Sivilceli Ciltler aknelycs kullanan var mı ?aknelis:))

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
acnelyse yi diyorsun galiba ben kullanıyorum kabuk kabuk soyuluyo yüzüm şu andada öyle :)

ben kullandım bizamanlar.. öle ay falan değil 3-4 gün sonra soyulmaya başladı yüzüm ama sonra bıraktım..

ben de 3 aydır kullanıyorum ıvılceler gıttı de su lekelerde gıtse super olacak.. gercı kullanıp memnun olanlar 5_6 ay ıcınde sonuc aldıklarını yzıyor

bende lekeler için kullanmıştım.. ama baktım yüzüm acımaya başladı bıraktım bende..

özellikle sol yanağımda çok leke wardı, hem siwilce izleri hemde sıktığım için oluşan yaralar we tırnak izleri..

bi karışım buldum we onu uyguladım, we %95 düzeldi izler..

karışım bitince annemin ısrarlarıyla banyodan banyoya kese yaptım yüzüme..

günlük olarakta sabun+gülsuyu+nemlendirici kullandım..

inan şuanda pürüzsüz bi cildim war, makyaj yapmıorum bile fondoten pudra yanından bile geçmiorum.. bi allık yetio bana..

off superr... darısı basımızaa canm... acnl.basta oyle yapyor fakat duzelıyor sonraa...
karısımın gulsuyu olan mı yoksa baska bır sey mıı ??? keseyı neyle yaptın canm ??

off superr... darısı basımızaa canm... acnl.basta oyle yapyor fakat duzelıyor sonraa...
karısımın gulsuyu olan mı yoksa baska bır sey mıı ??? keseyı neyle yaptın canm ??

yok cnm karışım başka.. eczanede yapılan bi karışım bu, we gerçekten işe yarıo.. çewremdeki herkes benden sonra yaptırdı..

kese olarak annemin sandığında bi kese wardı cnm yumuşak bişe tam yüz için onu kullandım kaydirigubbakcemile3

yumuşak bi kese al onla yap, yawaşca çok bastırmadan dairesel hareketlerle uygula.. özellikle banyodan çıkmana yakın yap, çünkü buharla we sıcak suyla cilt iice yumuşamış gözenekler açılmış oluo daha işe yarıoyerimseniben

karışımıda istersen yazabilrim:uhm:

tabıkı ısterımmm.... bu gul suyu falan ıse yaradımıı ??? bende de kese var aklıma geldıkce yapıyorum fakat cıkınca daha kızarmıs oluyor ızler sınırım bozuluyor =)

tabıkı ısterımmm.... bu gul suyu falan ıse yaradımıı ??? bende de kese var aklıma geldıkce yapıyorum fakat cıkınca daha kızarmıs oluyor ızler sınırım bozuluyor =)

yaramaz olurmu yaradı tabi, halada kullanıorum ben gülsuyu..

çok normal öle olması bendede oluou, hemen gülsuyu sürüodum yatıştırıcı etkisi war biliosun, 5dk sonrada nemlendirici sürüodum geçiodu..

çok bastırma ama kese yaparken, dairesel sür yerimseniben

yazıorum karışımı..

bunu tüliş adlı bi blog sahibinden öğrendim, oda zamanında çok çekmiş siwilcelerden..
çok tşk ederim kendisine a.s.

onun yazısından alıntı olrak yazıcam buraya bilginize..

Formül de bu.Yalnız her eczanede resorchine olmayabiliyor.Yerine muadilini yani benzer etkiyi yapacak başka maddeleri koyabilirler.Güvendiğiniz,iyi ve köklü bir eczaneye yaptırın derim.Bakırköyde Uçkunkaya eczanesi yapıyordu mesela,ben yıllarca oraya yaptırmıştım.Hala yapar mı bilmem.Deneyin derim:

Resorchine.................... 8 gr.

Alkol/Aseton (âa )........125 gr

Eau de rose (u.s.ext.)...100 gr.

Rahmetli Doktorum Avni Bakkal adını araştırarak da losyonun güvenilirliğini test edebilirsiniz.

alıntıdır

yazmayı unutmuşum sabahları we akşamları kullanıcaksın cnm bunu yüzüne..

pamukla sür tonik gibi okadar.. pamuğun simsiyah olduğunu görüceksin gözenekleride temizlio yani..

=)) bu karısım olmazmı ben de yaa... evet delı gıbı temızlıyor valla

evet guzel gercekten hatta azöncee sıldım =)) super parlatıyor ama lekelere hala bı faydası olmadı =((

ben aknelise devam edıyorum kızlar ama yüzüm baya soyuldu leke için çok iyi bence sivilcelerimide kurutuyor.
ama mutlaka temızleme jeli ile yıkadıkdan sonra nemlendırcı sürün yoksa kazık gibi oluyor
arkadasım 2.tüpü bitirdi bebiş gibi yüzü çok güzel oldu
bende yeni başladım ama braz sabırlı olmak lazım yüzüm pıtır pıtır dokuluyor şimdi birde hastanede çalısıyorum gormeyin halımı paso nemlendırıci..
sonuç alınca yazıcam...

bende 1 aydır kullanıyorum iz değilde delikler için kullanıyorum hafif kahverengilikler var sadece,keşke daha önceden görseymişim bu ilacı yüzüm delik deşik olmadan sivilceleri kuruttuğu kesin önceden kullansam bu kadar ilerlemezdi belki.
şimdi staj yaptığım için sürmüyorum fazla haftasonu kullanıyorum bi tek..
sivilce eskisi kadar yok artık ,kil maskeside yapıyorum banyodan çıktığımda delikler küçücük kalıyor ama sonra yine açılıyor
zamanla geçer heralde devam ediyorum bunları kullanmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…