- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
Dudak icin bepantol merhem blistek hametan merhem de kullanbilir mi? Birde 3 ayın ortalarında olmama rağmen yüzümdeki kusma devam ediyor
Harbiden ya,bu kusma olayı ne kadar sürüyor?O kusma devam eder sonra geçer .
Dudağın içinde sana bisey onerebilirim istersen çok iyi gelmişti bana doktorum vermisti
3-4 ayHarbiden ya,bu kusma olayı ne kadar sürüyor?
Cildin nasıl peki ? Yüz için herhangi bi nemlendirici kullansak sorun olmaz dimiBen de bunu kullanıyorum baya bi zamandır
doktor ilk başta roaccutane vermişti zaten aynı ilaçlar o yüzden farketmiyor etkileri
Merhaba canim ne yiyecegini bilmiyorum ama sadece kendimden ornek vermek istiyorum. Ne yazik ki spor yapmiyorum. Sabah kahvaltisi disinda hic bir ogunde ekmek tuketmiyorum. Az az ama sık sık yemek yiyorum. Cikolata cips severim ama ayda sadece bir iki defa yiyorum. Ihtiyac duymuyorum yani canim istemiyor. Onun disinda zaten yagli peynir hic sevmem :) Yani demem o ki 22 yasindayim ve kendimi bildim bileli bu sekilde besleniyorum. Kilo problemim hic bir zaman olmadi 50 kiloyum. Soyle bi baktigim zaman ben yillardir istem disi diyet yapmisim. Yani bunyen bi zaman sonra alisir. Pskolojik olarak bunu yiyemiyorum sunu yiyemiyorum diye dusunme oyle dusunursen aklindan cikmaz ve illaki yersin. Kesinlikle bol su ic. Ozellikle yemekten once. Ilaclarinida bol suyla al. Bende cok yeniyim ilacta 15 gun oldu henuz hepimiz istedigimiz sonuca ulasiriz umarim :)Merhaba kızlar.
Aknetrent kullanmaya başladım bugün.
Yani ilk günüm.
Benim karaciğer değerlerim önceden yüksek çıkıyordu. O yüzden bu tedaviye bir türlü başlayamamıştım. Spor yaptım, kilo verdim, ekmeği bıraktım, az biraz porsiyonları küçülttüm derken bu noktaya geldim işte. Doktorum dedi ki, yemene dikkat edeceksin, çikolata yok, cips yok. Karbonhidrat yok. Hatta, yoğurdu yağsız, peyniri yağsız yiyeceksin. Yapabiliyorsan tekrar spora başla dedi.
İlk günden bunaldım ben ya, ne yiyeceğim ben?
Merhaba kızlar.
Aknetrent kullanmaya başladım bugün.
Yani ilk günüm.
Benim karaciğer değerlerim önceden yüksek çıkıyordu. O yüzden bu tedaviye bir türlü başlayamamıştım. Spor yaptım, kilo verdim, ekmeği bıraktım, az biraz porsiyonları küçülttüm derken bu noktaya geldim işte. Doktorum dedi ki, yemene dikkat edeceksin, çikolata yok, cips yok. Karbonhidrat yok. Hatta, yoğurdu yağsız, peyniri yağsız yiyeceksin. Yapabiliyorsan tekrar spora başla dedi.
İlk günden bunaldım ben ya, ne yiyeceğim ben?
Merhaba canim ne yiyecegini bilmiyorum ama sadece kendimden ornek vermek istiyorum. Ne yazik ki spor yapmiyorum. Sabah kahvaltisi disinda hic bir ogunde ekmek tuketmiyorum. Az az ama sık sık yemek yiyorum. Cikolata cips severim ama ayda sadece bir iki defa yiyorum. Ihtiyac duymuyorum yani canim istemiyor. Onun disinda zaten yagli peynir hic sevmem :) Yani demem o ki 22 yasindayim ve kendimi bildim bileli bu sekilde besleniyorum. Kilo problemim hic bir zaman olmadi 50 kiloyum. Soyle bi baktigim zaman ben yillardir istem disi diyet yapmisim. Yani bunyen bi zaman sonra alisir. Pskolojik olarak bunu yiyemiyorum sunu yiyemiyorum diye dusunme oyle dusunursen aklindan cikmaz ve illaki yersin. Kesinlikle bol su ic. Ozellikle yemekten once. Ilaclarinida bol suyla al. Bende cok yeniyim ilacta 15 gun oldu henuz hepimiz istedigimiz sonuca ulasiriz umarim :)
Merhaba canim ne yiyecegini bilmiyorum ama sadece kendimden ornek vermek istiyorum. Ne yazik ki spor yapmiyorum. Sabah kahvaltisi disinda hic bir ogunde ekmek tuketmiyorum. Az az ama sık sık yemek yiyorum. Cikolata cips severim ama ayda sadece bir iki defa yiyorum. Ihtiyac duymuyorum yani canim istemiyor. Onun disinda zaten yagli peynir hic sevmem :) Yani demem o ki 22 yasindayim ve kendimi bildim bileli bu sekilde besleniyorum. Kilo problemim hic bir zaman olmadi 50 kiloyum. Soyle bi baktigim zaman ben yillardir istem disi diyet yapmisim. Yani bunyen bi zaman sonra alisir. Pskolojik olarak bunu yiyemiyorum sunu yiyemiyorum diye dusunme oyle dusunursen aklindan cikmaz ve illaki yersin. Kesinlikle bol su ic. Ozellikle yemekten once. Ilaclarinida bol suyla al. Bende cok yeniyim ilacta 15 gun oldu henuz hepimiz istedigimiz sonuca ulasiriz umarim :)
Ben ilacı bırakalı 3 sene oldu şu an cildim fena değil arada ufak tefek çıkıyo ve geçiyo.Cildin nasıl peki ? Yüz için herhangi bi nemlendirici kullansak sorun olmaz dimi
Hayir canim yeme icme konusunda hic bir sey soylemedi. Sadece yan etkilerinden bahsetti. Gunde kac mg aliyorsun sen ?Tekrar merhaba :)
Aklıma bir soru takıldı.
Senin doktorun da benimkine benzer şeyler söyledi mi?
Hayir canim yeme icme konusunda hic bir sey soylemedi. Sadece yan etkilerinden bahsetti. Gunde kac mg aliyorsun sen ?
30 mg kullaniyorum canim ben. 1. Ayim bitti yarin gidip kan vericem 40 mg cikarir diye dusunuyorum doktorum.Ben 20 mg kullanıyorum. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?