- 20 Ekim 2016
- 1
- 0
- 1
- 32
Bu ilacın yağ bezelerine bir faydası var mı acaba bu konu hakkında bir bilginiz var mı yada çevrenizde bunun için bu ilavı kullanan ?Ben de cevap vereyim soruya moral olsun çünkü ne kadar kişiden duyarsan o kadar iyi geliyor =)
Nemlendiriciyi sürekli kullan sabah akşam özellikle güneş koruyucuyu da aynen öyle kullanmalısın özellikle dışarı çıkmadan önce hatta gün içerisinde çok dışarda kalacaksan yenilemelisin.
Markaların bu ilacı kullananlar için serileri oluyor temizleme köpüğü, nemlendirici, güneş koruyucu, dudak nemlendiricisi gibi
Benim doktorum bana La roche vermişti hala onu kullanıyorum.
Su içme konusu çok önemli fakat ben çok içemiyorum =/
anladim canm ablam birakti ilaci sanirim ilerde ksirliga yol acabiliyomus allah korusun biraktiktan sonra uzun sure sonda atiomus vucutAknetrentte 4.ayımdayım artık hiç sivilcem çıkmıyor şuana kadar öyle kötü kusma dönemi de yaşamadım yan etkiler de korktuğum kadar olmadı hafif atlatıyorum sadece topuk ağrım oluyor bide 1 haftadır dudak kenarında aşırı kurumadan deforme oluştu uçuk gibi oldu biraz can acıtıcı onun dısında hersey yolunda iyi ki başlamışım diyorum
O kesin bi bilgimi bilmiyorum canım ama ben doğum yaptıktan sonra 2.çocuğu da istemediğim için kullanmaya başladım ama gerçekten çok faydasını gördüm artık fondotensiz pudrasız dışarı çıkabiliyorum filtresiz foto çekilebiliyorumhm
anladim canm ablam birakti ilaci sanirim ilerde ksirliga yol acabiliyomus allah korusun biraktiktan sonra uzun sure sonda atiomus vucut
Doktorunuza sorup aloe vera jeli deneyebilirsiniz, ben sürülen sivilce ilaçları çok kurutup hassasiyet yarattığı için gündüzleri de onu sürüyorum son 2 haftadır çok memnun kaldım kızarıklarıda hızlı geçiriyor. Bitkiden 1 yaprak kesip içini cam kavanoza alıp buzdolabında saklayarak kullanıyorum hatta ilk yaprak anca bitti yarın yenisi hazırlayacağım.Tedavide 5.ay bitmek üzere artık hiç sivilcem çıkmıyor ama kızarıklıklar devam ediyor özellikle sıcağa hiç gelemiyorum daha da kızarıyor dr 1 ay daha kullanıcaz dedi artık bitsin istiyorum çünkü dudaklarım pert oldu 2 tarafta da kurumadan dolayı çatlaklar var ağzımı açamıyorum napsam geçmiyor ve cildim inceldiğı için inanılmaz hassaslaştı yatarken yastık bile acıtır oldu son 1 ay sık dişini diyorum ya bakalım artık
Tavsiyen için teşekkür ederim önümüzdeki hafta kontrolüm var ozaman sorup öyle başlayayım faydası olur umarımDoktorunuza sorup aloe vera jeli deneyebilirsiniz, ben sürülen sivilce ilaçları çok kurutup hassasiyet yarattığı için gündüzleri de onu sürüyorum son 2 haftadır çok memnun kaldım kızarıklarıda hızlı geçiriyor. Bitkiden 1 yaprak kesip içini cam kavanoza alıp buzdolabında saklayarak kullanıyorum hatta ilk yaprak anca bitti yarın yenisi hazırlayacağım.
Canım bunu her cilde yazmıyorlar baya bi sivilcen olması lazım.leke için yazcaklarını sanmamMerhaba arkadaşlar Aknetrend ilacını araştırırken bu sayfayı buldum benim merak ettiğim lekeler bende sivilce yok sadece leke var güneş lekesi ve siyah nokta var tedavi bittiğinde lekeler de gidiyor mu gitmiyorsa boş yere başlamak istemiyorum lütfen birınız aydınlatın beni moralim o kadar bozuk ki lekeler yüzünden çıkmak istemiyorum birde bu zamana kadar çoğu leke kremlerini kullandım ama sonuç alamadım son çarem bu şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim cevabınız için daha önce doktora gittim yazacaktı ama emziriyorum diye yazdırmadım şimdi o dönem bitti diye araştırayım dedimCanım bunu her cilde yazmıyorlar baya bi sivilcen olması lazım.leke için yazcaklarını sanmam
Hangi doktora gitmistiniz bende kullanmak istiyorum ama doktorlar yazmiyorTeşekkür ederim cevabınız için daha önce doktora gittim yazacaktı ama emziriyorum diye yazdırmadım şimdi o dönem bitti diye araştırayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?