- 26 Mart 2014
- 33
- 0
Bende artık sizden biriyim 16 yaşındayım. Yüzümde 3 senedir ergenlkten kaynaklanan minik hastalk dönemin de iri iltahapsız sivilceler çıkıyordu çok rahatsız edici değil ve belli olmuyor. Ama ben yinede sorun ettim cildiyeye gittim. doktor ilk bakışta bu hapı yazdı. 1. haftasındayım hiçbi yan etksi yok daha. Ve çooook korkuyorum dudak kurumasından ve aşırı sivilcelenmekten
hiç korkma yan etkilerinden çoğu yan etki benim işime bile yarıyor artık benim 22. günüm dudaklarımın kenarları kurumaya başladı ama belli olmuyo sadece kuruduğunu hissettiğim için sürekli su içip duruyorum :)) gece yatarken hametan diye bi krem var doktor verdi bembeyaz olana kadar sürüyorum dudak kurumasını çok dert etme nemlendiricini bol ve devamlı kullanırsan çok sorun yaşamazsın inşallah bende yaşamam onun dışında cildim aşırı yağlıydı yıkasam 2 saat sonra yağlanırdı ama akşam yıkayıp yatıyorum sabah yıkamıyorum bile okula gidiyorum akşam eve geldiğimde cildimde hiç yağ olmuyo işimede yarıyor bu durum :)) saçlarım içinde aynısı söz konusu