Merhaba kızlar
Öncelikle ben de daha evvel Roaccutanne kullandım. Şimdi de doktor muadili olduğu için Aknetrent verdi; ama eczanede olmadığı için Aknegen verdiler. Yani sonuç olarak hepsi aynı.
VE BENCE KESİNLİKLE KULLANMAYIN!!!
Yorumlara dikkat ederseniz, 6 ay kullanımdan sonra cilt düzeliyor ama sonra tekrar ediyor. Bende de aynısı oldu.
2 Sene önce yurt dışına çıktım orada geçti sonra buraya geldim yine başladı.
İyice testler yaptırmak lazım.. Bunların sebepleri hormonlardan tutun da alerji, hava, suya kadar gider.
Ayrıca Aknetrent'i (vb) kullandığımdan beri sürekli grip oluyordum. Bıraktığım an geçti.
Bunları paylaşmak istedim. Kullanıp kullanmamak size kalmış ama bir ilaç kullanırken başka bir organınıza zarar verdiğini unutmayın.
Umarım hepimiz kurtuluruz bu iletten..
kendn bu ilacı kullanıyosun ve kullanmayın diyosun. çok çelişkili konuşuyosun doğrusu :))
artık bu tür şeyler yazmayın buraya. herkes biliyo yan etkilerini. kimse keyfinden kullanmıyo bu ilacı. sivilce de bi hAstalık ve tedavisi için uğraşıyoruz.
ayrıca herkeste ilacı bıraktıktan sonra tekrar sivilce çıkıyo diye bişey yok. 10-12 senedir sivilce nedir bilmeyen bi sürü insan var.
tedaviyi yarıda bırakmış ya da ilacı düzenli kullanmamış kişilerde tekrar eder bence. tabi bide hormonlardan kaynaklanabilir. başka bi sebebi olamaz.
ilk önce hormonlarınıza baktırın. bişey yoksa bu ilacı kullanın. işe yarayacağını düşünüyorum.
Aknetrent'e başladığımda saç yağlanmam da durduğu için önce çok sevinmiştim ama sonra kabus oldu. Aşırı derece bi kuruluk var saçım da 10 gün yıkamasam banamısın demez. Yağlı saçlarımı özledim nerdeyse en azından bu kadar tiftik tiftik ve sert olmuyordu. Tedavisi biten arkadaşlar varsa saçlarının durumu nedir merak ediyorum. Doktora gittiğim de ona da soracam ama önceliğim yaşayıp görenlere :)
kullanalı 1 ay oldu 20 mg aknetrent 10mg roactoune ama sivilceler 2 katına rahat çıktı okula gidemez hale geldim yaş 16 :/ milletin dalgasınımı çekersin yere bakarakmı gezersin herşey var nolur bilgilendirin abiler ablalar ne zmn etkisini gösteriri yavaş yavaş azalır
kendn bu ilacı kullanıyosun ve kullanmayın diyosun. çok çelişkili konuşuyosun doğrusu :))
artık bu tür şeyler yazmayın buraya. herkes biliyo yan etkilerini. kimse keyfinden kullanmıyo bu ilacı. sivilce de bi hAstalık ve tedavisi için uğraşıyoruz.
ayrıca herkeste ilacı bıraktıktan sonra tekrar sivilce çıkıyo diye bişey yok. 10-12 senedir sivilce nedir bilmeyen bi sürü insan var.
tedaviyi yarıda bırakmış ya da ilacı düzenli kullanmamış kişilerde tekrar eder bence. tabi bide hormonlardan kaynaklanabilir. başka bi sebebi olamaz.
ilk önce hormonlarınıza baktırın. bişey yoksa bu ilacı kullanın. işe yarayacağını düşünüyorum.
Aknetrent'e başladığımda saç yağlanmam da durduğu için önce çok sevinmiştim ama sonra kabus oldu. Aşırı derece bi kuruluk var saçım da 10 gün yıkamasam banamısın demez. Yağlı saçlarımı özledim nerdeyse en azından bu kadar tiftik tiftik ve sert olmuyordu. Tedavisi biten arkadaşlar varsa saçlarının durumu nedir merak ediyorum. Doktora gittiğim de ona da soracam ama önceliğim yaşayıp görenlere :)
İlacı lazer epilasyon yüzünden kullanamadım.Yam etki yapıyormuş doğr mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?