oldu evet soyulmada başladı inşallah sende hiç çıkmaz :)Bir haftada disa atiyor mu ki canim benim 15 gun oldu oyle bir etki gormedm
inşallah yüksek çıkmaz çok teşekkür ederimm şuan cildin nasıl pekiBen bayram öncesi boyattım canım hiçbir sıkıntı olmadı ve 3ayımın ortasına yakınım allaha şükürler olsun ki sivilcem hiç çıkmadı sadece cenem de cıkıyor oda hemen sönüyor dudak kurulugım da yok Haftaya cuma tekrar kan testi yaptıracam çünkü kan değerim yüksek çıkmıştı
bişey daha sorsam saçlarım fazla dökülmeye başladı siz bunun için herhangi bişey yaptınız mı ?Ben bayram öncesi boyattım canım hiçbir sıkıntı olmadı ve 3ayımın ortasına yakınım allaha şükürler olsun ki sivilcem hiç çıkmadı sadece cenem de cıkıyor oda hemen sönüyor dudak kurulugım da yok Haftaya cuma tekrar kan testi yaptıracam çünkü kan değerim yüksek çıkmıştı
yok canım benım benım saclarda dökülme olmadı ama badem yagı kullanıyorum sürekli saçlarıma belkı o etkısını gösterıyor ve dokmuyorbişey daha sorsam saçlarım fazla dökülmeye başladı siz bunun için herhangi bişey yaptınız mı ?
canım benım aknetrent olsun roaccutane olsun bunların içerigi hepsı aynı acnetrentte roacutane kullanan arkadaslarımda var ıkısındede aynı etkıyı görsterdı velhasıl kelam dudak çatlaklıgı için watsons dan aldıgım pot o'mıracle ddak çatlaklıgına bıre bır vazelını sürekli yanında tasıyamazsın ortam içinde süremezsın bunu heryere götürüp kullanabılırsınm bende burun kanaması hiç olmadı 3cü ayımın orrtasındayım tek tük sivilce cıkıyor allahıma bın şükür olsun iz leke yok bende hametan bende mide bulandırıyor onun ıcın kullanmıyorum günes kremıde kullanmıyorum yanı dogal bırakıyorum cildimi sen ortaya konusmussun ama bende düşüncelerimi yazmak ıstedım herkesın bünyesi aynı deildir benım ilacı kullanırken kullandıklarım sadece bunlar haklısın bol bol su içmen lazım sen ilacı bıtırdın mı yoksa halen devam edıyor musunUcuz olduğu için aknetrente pek güvenemediğimden başka bir muadilini tam olarak beş aydır kullanıyorum..
Her ay kontrol yaptırıyorum.. Sadece izlerim kaldı şuan aktif sivilcem yok...
Sizede muadillerini kullanmanızı öneririm bu yola baş koyduysanız paraya önem vermeyin
Ayrıca pahalı nemlendiriciler lip balmlar falan filan onları da kullanmanıza gerek yok ramazandan önceye kadar yani ilk üç ay dudaklarım hiç çatlamadı, çatlamasını önledim... sadece dört beş liraya olan vazalin ile markası farketmez çok güzel bir nemlendirici ve hametan geceleri ve evde...vazalinin kokusundan rahatsız olanlar için kokusu güzel olanlarıda çıkmış ben onlardan kullanıyorum...
güneşe dikkat..
Birde korkmadan kullanıp bol bol su içmenizi öneririm günde 4 litreye yakın su içiyordum ben ramazana kadar ramazanda cildim hep susuzluktan döküldü... Su içtiğim zamanlarda hiç ağrım olmadı burnum kanamadı...
psikolojik açıdan mutsuz olmanızı sağlayan bir ilaç....
Kullananlara kolaylıklar diliyorum....
canım benım aknetrent olsun roaccutane olsun bunların içerigi hepsı aynı acnetrentte roacutane kullanan arkadaslarımda var ıkısındede aynı etkıyı görsterdı velhasıl kelam dudak çatlaklıgı için watsons dan aldıgım pot o'mıracle ddak çatlaklıgına bıre bır vazelını sürekli yanında tasıyamazsın ortam içinde süremezsın bunu heryere götürüp kullanabılırsınm bende burun kanaması hiç olmadı 3cü ayımın orrtasındayım tek tük sivilce cıkıyor allahıma bın şükür olsun iz leke yok bende hametan bende mide bulandırıyor onun ıcın kullanmıyorum günes kremıde kullanmıyorum yanı dogal bırakıyorum cildimi sen ortaya konusmussun ama bende düşüncelerimi yazmak ıstedım herkesın bünyesi aynı deildir benım ilacı kullanırken kullandıklarım sadece bunlar haklısın bol bol su içmen lazım sen ilacı bıtırdın mı yoksa halen devam edıyor musun
Çok teşekkürler canım benim evet pek fazla sivilce sorunum yoktu ama yinede kullanmak istedim kullanan herkese Allah sabır versin canım zorlu süreç yaşayan arkadaşlarımız var çünkü buradaVazalin daha ucuz diye yazdım çünkü doktorlar çok Pahalı nemlendiriciler öneriyor
Bende vazalini Lip Balm kutusuna koyarak kullanıyordum zaten rahat oluyor
Herkese nasıl rahat gelirse sonuçta siz bilirsiniz
Ama Güneş kremi kullanmanızı tavsiye ederim yoksa bu güneşlerde yüzünüzde iz ve lekeler kalabilir zaten normal insanlara oranla yüzünüz daha çok yanıyor
Aknetrenti arkadaşım kullandı etkisini pek göremedi hatta altı ay kullandıktan sonra bir sene geçmeden yeniden tedaviye başlamak zorunda kaldı herkeste aynı etkiyi yaratmaya bilir tabiki ama ben bu konuyu Fazlasıyla araştırdım siz istediğinizi kullanmakta serbestsiniz
Zaten üç ay kullanıma rağmen sivilcelerimdrn geçmiş ise çok çok bir sivilce mağduru değilsiniz gibi... Bu arada tedavimde yarım ayım kaldı son Onbeş gün.. Sizede tedavinizde Kolaylıklar dilerim
Bugun 20 gun oldu henuz hic sivilcem cikmadi dudaklarim ve burnumun ustu kurudu o kadar ama ilerde bi sivilce patlamasi olurmu bilmem bende cok yoktu zaten uc dort tane cikardi leke birakirdi siyah nokta coktu onlarda da bi azalma var hadi hayirlisi basaralm artk bu isi bu arada dudaklar icin kesinlikle blistex medplus diyorm aknetrent kullaniyorm dediklerm aaa ama dudagn hic catlamamis diyor :)oldu evet soyulmada başladı inşallah sende hiç çıkmaz :)
canım benım şimdeden sana hayırlı olsun ve üc ay 15 gün olacak yarın bendede hiç sevilce çıkmadı fazla ama siyah nokta namına bırsy kalmadı ilk sıyah noktaları götürüyor bu ilaç ve hemen dudak kurulugu yapmaz kısıye göre degişiyor tabı ama sana şiddetle watsons dan aldıgım pot o'mıracle ddak balmını öneririm bire bir çatlaga bende de hiç çatlak olmadı doktor çok sasırdı bu ayda olanların dudakları asırı çatlak oluyor dedı hatta o bile ne kullandıgımı sormustu bu konuda ama üstüne basa basa o dudak balmını lmanı tavsıye ederım 16 tl civarında ben stok yapmısım resmen evde o dudak balmından hakkında hayırlısı olsun artık diyorum en etkilisi bu ilacı kullanmak herkese tavsıye edıyırum insanalrın ilerisi için bire bir aknetrent ve roaccutaneBugun 20 gun oldu henuz hic sivilcem cikmadi dudaklarim ve burnumun ustu kurudu o kadar ama ilerde bi sivilce patlamasi olurmu bilmem bende cok yoktu zaten uc dort tane cikardi leke birakirdi siyah nokta coktu onlarda da bi azalma var hadi hayirlisi basaralm artk bu isi bu arada dudaklar icin kesinlikle blistex medplus diyorm aknetrent kullaniyorm dediklerm aaa ama dudagn hic catlamamis diyor :)
Canim benim onerdigin markayida kesinlikle deneyecegim yolum uzun ama sadece watsonsta mi vardir yasadigim yerde watsons yokcanım benım şimdeden sana hayırlı olsun ve üc ay 15 gün olacak yarın bendede hiç sevilce çıkmadı fazla ama siyah nokta namına bırsy kalmadı ilk sıyah noktaları götürüyor bu ilaç ve hemen dudak kurulugu yapmaz kısıye göre degişiyor tabı ama sana şiddetle watsons dan aldıgım pot o'mıracle ddak balmını öneririm bire bir çatlaga bende de hiç çatlak olmadı doktor çok sasırdı bu ayda olanların dudakları asırı çatlak oluyor dedı hatta o bile ne kullandıgımı sormustu bu konuda ama üstüne basa basa o dudak balmını lmanı tavsıye ederım 16 tl civarında ben stok yapmısım resmen evde o dudak balmından hakkında hayırlısı olsun artık diyorum en etkilisi bu ilacı kullanmak herkese tavsıye edıyırum insanalrın ilerisi için bire bir aknetrent ve roaccutane
canım benım herhalde sadece watsonsta var herhalde gratıse de baktım yoktu orda ama sen yinede iyice araştır dedıgın gibi yolun uzun dudaklarının çatlamasını isteemmCanim benim onerdigin markayida kesinlikle deneyecegim yolum uzun ama sadece watsonsta mi vardir yasadigim yerde watsons yok
Tesekkur ederm canmmcanım benım herhalde sadece watsonsta var herhalde gratıse de baktım yoktu orda ama sen yinede iyice araştır dedıgın gibi yolun uzun dudaklarının çatlamasını isteemm
bendede cok az sivilce cıkıyodu ızler gitsin diye kullanmaya basladım benım dudaklarıımda kuruma cok fazla değil bende blistex kullanyorum soyulma cok fazla ınsallah guzel sonuclar alıcazBugun 20 gun oldu henuz hic sivilcem cikmadi dudaklarim ve burnumun ustu kurudu o kadar ama ilerde bi sivilce patlamasi olurmu bilmem bende cok yoktu zaten uc dort tane cikardi leke birakirdi siyah nokta coktu onlarda da bi azalma var hadi hayirlisi basaralm artk bu isi bu arada dudaklar icin kesinlikle blistex medplus diyorm aknetrent kullaniyorm dediklerm aaa ama dudagn hic catlamamis diyor :)
InsAllah canimbendede cok az sivilce cıkıyodu ızler gitsin diye kullanmaya basladım benım dudaklarıımda kuruma cok fazla değil bende blistex kullanyorum soyulma cok fazla ınsallah guzel sonuclar alıcaz
inşallah canım benım ya güzel günleri düşündükçe insan bu sorunları dert etmek ıstemıyor aslında ergenlık sivilceleri insanların gözüne batıyor biz sorun etmıyorz da mıllet ıste ha bırde tabı pürüzsüz bir sekılde olmak ıster ınsan zaten su tedavım bitsin öncesi ve sonrasını atacambendede cok az sivilce cıkıyodu ızler gitsin diye kullanmaya basladım benım dudaklarıımda kuruma cok fazla değil bende blistex kullanyorum soyulma cok fazla ınsallah guzel sonuclar alıcaz
Haklısın canım bu Tür işler sabır işi ama neden sen tekrardan kullanma ihtiyacı duydun ben 4cü ayıma girecem sürekli yazdığım gibi yüzümde allahıma bin şükür olsun ki hiç denecek kadar çıktı sadece çene ve yanagım da bir kac tane cıkıyor du Hepsı bumerhaba arkadaşlar..
öncelikle bu ilaçta ya da ilaçlarda diyim oldukça tecrübeliyim :d
ilkokul 6. sınıftan beri sivilce problemim var. her şeyi denedik bir sürü krem vs vs ve bir sürü doktora gittik ama nafile en sonunda 2013 yılında ağustos ayında (lise 2) bu ilaca başladım, doktorum 8 ay kullanıcaksın 2 ayda 1 de kan tahlili yapıcaz dedi. ilk ay zoretanin kullandım çok burun kanaması yaptı 2. ay aknetrente geçtim, 3. 4. 5. 6. ay acnegen ve son 2 ay aknetrent kullandım. 4. aya kadar kusma dönemi dediğimiz dönem bende oldu tabiki.. gerçekten çok zorlandım aynaya bakmak, dışarı çıkmak içimden gelmiyordu. somra yavaş yavaş gerilemeye başladı sivilceler 6. ayda hiç bişey kalmadı ve son 2 ay da tekrarlamaması için izler için vs bu nedenlerle kullanmaya devam ettim sonuç gerçekten mükemmeldi sadece adet dönemlerinde bi kaç küçük sivilcem çıkıyordu o kadar.. sonra yıl 2015 ağustos ayı ilacı bırakalı tam 2 yıl oldu ve ben tekrar bu ilaca başladım tekrarlama riski var demişti zaten doktorum.. her neyse başlayalı 6 gün oldu aknetrentle başladım sorularınız olursa cevaplarım :)))) unutmayın cilt işi sabır işi ve sonucu gördükten sonra ilacı kullandığınız değdiğini görüceksiniz :))