- 31 Mart 2020
- 114
- 11
- 35
-
- Konu Sahibi Portakal9191
Canım lazerı derım ıncelmıstı ben alerjı oldugumu zamnedıp hep yuzume travazol surdum oda derımı ınceltmıstı 10 yıl boyunca kullandım haftada 1 yada ıkı derı ınceldı mınık bazı kılcal damarlarım vardı yuzumun rengını esıtlemek ıcın yaptı demodexe bı faydası oldugunu sanmıyorumLazeri ne için kullandın? Bu arada ne demek metrin de bu demodex ler için mi bende denesem mi bilemedim
Bende kılcal damarlar için düşünüyorum da artık en son başvuracağım bakalım şu demodexlerden kurtulalım da ki ben baya yol katettim inş tamamen giderCanım lazerı derım ıncelmıstı ben alerjı oldugumu zamnedıp hep yuzume travazol surdum oda derımı ınceltmıstı 10 yıl boyunca kullandım haftada 1 yada ıkı derı ınceldı mınık bazı kılcal damarlarım vardı yuzumun rengını esıtlemek ıcın yaptı demodexe bı faydası oldugunu sanmıyorum
Bende kılcal damarlar için düşünüyorum da artık en son başvuracağım bakalım şu demodexlerden kurtulalım da ki ben baya yol katettim inş tamamen giderInsla
Inslahh canım ya allah hepımıze sıfa versınBende kılcal damarlar için düşünüyorum da artık en son başvuracağım bakalım şu demodexlerden kurtulalım da ki ben baya yol katettim inş tamamen gider
Bende de kaşıntı yok ivermectini kullan kesinlikle bana dua edeceksin çok başarılıBende cok sukur kasıntım falan yok canım ama kasıntı olur dıe sabahları bana dermıton vermıstı losyon
kızlar ben araştırdım Türk Eczacıları Birliği - Yurt Dışından İlaç Temini başvuru halinde soolantra krem ivermectin içeriyor..esas ivermectin krem bu..getirtebiliyorsunuz sanırım ismi de listede var.bilginiz olsun..Inslahh canım ya allah hepımıze sıfa versın
Bende de rozasea var doktorum metrin verdi. Rozaseaya yol açan şey zaten demodex diye bir parazitmetrin sanırım parazit için kullanılan bi krem bende parazit yoktu benim hastalığın acne rosa yani gül hastalığı idi
siizin durumunuz nasıl ?Bende de rozasea var doktorum metrin verdi. Rozaseaya yol açan şey zaten demodex diye bir parazit
Bana doktorum defalarca aknetrente başlayalım dedi ama ben korktuğum için istemedim. 4 aydır metrin ve roza krem kullanıyorum hiçbir değişiklik yok aksine daha da artmaya başladı. Bu yüzden ayın 9’unda doktora gidip aknetrente başlayacağımsiizin durumunuz nasıl ?
roza krem muhtemelen daha kötü yapıyor içinde üre olan bir içerik cildi inceltebilirBana doktorum defalarca aknetrente başlayalım dedi ama ben korktuğum için istemedim. 4 aydır metrin ve roza krem kullanıyorum hiçbir değişiklik yok aksine daha da artmaya başladı. Bu yüzden ayın 9’unda doktora gidip aknetrente başlayacağım
ben metrin kullanıyorum geceleri artma falan yapmadı aksine düzellti ama benim muhtemelen lazer de yaptırmam gerekecek... ben daha öncesinde üre içeren nemlendirici bir krem kullandım cildimde hiçbirşey yoktu sadce kuruydu.içeriginde de üreyi belirtmemişler cildimi inceltti hassaslaştırdı bu hastalık da böyle başladı.önceki kullandıgım kremleri de kullanmadım..Bana doktorum defalarca aknetrente başlayalım dedi ama ben korktuğum için istemedim. 4 aydır metrin ve roza krem kullanıyorum hiçbir değişiklik yok aksine daha da artmaya başladı. Bu yüzden ayın 9’unda doktora gidip aknetrente başlayacağım
Gerçekten mi yani üre’nin cilt için kötü olduğunu bilmiyordum. Hatta doktorum bacaklarım kaşınıyor diye ürederm diye bir krem bile vermişti. İlaçtan çok korkuyodum ama artık tüm riskleri göze aldım hapa başlamaktan başka çarem kalmadı. Sivilce problemim çok yok ama cildim tuhaf hatta fotoğraf atayımben metrin kullanıyorum geceleri artma falan yapmadı aksine düzellti ama benim muhtemelen lazer de yaptırmam gerekecek... ben daha öncesinde üre içeren nemlendirici bir krem kullandım cildimde hiçbirşey yoktu sadce kuruydu.içeriginde de üreyi belirtmemişler cildimi inceltti hassaslaştırdı bu hastalık da böyle başladı.önceki kullandıgım kremleri de kullanmadım..
ben metrin kullanıyorum geceleri artma falan yapmadı aksine düzellti ama benim muhtemelen lazer de yaptırmam gerekecek... ben daha öncesinde üre içeren nemlendirici bir krem kullandım cildimde hiçbirşey yoktu sadce kuruydu.içeriginde de üreyi belirtmemişler cildimi inceltti hassaslaştırdı bu hastalık da böyle başladı.önceki kullandıgım kremleri de kullanmadım..
iyi bir doktora gitmenizi öneririm rozaa krem daha kötü yapabilirBana doktorum defalarca aknetrente başlayalım dedi ama ben korktuğum için istemedim. 4 aydır metrin ve roza krem kullanıyorum hiçbir değişiklik yok aksine daha da artmaya başladı. Bu yüzden ayın 9’unda doktora gidip aknetrente başlayacağım
bana da böyle olmuştu şu an sadece geceleri metrin kullanıyorum.sivilceleriniz demodex kaynaklı olabilir çünkü bende de ara ara çıkıyor sivilceler kaşıntılı oluyor bazen..üreyi uzun süreli kullanımda pek önermez doktorlar hatta yüz için ben birkaç doktora sordugumda cildi inceltecegini söyledi ki ben de hem araştırdım hem de kendi yüzümde deneyimledigim için...nemlendiricimin içinde üre varmış. yıllardır krem kullanırım hiç bir krem irritasyon vs yapmadı ama şu an kullandıgım nemlendirici yüzünden hastalıkla ugraşıyorum.rosa kremde de üre içerdigi için çogu kişide bu problem oluşuyor..bence iyi bir doktor bulun sadece metrin krem gündüz de belki farklı kremlerle tedavi edilebilir..ben bu hastalıktan önce 6 doktor gezdim çogu doktorun verdigi kremler daha beter yaptı bu yüzden söylüyorum.bnce artıyorsa da o kremi kullanmayın çünkü ben kullana kullana kızarıklık arttı cildimin rengi biile daha beyazdı şu an daha bir koyu..
ilacı bilmiyorum ben şu an için denemem ki zaten kesin çözüm degil bir kaç yıl sonra yine gelebiliyor..bence ilaç da kullnsanız iyi bir doktor bulmanızı tavsiye ederim..ben buldum ve şu an en azından cildimdeki kızarıklık tedaviyle azaldı...tedaviyle artıyorsa bu kremlerden birisi cildinize iyi gelmiyor demek ki kullanmayın ki ilerde daha kötü olmasın bir de uygun bir güneş kremi mutlaka kullanın ben şu an solante tele rubor kullanıyorum... pul pul duruyor ama yanma batma vs yapmıyor.ilerde tedaviye göre doktoruma danışıp farklı bir güneş kremi deneyecegim.
Evet dediğiniz gibi demodex var yüzümde ve yine dediğiniz gibi yüzüm koyu vücudum bembeyaz. Çok garip bir olay yaşıyorum. Eskiden sadece yüzümde olurdu artık vücudumun her yerinde var o yüzden kremle kontrol altına alınabilecek bir olay olmaktan çıktı. Aknetrent daha iyi gelir diye umuyorumiyi bir doktora gitmenizi öneririm rozaa krem daha kötü yapabilir
bana da böyle olmuştu şu an sadece geceleri metrin kullanıyorum.sivilceleriniz demodex kaynaklı olabilir çünkü bende de ara ara çıkıyor sivilceler kaşıntılı oluyor bazen..üreyi uzun süreli kullanımda pek önermez doktorlar hatta yüz için ben birkaç doktora sordugumda cildi inceltecegini söyledi ki ben de hem araştırdım hem de kendi yüzümde deneyimledigim için...nemlendiricimin içinde üre varmış. yıllardır krem kullanırım hiç bir krem irritasyon vs yapmadı ama şu an kullandıgım nemlendirici yüzünden hastalıkla ugraşıyorum.rosa kremde de üre içerdigi için çogu kişide bu problem oluşuyor..bence iyi bir doktor bulun sadece metrin krem gündüz de belki farklı kremlerle tedavi edilebilir..ben bu hastalıktan önce 6 doktor gezdim çogu doktorun verdigi kremler daha beter yaptı bu yüzden söylüyorum.bnce artıyorsa da o kremi kullanmayın çünkü ben kullana kullana kızarıklık arttı cildimin rengi biile daha beyazdı şu an daha bir koyu..
Gerçekten mi yani üre’nin cilt için kötü olduğunu bilmiyordum. Hatta doktorum bacaklarım kaşınıyor diye ürederm diye bir krem bile vermişti. İlaçtan çok korkuyodum ama artık tüm riskleri göze aldım hapa başlamaktan başka çarem kalmadı. Sivilce problemim çok yok ama cildim tuhaf hatta fotoğraf atayım
siz bilirsiniz...bende baya azaldı ama geçmeyen kızarıklık için lazer tedavisi de olabilirim..ankarada yaşıyorsanız doktor önerebilirim çünkü aynı durumları yaşayıp doktor doktor gezdigim için bir doktora daha danışabiliriniz.Evet dediğiniz gibi demodex var yüzümde ve yine dediğiniz gibi yüzüm koyu vücudum bembeyaz. Çok garip bir olay yaşıyorum. Eskiden sadece yüzümde olurdu artık vücudumun her yerinde var o yüzden kremle kontrol altına alınabilecek bir olay olmaktan çıktı. Aknetrent daha iyi gelir diye umuyorum
Canım mrhba suan tedavın nasıl gıdıo bende gıdıcem bu haftaa sonuc nasılBende de kaşıntı yok ivermectini kullan kesinlikle bana dua edeceksin çok başarılı
Merhaba gecmıs olsun benzer bir problem bende de var süreç nası ilerliyor5816_smyye canm ordan yaz demodex kadınlar kulübü de anlarım ben
Çok kötü tedavisi yok malesef istanbulda bi kadın buldum kadiköyde bisey sürüyor geçiyor krem veriyor krem bitince gene ckti bende sivilce yapioMerhaba gecmıs olsun benzer bir problem bende de var süreç nası ilerliyor