Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buzlu tedaviyi hiç duymadım. ama üniversitede okurken roaccutane kullandım sonra ilaç bitince cilt doktoru peeling yaptı. dört seans sürdü hiçbirşey kalmadı ama tedavi bir yılı geçti.
şuan memnunmusun peki taamamen kurtuldun mu izlerden?benimde 1 yıl içinde akne ve izlerim arttı cilt doktoruma gidiyorum salsil gece jel ve sabah azderm krem ve antibiyotik kullandım 5 kutu ama bi faydasını göremedim tekarar gidicem,ben ne yapabilirm öneri yazarsan sevinirim,,,:2:
ben doktorumu değiştirdim kocamustafapaşa da beş seans yaptırıyorum. cuma 4.yü yaptıracağım ama keşke değiştirmeseydim.
sana ablamın doktorunu tavsiye ederim, ilk gittiğimi.
pardon doktorunuz şehrıyar nazarimi
kızlar bende bu konuyla ilgili bi konu açtım ama kimse cvp yazmadı.benmde kalçalarımda var morluklar sivilcelerden kalma akne sivilceleri.peeling yaptırsam geçermi bi bilginiz varmı.lütfen yaza evlenicem.bu kalçalarla evlenmek istemiyorum.eğer işe yarasa hemen yaptırıcam parası felan hiç umrumda değil..
evet kimyasal peeling . ben 4 seans bitirdim hiçbir değişiklik yok, zaten olmasını bekleme, lazer yaptırman lazım ona gel diye pazarlama yapıyor. ama paket alırken peeling için hiç öyle konuşmamıştı, rengin açılacak cilt yenilenecek bir sürü şey demişti.
benim hatam tabi. bilmediğin yere ne gidiyorsun?
2 ablam ve işten bi arkım. gop'ta yaptırdı. gayet memnunlar. bi ablam iki seans yaptırdı diğerleri tek seans. keşke ona gitseydim. yarım milyar 500 tl verdim pakete onlar 100 tl ile halletti (