☺☺
canim bnm suan aknetrent tedavim devam ediyor 4. aydaym lazer epilasyonumunda dun ikinci seansini yaptrdm uc gun once hap kullanmiyorm lazerden bir gun sonra devam ediyormkızlar merhaba bu ay tedavim bitiyor ve gercekten günes kremi kullanmadıgım halde hiçbir sorun gunes lekem olmadızaten her zaman diyordum fazla akne yok diye bende ve lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum en gec tedavi bittikten ne zaman sonra yaptırabilirim bir bilgisi olan varmı acaba
kızlar merhaba bu ay tedavim bitiyor ve gercekten günes kremi kullanmadıgım halde hiçbir sorun gunes lekem olmadızaten her zaman diyordum fazla akne yok diye bende ve lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum en gec tedavi bittikten ne zaman sonra yaptırabilirim bir bilgisi olan varmı acaba
Hiç bakmadım ama bu ayım son oldugu için 2 3 ay içinde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum bakalım ne olacak6 ay sonra yazıyor birçok yerde ve ilacın prospektüsünde
bende gunde 20 mg birtane kullaniyorm 6. ay bitecek 1 hafta sonra hic sivilce ckmadi yuzumde 1 tane bile ama onceden kalma bkkactane lekem var onlar icin napablrm acabaKırmızı lekeleriniz ne halde kızlar bnm her aivilceden snra kırmızı leke kalıyor ve geçmek bilmiyor bende 3 gündür kullanıyorum 20 mg günlük bitane kullanıyorum
merhaba kızlar bugun cilt dokoruna gittim ve bana roactan vermesını istedıgım ama aknetrent verdı yüzümde pek sivilce yok ama yinede kullanmak ıstedım acaba kullanıpta faydasını gören var mı yan etkılerı çok kötü diyorlr çünkü ama yinede herseyı göze alarak kullanmak ıstıyorum çalıstıgım ıcınde çok endişeliyim çünkü sürekli insan içinde olmam gerek işim itibarıyle ama yınede kullanmayı düşünüyorum bana bu konuda yardım edebılırmısınız acaba sızden ricam benı bu konu ıle ılgılı bilgilendirmeniz ve her ay ay ay yüzümün fotosuna çekıp atacam sonuctan tam emın olmak ıcın