Sivilceli Ciltler aknelycs kullanan var mı ?aknelis:))

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
evet onu bende duydum ama asetondan dolayı cesaret edemedim.benimde yüzümde 27 yaşında olmama rağmen sivilce var maalesef...tek avantajı yaşını küçük gösteriyo yeni ergen sanıyolarsengözlerimebaksanab ...

cevap gelmemiş ama ben aldım. peki nasıl kullanıcam ne kadar kullanıcam ve nelere dikkat edicem bunlara yardımcı olursanız çook sevinicem

haftada 4 veya 3 gun sur oyle basla.. gecelerı cok az surup yaydır yuzune..basta sıvılceler artabılır korkma gececek soyuluncada guzelcee nemlendr bsy kalmıyor.. 6 ayda buyuk oraanda ıyılesmıs olur ınss

haftada 4 veya 3 gun sur oyle basla.. gecelerı cok az surup yaydır yuzune..basta sıvılceler artabılır korkma gececek soyuluncada guzelcee nemlendr bsy kalmıyor.. 6 ayda buyuk oraanda ıyılesmıs olur ınss

teşekkür ederim başladım ilk gün henüz bi soyulma olmadı 2.gnde sürdüm bakalım nolcak... ayrıca nemlendirmek icin eczacı bepanten krem verdi olur dimi?

olur olur da fazla surme bepanten tuylenme yapabılır... expıcıal hydo var o da guzel..

olur olur da fazla surme bepanten tuylenme yapabılır... expıcıal hydo var o da guzel..

tüylenme mi? gerçekten mii? bide ben yüzüme biberiye sabunu kullanıyorum onuda burdan okumuştum. saç dökülmesine iyi geliyor falan yazıyor üstünde oda tüylenme yapar mı yüzümde:S

sanmam bende kullanıyorum bıberıyee öyle bsyle karsılasmadm ama bepnten cogu kısı dedı gercı kısıye gore degısır...

arkdaşlar acnelyse'i sadece 1 gece kullanmama ve çok dikkatli sürmeme rağmen yüzümü çok fena tahriş etti şu an kıpkırmızı gergin yanıyo ve şiş:S cuma günüde bayram:S cumaya kadar nasl geçirebilirim bepanten sürüyorum sürekli napıcamsenağlama

Sivilcelerimi kuruttu,derim soyuldu altından yeni deri çıktı,siyah noktalarım azaldı kısacası memnun kaldım :) sadece hergün sürmemek lazım .

bende 5 gündür yatarken sürüyorum.dudak üstü çok kızardığı ve yandığı için o kısma gün aşırı sürmeye karar verdim yanaklarıma her gece sürüyorum.
güneş koruyucusuz çıkmıyorum.
kararlıyım bu kış kurtulucamm bu lekelerdenn

scarlett merak ettim şimdi nasılsın bir değişiklik oldu mu canım yüzünde

ben de kullandım 3 ay kadar sıktım dişimi resmen sonra cildimi çok yaktı ozellikle dudak ve cene bolgem cok tahriş oldu bıraktım cidden işe yarıyor ama dayanabilene. Tedavi bitmeden bıraktıgım için belki sivilceler tekrar geldi (

Son düzenleme:
bende kullanıorum kızlar hatta bu konuyla ilgili topik açtım çok canım yanıo diye tamam işe yarıyor kabul ediyorum ama fazla kızarıklık ve yanma oldu bende fena haldede soyuluo anck baktımki hepnzde aynı etki vr içim rahatladı

Ben tekrar doktora bile gitmiştim yüzümü yaktı bu dayanamıyorum diye cunku artık egzamalı gibi görünüyodu bazı yerlerve cok acıyordu. Doktor da eger sivilcelerinin gecmesini istiyosan mecburen kullancaksın dedi

ya arkadaşlar benim merak ettiğim bişey var
şimdi bu kremi kullanırken bazı bölgeler soyuluyo (erken soyuluyo)
ama soyulma tam gerçekleşmediği için devam ediyoruz.önceden soyulan yerlere zarar vermezmi??yanma bence bundan kaynaklanıyor..
bir de 3 ay 5 aydan bahsediyorsunuz ya ben kullanalı 6 gün oldu bi 6 gün daha kullansam bana yeter diyorum çünkü çok kurudu ve soyuldu.
(lekeler için kullanıyorm sivilce sorunum yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…