Akne izleri

bende izmirde yaşıyorum kimyasal peeling için tavsiye edebileceğiniz dr varmı özel hastaneler yapıyormu

Buzlu terapiyi hiç duymadım ama peelingi tavsiye ederim

Benim de cildimde kırmızı sivilce lekeleri vardı ve cumartesi günü kimyasal peeling yaptırdım. Biraz soyulmasını bekledikten sonra tekrar bir seans daha yaptırabilirmişim, fazlasına ihtiyacım yokmuş. Yaptırdıktan sonra da dikkatli olmak, cildi güneşten korumak lazım. Geçen sene ablam peeling yaptırdı ve cildi yenilendi resmen, ölü ve kirli, lekeli deri tamamen soyuldu. Çok güzel oldu.

Hypatia, nasıl mesaj gönderileceğini bilemediğim için sizi eklemiştim en başta ama bununla ilgili birşey soracaktım. Ablanız hangi şikayetle kimyasal peeling yaptırdı? Cildinde herhangi bir yanma, renk değişikliği vs. oldu mu? Ve kimyasal peeling yapılmadan önce ve yapıldıktan sonra nasıl bir değişim oldu çok merak ediyorum. Bir de özel mesaj ile (ben henüz yazamıyorum) GOP'da nerede ve ne kadara yaptırdığını yazabilirseniz çok memnun olurum.

evet kimyasal peeling . ben 4 seans bitirdim hiçbir değişiklik yok, zaten olmasını bekleme, lazer yaptırman lazım ona gel diye pazarlama yapıyor. ama paket alırken peeling için hiç öyle konuşmamıştı, rengin açılacak cilt yenilenecek bir sürü şey demişti.

benim hatam tabi. bilmediğin yere ne gidiyorsun?

2 ablam ve işten bi arkım. gop'ta yaptırdı. gayet memnunlar. bi ablam iki seans yaptırdı diğerleri tek seans. keşke ona gitseydim. yarım milyar 500 tl verdim pakete onlar 100 tl ile halletti :KK43:(

merhaba hypatia. bu dediğin yer nerde gop'ta? ben de orda oturuyorum normalde ve haftaya ist.e gitmişken şu izlerimi halletirmek istiyorum senin bahsettiğin yere.

evet kimyasal peeling . ben 4 seans bitirdim hiçbir değişiklik yok, zaten olmasını bekleme, lazer yaptırman lazım ona gel diye pazarlama yapıyor. ama paket alırken peeling için hiç öyle konuşmamıştı, rengin açılacak cilt yenilenecek bir sürü şey demişti.

benim hatam tabi. bilmediğin yere ne gidiyorsun?

2 ablam ve işten bi arkım. gop'ta yaptırdı. gayet memnunlar. bi ablam iki seans yaptırdı diğerleri tek seans. keşke ona gitseydim. yarım milyar 500 tl verdim pakete onlar 100 tl ile halletti :KK43:(

hypatia sana mesaj atmaya çalıştım ama izin yok :KK70: sen bana bu bahsettiğin yerin neresi olduğunu ve gop'ta nerde olduğunu mesaj atabilir misin? bi de, telefon numarası varsa harika olur gerçekten :)

Hypatia, nasıl mesaj gönderileceğini bilemediğim için sizi eklemiştim en başta ama bununla ilgili birşey soracaktım. Ablanız hangi şikayetle kimyasal peeling yaptırdı? Cildinde herhangi bir yanma, renk değişikliği vs. oldu mu? Ve kimyasal peeling yapılmadan önce ve yapıldıktan sonra nasıl bir değişim oldu çok merak ediyorum. Bir de özel mesaj ile (ben henüz yazamıyorum) GOP'da nerede ve ne kadara yaptırdığını yazabilirseniz çok memnun olurum.

kızlar neden bunlarla ugrasıyosunuz dermatologa gıdın o sızı cılt tıpınıze gore yonlendırır ben su an gıdıyorum ve memnunum ayrıca akne tedavısı uzun bı surectır bunu kendısı soyledı zaten....
:KK19:

X