boyum 1.64 kilom 53 ama hiç boyumu kilomu hatta hiçbişey sormadı hep ben sordum soruları
enteresan canım bişey diyemiyrum
doktorunu degiştir bencee, tabi sen dagha iyi bilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyum 1.64 kilom 53 ama hiç boyumu kilomu hatta hiçbişey sormadı hep ben sordum soruları
ne güzel olmuş sevindim adına bende izlerim için başladım daha çok birinci haftam bitti inş benimkilerde hiç kalmaz =)
Merhaba arkadaşlar, yarın kan tahliline gidicem hastaneye 5. ayımı bitirmek üzereyim :) Yüzüm 1. aya göre gayet iyi ama son 1 aydır uyku ve yorgunlukla uğraşıyorum. Bıraksalar ayakta uyurum o derece yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Epey yoruldu karacigerim tabi ama sona yaklaşıyorum. 1. ayda aynaya her baktığımda umudumu kaybediyordum ama şimdi o günleri gülerek hatırlıyorum :) Umarım tedavim bitince sadece yüzümü yıkayıp dışarı çıkabileceğim inş. Fondoten ve pudrayla işim olmaz artık :)
Gelişmeleri bildirmeye devam edicem
Arkadaslar bende başladım aknetrente ama bu sivilce izlerini gôtürüyor mu iz dediysem oyle çukur çukur degil kırmızı ve kahverengiye donmuş olanlar var ya
kiminde pürüz kalmıyor öyle arkadaşlarım var bebek gibi ciltleri ne bi iz kaldı ne bişey.. kiminde izler kalıyor. lekenin şiddetine bağlı sanırım
ay canım inşallah bizdede kalmaz yaa sırf lekeler için içiyorum
Kızlar ben son hapımı aldığımın ERTESİ günü reçetemi gösterip yeni haplarımı alıyordum peki şöyle olur mu: Hapların bittiği gün alabilir miyim yenilerini, illa ertesi günü mü beklemem gerekli? Çünkü pazar gününe denk geliyor da
AAAA süper o zaman bana eczacı geçen ay illa bittiği günün sonrası gel diye tutturunca içimde bi şüphe oluştu çok teşşekkür ederimm :)
=) belirt mutlaka ama pazara gelyo bn işte ara vermk zornda kalcam dye...
bn hep bu seklde yapyrum... ilaçlarnı vermemesi gbi bişey söz konsu degil!!
vermyosa gt baska eczneye
Bana hep sistem kabul etmiyo olmaz diyolar cunku ondan sordum canım, illa bittikten sonra alman lazım dediler, zaten aknetrent i bi tek hastanemin yanındaki eczanede buluyorum onun dısında zaten digerleri de piyasada yok falan diyolar
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aknetrend yorumlarını okurken üye oluverdim :)) bende 2.5 aydır aknetrend kullanıyorum. benım aşırı bi sivilce sorunum yoktu sadece yüzümde sivilceli bi görünüm vardı yani kızarıklık gibi ve siyahnokta problemi. aknetrend başladıgımda ilk 3 gün hiç bi yan etki yoktu 4.gunden sonra yüzümün şişmiş gibi oldugunu farkettim ama çok uzun sürmedi 2 gün sonra indi o şişlikler ve bana doktor gunde 10 mg verdi sadece 1.ayın sonunda burnumun uzerindeki siyah noktalar pütür pütür elime geliyordu hissediyorsunuz o pütürlügü ve şuan 2.5 ay btti ve suratımda siyah nokta denen birşey yok ama sivilceler çıkıyormus o devam ediyor yuzumde 5-6 tane sivilce var.. şimdi şubatta tekrar gideceğim bakalım dozu arttıracakmı ? :))