Allah iki cocugunuda size bagislasin.. uzun ve huzurlu bi omurleri olsun insallah :))))) azmin beni cok etkiledi. dilerim gonlunden gecen hakkinda hayirli olur.. sinav icin kotu bi etkisinin olup olmadiginada gelince.. gozlerde ilerki zamanlarda yanma agri batma gibi etkiler yapiyor.. tabi bunun icin doktor suni goz damlasi veriyor .. gozler kurumasin diye... ama oda psikoloji :))) kac gundur atama derdinden aklima goz damlasi gelmedh bile ve hic yandiklarini kuruduklarini hissetmedim :))) onceki gunler iki uc defa damlatmama ragmen yine agriyor diyordum :))))) hersey psikoloji.. iyi dusununce iyi oluyor :)))
Benim de bazen batma oluyor canım gözyaşı damlası aldım ben de. Daha bir gün damlattım iyi geldi, tabi bilmiyorum ilerleyen aylarda ne olur.
Yalnız korktum şimdi ya sınavda kötü olursa ((((
Aslında üniversite mezunuyum ama idealim öğretmenlikti hep. Bunun için sınava gireceğim. Eşim destek oldu sağolsun... Kazanırsam çok mutlu olurum ama hayırlısı olur inşallah..
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah Rabbim sana da hayırlı evlatlar verir, mutlu bir yuva kurarsın.
Son düzenleme: