- 13 Ekim 2015
- 8
- 2
- 34
Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim gözlerine kadar kuruyacaksin bana doktorum suni göz damlası kullanmamı söylemişti onu kullanıyorum. Sende öyle kuruluk hissedersen gözlerinde yanma vs doktoruna söyle mutlaka göz damlası verir sana daPeki su anda yuzun ne durumda ?
Tamamdir tesekkurler ... peki kremi kuruluk icin her haptan sonra mi suruyoruz yoksa catlak olunca mi bana verilen krem hametan ve yuzumun her yerine mi surucemBu arada aklıma gelmişken söyleyeyim gözlerine kadar kuruyacaksin bana doktorum suni göz damlası kullanmamı söylemişti onu kullanıyorum. Sende öyle kuruluk hissedersen gözlerinde yanma vs doktoruna söyle mutlaka göz damlası verir sana da
Hametan dudak kremi sadece dudaklarına o istersen hemen sürmeye başla zaten 1 haftaya kalmaz çatlamaya başlar dudakların :) Bana doktor yüzüm için bişey vermedi sağolsun eczacı yüzün çok kuruyacak istersen nemlendirici de al dedi onu kullandım. Dermoskin İntensive Moisturizer, ben bunu kullandım her akşam sürdüm gayette memnun kaldım. Bişey daha eğer çok güneşe çıkıyorsan onu da eczacına Danış hapı kullandığını söyle ona göre güneş kremi de kullanmani tavsiye ederim.Tamamdir tesekkurler ... peki kremi kuruluk icin her haptan sonra mi suruyoruz yoksa catlak olunca mi bana verilen krem hametan ve yuzumun her yerine mi surucem
Hametan dudak kremi sadece dudaklarına o istersen hemen sürmeye başla zaten 1 haftaya kalmaz çatlamaya başlar dudakların :) Bana doktor yüzüm için bişey vermedi sağolsun eczacı yüzün çok kuruyacak istersen nemlendirici de al dedi onu kullandım. Dermoskin İntensive Moisturizer, ben bunu kullandım her akşam sürdüm gayette memnun kaldım. Bişey daha eğer çok güneşe çıkıyorsan onu da eczacına Danış hapı kullandığını söyle ona göre güneş kremi de kullanmani tavsiye ederim.
Evet ben basketbol oynuyorum ve gunese cikiyorum cok tesekkur ederimHametan dudak kremi sadece dudaklarına o istersen hemen sürmeye başla zaten 1 haftaya kalmaz çatlamaya başlar dudakların :) Bana doktor yüzüm için bişey vermedi sağolsun eczacı yüzün çok kuruyacak istersen nemlendirici de al dedi onu kullandım. Dermoskin İntensive Moisturizer, ben bunu kullandım her akşam sürdüm gayette memnun kaldım. Bişey daha eğer çok güneşe çıkıyorsan onu da eczacına Danış hapı kullandığını söyle ona göre güneş kremi de kullanmani tavsiye ederim.
Rica ederim, umarım tedavi bitene kadar dayanabilirsin. Sonunda mutlu olacaksın hep bunu düşün ve diren :) Geçmiş olsun şimdidenEvet ben basketbol oynuyorum ve gunese cikiyorum cok tesekkur ederim
İzler geçmiyo hemen maalesef. Ben ekim de başladım tedaviye hala devam ediyorum son 2 ay iz tedavisi olucak dedi sonra biticek dedi ama delik delik olmaya basladi10-20 mg kullanıyorum . Sivilce izleri ne zaman gider ?
Bu kötü oldu çünkü bende daha çok iz varİzler geçmiyo hemen maalesef. Ben ekim de başladım tedaviye hala devam ediyorum son 2 ay iz tedavisi olucak dedi sonra biticek dedi ama delik delik olmaya basladi