hadii hayırlısı bakalımm:)) hiç korkmadan içç witamin gibi düşün :) sonuca odaklaaan
öyle yapıyorum bende canım çok büyük bi hevesle sabısızlıkla içiyorum ilaçlarımı :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadii hayırlısı bakalımm:)) hiç korkmadan içç witamin gibi düşün :) sonuca odaklaaan
kızlar bu gün ilacı kullanmaya başladım ve gidip kendime hemen bepanthol krem aldım dudaklarıma süreceğimi söyledim ve bana bepantholun pişik kremini verdi dudakalrımın kuruluğu için kullansam mı çok fark edermi cilt için olanıyla ?
teşekkürler canım
nemlendiriici kullandınmı canım kuruluk için ?
bepanthene merhem al canım doktor bana onu yazdı onu kullanıyorum
bende bepanthene istedim cnm ama onun adı değişti bepanthol oldu dedi biraz kullanım olmadı başka eczaneye giderim
yüzüme hayır dudaklarıma ewet
slm kizlarrr ya ben 4.ayimdayimm etki gormeye basladim cildimde azalma oldu gunde 40mg kullaniorum bi sabah bi aksam 20mg aliorum. ama 3ayimin sonunda doktorum recete yazarken dokturuma gozlerimin kurudugunu soyledim oda goz hastaliklarin yonlendiridi suni gozyasi kullaniorummmm benim gibi gozleri kuruyan oldumu gozlerim yorgun oluor.
hani goz damlasi kullanmazsam kalici olurmusss :/ dediler bilen varmi yada kkullanan.
yorum yapanlar benim yorumu begenirse sevinirim yoksa bildirim alamiorumm pek girmedigim icin nette.
simdiden tskkler kizlar.
genelde pek vermemiş heralde doktor yuze ama bana verdide ondan sordum canım ..
bepanthol başka canım aynı firmanın ama başka. benim dediğim merhem zaten.
ben de bu ayın 26'sında 4. ayıma giricem, yeni yeni geçiyo sivilceler, tabi çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime zayıfladım da :S gözlerim kuruyo benim de ama işim gereği bilgisayara çok bakmaktan diye düşünüyorum, ben de gidince sorayım bakalım gözyaşı verecek mi, bi de şey sorcam, senin ellerinin de üzeri kırmızı kırmızı oldu mu ? kıştan mı haptan mı anlayamadım, çatlak gibi böyle, bazen yıkadığımda krem sürüyorum, yanıyo gibi oluyo :/
Merhaba bende 2.aydayim benimde ellerim kırmızı kırmızı kabarcıklar oldu doktor egzama olmuş ilaçtan dedi bi krem verdi on gün kullan dedi ama unutuyorum çok geçmedi maalesef bende zayiflamak istiyorum yahu bana böyle bi etki yapmadı yağlı yememeye dikkat ediyorum ama tamamen çıkartamadim
kızlar benim 5. günüm ama yüzüm soyulmaya başladı ve çok kaşınıyor özellikle burnumun üstü ve sivilcelerim çok kaşınıyo sadece yüzüm değil boynum saçlarım falan da kaşınıyo normal mi acaba ??
Kızlar bişey sormak istiyorum ? Devlet hastanesinde mi yoksa özel hastanede mi muayene oldunuz ???
devlet hastanesi canım
kaşımamaya özen göster bence, derin soyulduğu içindir, yıkarken yüzünü ovalayarak yıka, inş. hep birlikte kurtulacağız :)
kızlar benim 5. günüm ama yüzüm soyulmaya başladı ve çok kaşınıyor özellikle burnumun üstü ve sivilcelerim çok kaşınıyo sadece yüzüm değil boynum saçlarım falan da kaşınıyo normal mi acaba ??
Hayırlı olsun bakalım inşallah bir an önce kurtulursun :)
amin cnm inş sabırla bekliyorum