Deri ve Cilt Hastalıkları Akne roza (Gül hastalığı) demodeks baş etmenin yolları

Ben krilom kullandım omega 3 cıldın bagısıklıgı ıcın dıl canım vucdun bagısıklıgı ıcın kullanmalıyız zayflayınca bagısıklık sıstemı zararlı hale gelıyor ay arastr arastr bı hal oldum ya yemınle

Lazer yaptırabılırsın ben lpl sıstemını yaptırdım 4 seans her seans 650 tl sadce cılt rengımı esıtledı benım kılcal damar sorunum yoktu cok mınık mınıktı onlara ıyı gelcegı soylendı hemde tedavı ıcın öldurur dendı ama sonuc aynı yani

Cıldım rengı esitlendı ve gercekten böcek dısında herseye ıyı geldı dıebılırim

Bendekı kızarıklıkta cok yoktu kılcal damar dıebılcegım bısıde yoktu renk esıtlemek içşn çillerımde cok hafıftı ona bıle ıyı gelır dedıı oylee yaptıı yani
aynen..ama benim doktorum böyle degil belki özel hastane oldugu içindir.gereksiz işlem yapmıyor..demodex de rozasea yapan tipleri varmış benimki ondan galiba..çillerin geçti mi

aynen..ama benim doktorum böyle degil belki özel hastane oldugu içindir.gereksiz işlem yapmıyor..demodex de rozasea yapan tipleri varmış benimki ondan galiba..çillerin geçti mi
Cilim oyle gozle gorulur dildiki kendı dr oldugu ıcın dıkkat etmıs olabılor özel hastaneye gıtmedım canım muayenesı var özel oraya gıttım adam işlemi uapmadan soyluyo ucretı dırek soyleyınce altında bısı arıyosun yapmak ıcın yapıldı yanii

hmm anladım cnm..senin durumun benden çok çok iyi yine moralini bozma...düzelir inş

doktoruna kontrol için gitmeyi düşünüyor musun ? bu kremler sanırım en fazla 1 yıl kullanılıyor

doktoruna kontrol için gitmeyi düşünüyor musun ? bu kremler sanırım en fazla 1 yıl kullanılıyor
Martts 1 yıl olcak canım bana tam sonkes tekrar gıdıcem ılaclarıda artık gun asırı kullanmaya devam edıcem bıgun surp dıger gun kullanmıcam sımdı baska bı dktro gıtsem oda bısuru sey yaptırcak bu tedavım bıtsın bı gorusunu yıne alım baktım fayda etmıyor artık ıcerıklerını arastrıak maskeler alcam cunku derı altında yasamıyor bu canlılar derı yuzeyınde gozeneklerde gozenekler nekadar temız cılt okdr ıyı durumda zaten buzamana kadar benı cok etkılememesının sebebı bu oldu her hafta ıkı defa peelıng ve maske yapardım bızım gıbı cıltllere aha ve bha asıtlerı ıyı gelıyor

senin durumun iyi...benim cildim hassas şu an kızarık...inceldi bir de...cilt incelmesini de nasıl düzeltirim diye düşünüyorum..alnında ve burun yanaklarda olunca çok kötü oluyor o yüzden kullandıgın ürünleri önce dene bir bölgede...benim cilt rozasea gibi...bu demodexin rozasea yapanı varmış ondan bendeki..ducrayin keracnyl serumun,la roche effacler duo veya salistik asit bunları hiç kullanmış mıydın ?ducray kerancyl serum da azaleik asit iyi geliyormuş da bilmiyorm...bir de ben ömür boyu güneş kremi kullanmak zorundayım artık..başka doktora gitme bende çok gittim daha beter yaptılar...senin doktorun iyi ama gidersen de bulundugun bölgede başkent hastanesine gidebilirsin...tabi buradaki kadar iyi mi bilmiyorum.ben burada özel doktorlara gittim mikroskopla bile bakmadılar..senin doktorun yine iyi...

Aynen benımkı hemen sıkayetı anlattımm test yaptıı mıkroskpta ınceledıı ben zaten kendımı bıldım bılelı gunes korucuyu kullanıyodum bahsettıgın urunlerı kullanmadım canım ben daha cok estederm murad casmare genosys bıoderma bunları denedım hep

Rozean varsa senınkı lazerlık bı durumdur

Rozean varsa senınkı lazerlık bı durumdur
rozasea yoktu yani genetik olarak da yok.. demodexin türleri var bendeki rozaseaya yol açan bir türü sanırım.pul pul döküntü,,gece kaşıntısı da oluyordu ama şu an kremlerle geçti.. lazeri kızarıklıklar için soracagım...eskiden effacler duoyu kullanıyordum iyi geliyordu sivilce izlerine falan da şu an zor neyse martın ortası gibi bende doka gidecegim bakalım..buradann da yazarım sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…