Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaslar bende başladım aknetrente ama bu sivilce izlerini gôtürüyor mu iz dediysem oyle çukur çukur degil kırmızı ve kahverengiye donmuş olanlar var ya

Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım arkadaşlar online bi site, sürekli online olan arkadaşlara sorular sorabileceğiniz bi site, isme bakmayın sadece roaccutane kullananlar değil, aknetrent, acnegen, zoratenin, izotrekxin gibi ilaçları kullanan arkadaşlar için de yardımcı bi site, tedavisi bitenler, tedaviye yeni başlayanlar herkes var :) sadece üye olup herhangi bi resim yüklemeniz yeterli, bekleriz :)

NOT: akntertent mağduruyum ben de ordayım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yarın kan tahliline gidicem hastaneye 5. ayımı bitirmek üzereyim :) Yüzüm 1. aya göre gayet iyi ama son 1 aydır uyku ve yorgunlukla uğraşıyorum. Bıraksalar ayakta uyurum o derece yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Epey yoruldu karacigerim tabi ama sona yaklaşıyorum. 1. ayda aynaya her baktığımda umudumu kaybediyordum ama şimdi o günleri gülerek hatırlıyorum :) Umarım tedavim bitince sadece yüzümü yıkayıp dışarı çıkabileceğim inş. Fondoten ve pudrayla işim olmaz artık :)
Gelişmeleri bildirmeye devam edicem

ben başlayalı bir hafta oldu kusma dönemine girdim, kaburgalarım çok ağrıyor sırtım filan :/ yediklerime dikkat etmem gerekiyor mu doktor bana böyle bir şey söylemedi artık doktorlara bile güvenemiyorum...

peki canım iz durumun nasıl?

Arkadaslar bende başladım aknetrente ama bu sivilce izlerini gôtürüyor mu iz dediysem oyle çukur çukur degil kırmızı ve kahverengiye donmuş olanlar var ya

kiminde pürüz kalmıyor öyle arkadaşlarım var bebek gibi ciltleri ne bi iz kaldı ne bişey.. kiminde izler kalıyor. lekenin şiddetine bağlı sanırım

Kızlar ben son hapımı aldığımın ERTESİ günü reçetemi gösterip yeni haplarımı alıyordum peki şöyle olur mu: Hapların bittiği gün alabilir miyim yenilerini, illa ertesi günü mü beklemem gerekli? Çünkü pazar gününe denk geliyor da

alabilirsin, bn haplarım daha bitmemiş üç tane varken gittim yenilerni almştım 15 gün öncesi...pazara denk geldği için..

AAAA süper o zaman bana eczacı geçen ay illa bittiği günün sonrası gel diye tutturunca içimde bi şüphe oluştu çok teşşekkür ederimm :)

AAAA süper o zaman bana eczacı geçen ay illa bittiği günün sonrası gel diye tutturunca içimde bi şüphe oluştu çok teşşekkür ederimm :)

=) belirt mutlaka ama pazara gelyo bn işte ara vermk zornda kalcam dye...
bn hep bu seklde yapyrum... ilaçlarnı vermemesi gbi bişey söz konsu degil!!
vermyosa gt baska eczneye

=) belirt mutlaka ama pazara gelyo bn işte ara vermk zornda kalcam dye...
bn hep bu seklde yapyrum... ilaçlarnı vermemesi gbi bişey söz konsu degil!!
vermyosa gt baska eczneye

Bana hep sistem kabul etmiyo olmaz diyolar cunku ondan sordum canım, illa bittikten sonra alman lazım dediler, zaten aknetrent i bi tek hastanemin yanındaki eczanede buluyorum onun dısında zaten digerleri de piyasada yok falan diyolar

Bana hep sistem kabul etmiyo olmaz diyolar cunku ondan sordum canım, illa bittikten sonra alman lazım dediler, zaten aknetrent i bi tek hastanemin yanındaki eczanede buluyorum onun dısında zaten digerleri de piyasada yok falan diyolar

yok öle bsey sistem kabl etmyomuş yalan, bna nsl verebiliyolarmış...
kafalarına göre davranyolar ya.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aknetrend yorumlarını okurken üye oluverdim :)) bende 2.5 aydır aknetrend kullanıyorum. benım aşırı bi sivilce sorunum yoktu sadece yüzümde sivilceli bi görünüm vardı yani kızarıklık gibi ve siyahnokta problemi. aknetrend başladıgımda ilk 3 gün hiç bi yan etki yoktu 4.gunden sonra yüzümün şişmiş gibi oldugunu farkettim ama çok uzun sürmedi 2 gün sonra indi o şişlikler ve bana doktor gunde 10 mg verdi sadece 1.ayın sonunda burnumun uzerindeki siyah noktalar pütür pütür elime geliyordu hissediyorsunuz o pütürlügü ve şuan 2.5 ay btti ve suratımda siyah nokta denen birşey yok ama sivilceler çıkıyormus o devam ediyor yuzumde 5-6 tane sivilce var.. şimdi şubatta tekrar gideceğim bakalım dozu arttıracakmı ? :))

hoşşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
geçmiş olsun...
bnde 4. ayımı btrmek üzereyim....bnmde burnmun kenarlarında vardı 2 ayda kurtldum siyah noktalardan, çok sükür yok suan
bnde 30 mg kullanyrm...
hep 30 la başladım öyle dewam edyrm...
belki arttr dozunu senn 10 mg cok azmış

bende 1 ayımı tamamladım kızar, ama fınallerden dolayı 10 gun doktora gıdemedım ve ılaclarımı kullanamadım yarın gıdıcem bakalım ıns kullandıgım haplar bosa gıtmemestır suanda yuzumde sadce yaglanma bıttı sıyah noktalarım sıvılcelerım hala duruyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…