• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklından bir sayı tut JOHN VERDON

UgurBocugu

CEYİS BAKANI:)
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
68.594
17
308
macere severlerın hoşlarına gidecek bır eser:6:ben beğenı ıle okudum
hiç ummadığınız birisi katil olarak cıkıyor karşınıza:68:gerçekten yazarın ilk kitabı olmasına rağmen başarılı bir eser.

Süper diyebileceğim birkitap değil ancak okunabilecek bir kitp demek daha doğru olur kendi adıma beğenerek okudum kurgusuda güzel..

bende cok begenerek okudum, hıkaye cok akıcı bı kere hıc sıkılmıyorsunuz, hemen okuyup bıtırmek ıstıyorsunuz. Dan Brown kadar ıyı olmasa da bence ılk kıtabı olmasına ragmen cok basarılı.

Çok güzel bir kitap, ben 2 günde bitirdim katilin kim olduğunu öğrenebilmek için :) Sonunda şaşırtıyor. Bu tarz sevenler mutlaka okumalı :34:

ben bu tür kitapları hiç sevmem ama benim bile ilgimi çekti okudum evt başları biraz sıkıcı ama ortalara gelince heyecan artıyo kesinlikle okumalısınız

sanırım 4 günde bitirdim. ve kesinlikle sıkılmadan okudum. insan psikolojisini bu kadar sıkmadan anlatan ve her sayfayı şimdi ne olucak diye heyecanla çevirdiğim bir kitap. tam bir kitap kurdu olduğumu söylemeliyim ve bu kitap kesinlikle tavsiye edeceklerim arasında ;)

Yazarın ilk kitabı olmasına ragmen harika bir polisiye.. 2 günde sıkılmadan okudum..

İpuçları,şüpheci insanlar ve heycanlı bir arayış kesinlikle tavsiye ediyorum..:12:

2. kitabıda çıktı yakın zamnada rafımda olcak :16:

iki gün önce bitirdim. biraz amerikan filmi seyreder gibi oldum. yer yer yazarın beni aptal yerine koyduğunu düşündüm zira bazı şeyler benim aklıma gelmesine rağmen kahramanımız müfettiş Gurney'in dahi alına gelmedi. ha o kadar zekimiyim derseniz , değilimdir fazla ama nedense müfettişin aklına zank diye gelen şeyleri ben daha önceden farkettiğim için böyle hissettim. ayrıca garip bir cinayet çözme taktikleri var. soluksuz 50 sayfa gidersiniz ikinci bi solukla da 100 ü bulursunuz ama sonrası için aynı garantiyi verimem. tabiki zevkler ve renkler tartışılmadığı gibi kitap kültürüde tartışılmaz. okuyacak olanalara saygılarla:42:

Akıcı bir anlatımı var başlarda sürükleyici olmasa da olay çözülmeye başlayınca sürüklüyo. 2 günde biticek bi kitap beğendim

Son düzenleme:
Uzun süre önce okumuştum 150. sayfaya kadar sıkıcı sonra birden hareketlenmeye başlıyor olaylar ve hızınızı alamıyorsunuz:)Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen iyi denilebilir.

Muhteşem diyebileceğim bir kitap değil, fakat yazarın ilk kitabı olmasına rağmen başarılı.

Mark Mallery'nin ölümünden sonra aksiyonlar başlıyor.

Olay çok basit aslında ama yazarın kurgulaması sizi farklı yönlere

götürüp sonra da sisler perdesinin aralanmasına yol açıyor.

Polisiye ve cinayet romanları okumayı sevenlere tavsiye olunur.

macere severlerın hoşlarına gidecek bır eser:6:ben beğenı ıle okudum
hiç ummadığınız birisi katil olarak cıkıyor karşınıza:68:gerçekten yazarın ilk kitabı olmasına rağmen başarılı bir eser.
polisiye romanları arasında kaliteli bi kitap. ama serini ikinci kitabını da okumanızı tavsiye ederim o da harikaaa:)

Başarılı bir polisiye serisi..
2.kitabı "Gözlerini sımsıkı kapat"ı okudm o daha başarılı bence .
3.kitabını da aldım "Şeytanı uyandırma" okumadım daha okumaya başlıcam birkaç güne :32:

Şuan bu kitabı okuyorum neredeyse yarıladım .
Ama sonunda neler olacak fena şekilde merakla okuyorum..

Çok iyi!

Şuan bu kitabı okuyorum neredeyse yarıladım .
Ama sonunda neler olacak fena şekilde merakla okuyorum..

Çok iyi!

Evet süperdir o kitap.Ben Gözlerini Sımsıkı Kapat ve Şeytanı uyandırma yı da okudum düşün onlar daha güzel :34:

Back