peki canım iz durumun nasıl?
hoşşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
geçmiş olsun...
bnde 4. ayımı btrmek üzereyim....bnmde burnmun kenarlarında vardı 2 ayda kurtldum siyah noktalardan, çok sükür yok suan
bnde 30 mg kullanyrm...
hep 30 la başladım öyle dewam edyrm...
belki arttr dozunu senn 10 mg cok azmış
Herkese merhabalar bende aknetrent kullanıyorum ilk sivilcem 18 yasında çıktı ve arkası geldı sonrasında sureklı kremle tedavı oldum pıyasada olan bütün kremleri kullanmışımdır ve gecmedı sonunda pes ettim 1 yıl kendi haline bıraktım yüzüme bişi kullandığımda daha fazlA çıktığını fatkettım kendı hakîne bıraktığımda tek tüm çıkıyordu ve bi gün arkadaşımın söylemesiyle bu tedaviyi görmem gerektiğini hemen doktora koştum daha ben demeden aknetrent dedi doktora gittiğimde sadece alnımda şiş 3 sivilcem vardı başlarda hep araştırdım tabi doktora gitmeden nelere karşılaşacağımı bılıyordum yasım 23 şuan 43 .günümdeyim ve yüzüm 1 hafta öncesine kadar berbat haldeydi şişti dokunmamıyordum kimseyi görmek dahi istemiyorsun tabi her gören ne oldu sana modunda sivilceler 6 katına çıktı ve sancılı 2 gün önce doktora gittim ve o da ne yapması gerektiğini bilmiyormuş gibi davrandı korktum hemde cok korktum bana bu ılacla bırlıkte kullanmam gereken lansor ve kortizon verdi ben ağrı kesıci bile kullanmadım bu yaşıma kadar grip olduğumda kullandığım ilaçlar hariç annem hastanede çalıştığı ıcın cok dılkat eder saglıgımıza beslenmemize herseyde suan kortızon kullanıyorum benzinle aynı durumda olan bana yardım edebılecek olan bilgisi olan herkes yazsın lütfen cok korkuyorum aknetrentin bütün yan etkilerini yaşıyorum kuruluk burun kanaması eklem ağrısı vs şimdiden herkese teşekkürler...
Canım sivilcelerin kusması konusunda söylüyorum, korkma! benim sivilcelerim değil 6 katına 7873468 katına çıktı ama geçicek inşallah sabır çok önemli ben şimdi 82.günümdeyim kusma yavaş yavaş azalıyor, senin de azalıcak inşallah :)
İlaca başladığım andan itibaren her gün ama her gün suratımda artarak sivilceler çıktı, günde bir tane değil en az 3 tane çıkıyordu çok ama çok fenaydı gerçekten ama yavaş yavaş geçmeye başlıyorlargamze sana bişey sormak istiyorum acaba kusma dönemine ne zaman girdin?
Ben de benimki kadar olmamasını temenni ediyorum, herkes için, 3 aydır kusuyor, inşallah kimsenin böyle olmaz ama azaldıgını gormek de guzelbu kadar uzun suruyor olamaz kusma dönemi dedikleri şey( benmde öyle yani bir gecede 10a yakın sivilce çıkarttım iki haftayı tamamladım ama ben iki ay böyle olacağını düşünmemiştim doktor bir ay sonra toparlanmaya başlar demişti. (
Ben 2. ayıma yeni başladım.yalnız şöyle bi sorunum var. 1. ayın sonunda alt ve ast normal değerlerin üstünde çıktı.Bu ilaçla beraber cipra... adında başka bi ilaçta kullanıyodum.Doktor 10 gün ara verelim dedi.Ara verdim tekrar normale döndü.Yani sorun cipra... adlı ilaçtan olsa tekrar normale dönmezdi çnkü onu kullanmaya devam ettim 10 gün boyunca.cipra.. adlı ilacı veren doktora gttim artk kullanmana gerek yk dedi.şimdi aknetrente devam ediyorm ama tekrar çıkmaz mı değerlerim.Bu durumda olan oldu mu? büyük ihtimal değerler çıkınca doktor tekrar bıraktrak offne yapmam gerekir.Bu değerlerinin düşmesinin yolu yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?