Akne izleri

Nehir85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
4
0
Merhabalar;

Akne izleri için Buzlu terapi tedavisi olup, tamamen kurtulan var mı acaba?

ben buzlu terapi yontemi ile akne izi tedavisine basladim istersen gelismeleri paylasirim seninle

feryalsimacım bu bölümde gelişmeleri paylaşırsan çok memnun olurum..çünkü bende merak ediyorum..

buzlu tedaviyi hiç duymadım. ama üniversitede okurken roaccutane kullandım sonra ilaç bitince cilt doktoru peeling yaptı. dört seans sürdü hiçbirşey kalmadı ama tedavi bir yılı geçti.

buzlu tedaviyi hiç duymadım. ama üniversitede okurken roaccutane kullandım sonra ilaç bitince cilt doktoru peeling yaptı. dört seans sürdü hiçbirşey kalmadı ama tedavi bir yılı geçti.

şuan memnunmusun peki taamamen kurtuldun mu izlerden?benimde 1 yıl içinde akne ve izlerim arttı cilt doktoruma gidiyorum salsil gece jel ve sabah azderm krem ve antibiyotik kullandım 5 kutu ama bi faydasını göremedim tekarar gidicem,ben ne yapabilirm öneri yazarsan sevinirim,,,:2:

ankaradamısın benim gittiğim doktoru önerebilirim. cildimde hiçbirşey kalmadı. peeling için düzenli doktora gittim üstteki deri yavaş yavaş soyularak attı kendini üç yıl oldu bir sorun yok

dituse izlerin leke şeklindemiydi yoksa çukurlarda varmıydı?? Bende peeling yaptırmayı düşünüyorum.

Buzlu terapiyi hiç duymadım ama peelingi tavsiye ederim

Benim de cildimde kırmızı sivilce lekeleri vardı ve cumartesi günü kimyasal peeling yaptırdım. Biraz soyulmasını bekledikten sonra tekrar bir seans daha yaptırabilirmişim, fazlasına ihtiyacım yokmuş. Yaptırdıktan sonra da dikkatli olmak, cildi güneşten korumak lazım. Geçen sene ablam peeling yaptırdı ve cildi yenilendi resmen, ölü ve kirli, lekeli deri tamamen soyuldu. Çok güzel oldu.

ben doktorumu değiştirdim kocamustafapaşa da beş seans yaptırıyorum. cuma 4.yü yaptıracağım ama keşke değiştirmeseydim.

sana ablamın doktorunu tavsiye ederim, ilk gittiğimi.

pardon doktorunuz şehrıyar nazarimi

evet canım. Şehriyar bey'den çoook memnunum yanlış anlaşılmasın. ama peeling'i o yapmıyor, güzellik uzmanı yapıyor, o kısmından memnun değilim.

orda peelingten memnun değilim anlayacağın, paket aldım diye dvm ediyorum
Ama Şehriyar beye başka bir şey için gidiyorum ondan memnunum.. doktoru tavsiye ederim yani:)

Sen hastası mısın yoksa hasta adayı mısın? :)

tş ederım.yok ben eşim hastasıydı ben hastaneden tanıyorum franksıyonel lazer için görüşmüştüm ama acayip fıyat çekti pahalı yani seans basına 1000 lıra istedı.sen ne yaptırıyosun...

ben peelinge gidiyorum beş seans paket aldım ama kesinlikle memnun değilim. son seansım kaldı hiçbir değişiklik yok.

ablamlar ve arkadaşım başka bi yerde tek seans gittiler süper oldular

kımyasal peelıngmı tek seansta super oldu demıssın ne kadar ve nerde ablanındamı sivilcler izleri vardı

evet kimyasal peeling . ben 4 seans bitirdim hiçbir değişiklik yok, zaten olmasını bekleme, lazer yaptırman lazım ona gel diye pazarlama yapıyor. ama paket alırken peeling için hiç öyle konuşmamıştı, rengin açılacak cilt yenilenecek bir sürü şey demişti.

benim hatam tabi. bilmediğin yere ne gidiyorsun?

2 ablam ve işten bi arkım. gop'ta yaptırdı. gayet memnunlar. bi ablam iki seans yaptırdı diğerleri tek seans. keşke ona gitseydim. yarım milyar 500 tl verdim pakete onlar 100 tl ile halletti (

kızlar bende bu konuyla ilgili bi konu açtım ama kimse cvp yazmadı.benmde kalçalarımda var morluklar sivilcelerden kalma akne sivilceleri.peeling yaptırsam geçermi bi bilginiz varmı.lütfen yaza evlenicem.bu kalçalarla evlenmek istemiyorum.eğer işe yarasa hemen yaptırıcam parası felan hiç umrumda değil..

onu en iyisi cilt doktorunla ya da güvendiğin bir cilt uzmanıyla konuşmak daha iyi olur diye düşünüyorum. çünkü senin işlem bölgen farklı. geçmiş olsun.

teşekkür ederim.çok krem kullandım ama hiç biri geçirmedi.gidicem muhakkak doktora.ama benm gibi olan varmı die merak ettim.

kımyasal peelıngle izlerı gectımı canım 100 tlye bıde
gop bana çok yakın rıca etsem adres verırmısın yada tel sana guvenerek bu yola cıkıyorum ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…