aklımla kalbim arasında kaldım...

cute25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
439
28
merhaba arkadaşlar kafam çok karışık mantığımla kalbim arasında kaldım yardımcı olur sevinirim..4 senelik bir ilişkim vardı 3 yıl önce bitti evlilik arefesinde hemde ailesiyle ailelerimiz anlaşamadı gerçi o taraf anlaşmamak için elinden geleni yaptı annesi şimdi uzun uzadıya yazmiyorum ama sanki biz konuşmuşuz diye mecburmuşuz gibi ağırdan almaya başladı abisinin sırasıymış aslında benim erkek arkadaşım acele ettirmiş yok çok şey beklemeyin çok şey yapamayız bide biz bişe bile talep etmemiştik oysa,artık nasip olursa olur olmazsa olmazmış demeler vb..bu durum tabi hadi ben beni geçtim ailemi fazlasıyla rahatsız etti haliyle tabi bu tutumlarından dolayı annem cok sinirlendi ailemin cevabı olumsuz oldu...sonra kadın hatasını anladı tabi babasıyla bi daha geldiler annem kabul etmedi kapıdan cevirdi tabi ben bunu tasvip etmiyorum konuşula bilirdi ama artık o kadar sinir etmişti ki kadın, annem tahammül edemedi erkek arkadaşım bu duruma bozuldu ama annesinin yanlış yaptığını kabul etti aileni ikna et ailem bi daha gelecek dedi biz 2 ay falan gizli gizli konuşuyorduk ailemi bende yumusatmaya çalışıyordum herşey yolundaydı bizim çok şiddetli kavgalarımız hiç olmadı ayrılır barışırdık hep genelde o dayanamazdı(ayrıca bizim ilişkimiz da orta okula dayanıyor 7 sene bırakmamıştı beni ben kabul etmemiştim içten içe hoşlanırdım ama kabul etmezdim liseden sonra görüşmeye başladık biz ve 4 sene konuştuk)ayrıca evlenmemiz için işi olması gerekirdi haliyle tabi oda polisliği kazandı orayı okudu bu isteme olayları sonra oldu tabi..sonra dediğim gibi biz konuşuyoruz ben ailemi yumuşatıyorum o ailesini ikna ediyor falan..bir gün faceye bakıyorum o zaman benim hesabım yok ona sormuştum benimde yok demişti ben kardeşimin facesin den bakıyordum birkaç arkadaşıma eski orta okul arkadaşlarımdan falan aynı okulda olduğumuz için baktığım kişinin arkadaş listesine baktım başka tanıdık var mı diye bide ne göreyim isim farklı resim benim erkek arkadaş...arkadaş listesi hep kız bir kaç resim atmış kızlar o polis bey dalmışsınız uzaklara falan filan şok oldum resmen mesaj attım beni kandıramayaçaksız artık mutluluklar kiminle istersen onunla düş kalk diye mesaj atmış inkar ediyor ya ne diyorsun anlamıyorum diye ne bi açıklama ne bir ya söyledir böyledir hiç bişe bir açıklama bile yok..aramadı bende aramadım ara ara kontrol ediyordum facesini kız arkadaşı varmış yorumlardan anladığım kız hep yorum yapmış resimlerinin altına iyice nefret ettim ne baktı ne onunla ilgili bişe sordum kimseye aradan 3 yıl nerdeyse 4 yıl oluyor neredeyse..mesaj geldi face den konuşalım diye bende şaşırdım yazdım konuş bakalım..diyor buluşalım buradayım yüz yüze konuşalım dedim benim yüzüme bakabileçek mısın diye diyor ben herkese kızdım çok hata yaptım ama beni sen bıraktın sahte hesabım var diye hemen mutluluklar diledin neden diye sormadın bende dedim neden o zaman neden açtın diyor şimdi sorman komik değil mi dedim senin 3 sene sonra yazman kadar komik olamaz saydırdım adam olsaydın arkasında dururdun sevginin güya sevdiğinin diye yenimi aklın basına geldi diyo akıl bu ne zaman basa gelir belli olmaz salak dalga geçiyo sanki bende çok karektersizsin dedim daha da bir şey yazmadım...kafam allak bullak af dileyeceğine kendinin haklı olduğunu söyleyip beni suçluyor bide canı cehenneme dedim geçenlerde de onların komşu benim iş arkadaşım ağzını aradım laf açıldı bir yerden dedim o napıyor evlenmiş mi diye dedi hayır evlenmemiş seni istiyormuş annesine ondan başkasıyla evlenmem diyormuş faceden resimlerimi indirmiş hep odasında asılıymış gece gelip evimizin orada dolaşıyormuş beni görür diye beni kıskandırmak cezalandırmak içinmiş kız arkaşım var demiş bende dedim artık önemi yok bunları kendi içinde yaşayacağına bana söyleseydi arkasında dursaydı o ki o kadar seviyor...şimdi kafam allak bullak zor kabul etsem de ben onu hep sevdim belki karsıma çıkmasaydı başka birini sevmeye hazırlamıştım kendimi ama geldi aklımı karıştırdı yazmak istiyorum hemde gururumu çiğnemek istemiyorum affettim onu yumuşadım ama kendime de kızıyorum bana bunları yaşatan birini nasıl affederim diye ...ayrıca diyorum bir ısrar bile yok geldi kafamı karıştırdı gitti ne yapmalıyım sizce...

merhaba arkadaşlar kafam çok karışık mantığımla kalbim arasında kaldım yardımcı olur sevinirim..4 senelik bir ilişkim vardı 3 yıl önce bitti evlilik arefesinde hemde ailesiyle ailelerimiz anlaşamadı gerçi o taraf anlaşmamak için elinden geleni yaptı annesi şimdi uzun uzadıya yazmiyorum ama sanki biz konuşmuşuz diye mecburmuşuz gibi ağırdan almaya başladı abisinin sırasıymış aslında benim erkek arkadaşım acele ettirmiş yok çok şey beklemeyin çok şey yapamayız bide biz bişe bile talep etmemiştik oysa,artık nasip olursa olur olmazsa olmazmış demeler vb..bu durum tabi hadi ben beni geçtim ailemi fazlasıyla rahatsız etti haliyle tabi bu tutumlarından dolayı annem cok sinirlendi ailemin cevabı olumsuz oldu...sonra kadın hatasını anladı tabi babasıyla bi daha geldiler annem kabul etmedi kapıdan cevirdi tabi ben bunu tasvip etmiyorum konuşula bilirdi ama artık o kadar sinir etmişti ki kadın, annem tahammül edemedi erkek arkadaşım bu duruma bozuldu ama annesinin yanlış yaptığını kabul etti aileni ikna et ailem bi daha gelecek dedi biz 2 ay falan gizli gizli konuşuyorduk ailemi bende yumusatmaya çalışıyordum herşey yolundaydı bizim çok şiddetli kavgalarımız hiç olmadı ayrılır barışırdık hep genelde o dayanamazdı(ayrıca bizim ilişkimiz da orta okula dayanıyor 7 sene bırakmamıştı beni ben kabul etmemiştim içten içe hoşlanırdım ama kabul etmezdim liseden sonra görüşmeye başladık biz ve 4 sene konuştuk)ayrıca evlenmemiz için işi olması gerekirdi haliyle tabi oda polisliği kazandı orayı okudu bu isteme olayları sonra oldu tabi..sonra dediğim gibi biz konuşuyoruz ben ailemi yumuşatıyorum o ailesini ikna ediyor falan..bir gün faceye bakıyorum o zaman benim hesabım yok ona sormuştum benimde yok demişti ben kardeşimin facesin den bakıyordum birkaç arkadaşıma eski orta okul arkadaşlarımdan falan aynı okulda olduğumuz için baktığım kişinin arkadaş listesine baktım başka tanıdık var mı diye bide ne göreyim isim farklı resim benim erkek arkadaş...arkadaş listesi hep kız bir kaç resim atmış kızlar o polis bey dalmışsınız uzaklara falan filan şok oldum resmen mesaj attım beni kandıramayaçaksız artık mutluluklar kiminle istersen onunla düş kalk diye mesaj atmış inkar ediyor ya ne diyorsun anlamıyorum diye ne bi açıklama ne bir ya söyledir böyledir hiç bişe bir açıklama bile yok..aramadı bende aramadım ara ara kontrol ediyordum facesini kız arkadaşı varmış yorumlardan anladığım kız hep yorum yapmış resimlerinin altına iyice nefret ettim ne baktı ne onunla ilgili bişe sordum kimseye aradan 3 yıl nerdeyse 4 yıl oluyor neredeyse..mesaj geldi face den konuşalım diye bende şaşırdım yazdım konuş bakalım..diyor buluşalım buradayım yüz yüze konuşalım dedim benim yüzüme bakabileçek mısın diye diyor ben herkese kızdım çok hata yaptım ama beni sen bıraktın sahte hesabım var diye hemen mutluluklar diledin neden diye sormadın bende dedim neden o zaman neden açtın diyor şimdi sorman komik değil mi dedim senin 3 sene sonra yazman kadar komik olamaz saydırdım adam olsaydın arkasında dururdun sevginin güya sevdiğinin diye yenimi aklın basına geldi diyo akıl bu ne zaman basa gelir belli olmaz salak dalga geçiyo sanki bende çok karektersizsin dedim daha da bir şey yazmadım...kafam allak bullak af dileyeceğine kendinin haklı olduğunu söyleyip beni suçluyor bide canı cehenneme dedim geçenlerde de onların komşu benim iş arkadaşım ağzını aradım laf açıldı bir yerden dedim o napıyor evlenmiş mi diye dedi hayır evlenmemiş seni istiyormuş annesine ondan başkasıyla evlenmem diyormuş faceden resimlerimi indirmiş hep odasında asılıymış gece gelip evimizin orada dolaşıyormuş beni görür diye beni kıskandırmak cezalandırmak içinmiş kız arkaşım var demiş bende dedim artık önemi yok bunları kendi içinde yaşayacağına bana söyleseydi arkasında dursaydı o ki o kadar seviyor...şimdi kafam allak bullak zor kabul etsem de ben onu hep sevdim belki karsıma çıkmasaydı başka birini sevmeye hazırlamıştım kendimi ama geldi aklımı karıştırdı yazmak istiyorum hemde gururumu çiğnemek istemiyorum affettim onu yumuşadım ama kendime de kızıyorum bana bunları yaşatan birini nasıl affederim
diye ...ayrıca diyorum bir ısrar bile yok
geldi kafamı karıştırdı gitti

Sen suan bir adim atarsan yanlis yaparsin diye dusunuyorum. Seneler gecmis, neler yapti nasil yasadi nasil bir insan bilmiyorsun. Sen onu tanidigin zamanki adami sevdin. Bakalim o adam bu adam mi. Senin ustune dusmedikce iliskiye baslasan da bu sefer hic oyle yapmiyir boyle yapmiyor diyeceksin. Uzuleceksin. Seni cok kazanmak istiyorsa birak cabalasin ilk once. Bir bak, istedigim ne diye. Sana sevgi dolu yaklasmadikca mutlu mu olacaksinki. Adim atmamani daha faydali gordum.

yapmalıyım sizce...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Açık ve net yol ver gitsin içinde ihanet olmadıkça herkes ikinci şansı hakediyor ama bu bir alışkanlık gibi birsey vazgeçmiyorlar. ben hep şunu düşünürDüm bunu yaparsa şunuda yapar öylede yapar böylede yapar.yinede hayat senin

Ya Allah aşkına adam affet pişmanım falan dememiş o halde bile kafan karışmış büyük ihtimalle tek kalmış bu aralar seni yoklamış yine senin hayatın bence hiç bulaşma yinede sen bilirsin

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü[/QUOTE

duygusal bir insanım ama mantığımla karar vermeye çalışırım hep seninle aynı fikirdeyim adımı ben atmamalıyım ama şunuda düşünmeden edemiyorum onu severken susarsam seneler sonra keşke konuşsaydım keşke görüşseydim demek istemiyorum aklımda bir soru işareti kalsın istemiyorum..

Canim 3 yil boyunca nerdeymiş belli ki bu süre içinde yaşayacaklarini yaşamiş, bazi şeylerden hevesini almiş bence aklin karişmasin hayatina devam et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam 3 sene ne yalan bulsam diye mi dusundun derdim. Bence cok sacmalamis eger aciklanabilecek birsey olsaydi o zaman zaten aciklardi

3 yıl çok uzun bi süre. sanki aradığını bulamamış da gelmiş gibi. bi de sen mutluluklar diledin diye 3 yıl arayıp sormayacak ne var? o kadar çok seviyomuş madem hemen peşini bırakır mıydı? işin aslını öğrenmeye çalışırdı bi kere

Canim 3 yil boyunca nerdeymiş belli ki bu süre içinde yaşayacaklarini yaşamiş, bazi şeylerden hevesini almiş bence aklin karişmasin hayatina devam et

CANIM BENDE AYNI FİKİRDEYİM BURNU SÜRTTÜ YENİ AKLI BAŞINA GELMİŞ AMA DIŞARDAN BİR ŞEYLER DUYUNCA ETKİ ALTINDA KALIYORUM ÇÜNKÜ BERABER CALIŞTIĞIM ARKADAŞ ONLARIN KOMŞU DİYO 2 SENEDİR HAKKARİDE OYSA YERİ İYİYDİ BİLEREK ORAYI TERCİH ETMİŞ ÇOK DUYGUSAL VE HAYAL PREST BİR İNSAN İLİŞKİMİZDE BİLE HİÇ GERÇEKCİ DEĞİLDİ ZATEN GURUR YAPMIŞ BEN EN KÜÇÜK BİR ŞEYDE YOL VERMİŞİM GİBİ HEMEN MUTLULUKLAR DİLEMİŞİM SANKİ NE DİYECEKTİM COK GÜZEL CIKMIŞSIN MAŞALLAH DEMEMİ BEKLEDİ SANIRIM:44:SEVİYORSA MÜCADELE ETSİN BİR ZAHMET AMA AKLIMI KARIŞTIRDI YİNE KENDİMİ TOPARLAMALI YOLUMA DEVAM ETMELİYİM DOĞRUSU bu teşekkürler..

merhaba arkadaşlar kafam çok karışık mantığımla kalbim arasında kaldım yardımcı olur sevinirim..4 senelik bir ilişkim vardı 3 yıl önce bitti evlilik arefesinde hemde ailesiyle ailelerimiz anlaşamadı gerçi o taraf anlaşmamak için elinden geleni yaptı annesi şimdi uzun uzadıya yazmiyorum ama sanki biz konuşmuşuz diye mecburmuşuz gibi ağırdan almaya başladı abisinin sırasıymış aslında benim erkek arkadaşım acele ettirmiş yok çok şey beklemeyin çok şey yapamayız bide biz bişe bile talep etmemiştik oysa,artık nasip olursa olur olmazsa olmazmış demeler vb..bu durum tabi hadi ben beni geçtim ailemi fazlasıyla rahatsız etti haliyle tabi bu tutumlarından dolayı annem cok sinirlendi ailemin cevabı olumsuz oldu...sonra kadın hatasını anladı tabi babasıyla bi daha geldiler annem kabul etmedi kapıdan cevirdi tabi ben bunu tasvip etmiyorum konuşula bilirdi ama artık o kadar sinir etmişti ki kadın, annem tahammül edemedi erkek arkadaşım bu duruma bozuldu ama annesinin yanlış yaptığını kabul etti aileni ikna et ailem bi daha gelecek dedi biz 2 ay falan gizli gizli konuşuyorduk ailemi bende yumusatmaya çalışıyordum herşey yolundaydı bizim çok şiddetli kavgalarımız hiç olmadı ayrılır barışırdık hep genelde o dayanamazdı(ayrıca bizim ilişkimiz da orta okula dayanıyor 7 sene bırakmamıştı beni ben kabul etmemiştim içten içe hoşlanırdım ama kabul etmezdim liseden sonra görüşmeye başladık biz ve 4 sene konuştuk)ayrıca evlenmemiz için işi olması gerekirdi haliyle tabi oda polisliği kazandı orayı okudu bu isteme olayları sonra oldu tabi..sonra dediğim gibi biz konuşuyoruz ben ailemi yumuşatıyorum o ailesini ikna ediyor falan..bir gün faceye bakıyorum o zaman benim hesabım yok ona sormuştum benimde yok demişti ben kardeşimin facesin den bakıyordum birkaç arkadaşıma eski orta okul arkadaşlarımdan falan aynı okulda olduğumuz için baktığım kişinin arkadaş listesine baktım başka tanıdık var mı diye bide ne göreyim isim farklı resim benim erkek arkadaş...arkadaş listesi hep kız bir kaç resim atmış kızlar o polis bey dalmışsınız uzaklara falan filan şok oldum resmen mesaj attım beni kandıramayaçaksız artık mutluluklar kiminle istersen onunla düş kalk diye mesaj atmış inkar ediyor ya ne diyorsun anlamıyorum diye ne bi açıklama ne bir ya söyledir böyledir hiç bişe bir açıklama bile yok..aramadı bende aramadım ara ara kontrol ediyordum facesini kız arkadaşı varmış yorumlardan anladığım kız hep yorum yapmış resimlerinin altına iyice nefret ettim ne baktı ne onunla ilgili bişe sordum kimseye aradan 3 yıl nerdeyse 4 yıl oluyor neredeyse..mesaj geldi face den konuşalım diye bende şaşırdım yazdım konuş bakalım..diyor buluşalım buradayım yüz yüze konuşalım dedim benim yüzüme bakabileçek mısın diye diyor ben herkese kızdım çok hata yaptım ama beni sen bıraktın sahte hesabım var diye hemen mutluluklar diledin neden diye sormadın bende dedim neden o zaman neden açtın diyor şimdi sorman komik değil mi dedim senin 3 sene sonra yazman kadar komik olamaz saydırdım adam olsaydın arkasında dururdun sevginin güya sevdiğinin diye yenimi aklın basına geldi diyo akıl bu ne zaman basa gelir belli olmaz salak dalga geçiyo sanki bende çok karektersizsin dedim daha da bir şey yazmadım...kafam allak bullak af dileyeceğine kendinin haklı olduğunu söyleyip beni suçluyor bide canı cehenneme dedim geçenlerde de onların komşu benim iş arkadaşım ağzını aradım laf açıldı bir yerden dedim o napıyor evlenmiş mi diye dedi hayır evlenmemiş seni istiyormuş annesine ondan başkasıyla evlenmem diyormuş faceden resimlerimi indirmiş hep odasında asılıymış gece gelip evimizin orada dolaşıyormuş beni görür diye beni kıskandırmak cezalandırmak içinmiş kız arkaşım var demiş bende dedim artık önemi yok bunları kendi içinde yaşayacağına bana söyleseydi arkasında dursaydı o ki o kadar seviyor...şimdi kafam allak bullak zor kabul etsem de ben onu hep sevdim belki karsıma çıkmasaydı başka birini sevmeye hazırlamıştım kendimi ama geldi aklımı karıştırdı yazmak istiyorum hemde gururumu çiğnemek istemiyorum affettim onu yumuşadım ama kendime de kızıyorum bana bunları yaşatan birini nasıl affederim diye ...ayrıca diyorum bir ısrar bile yok geldi kafamı karıştırdı gitti ne yapmalıyım sizce...

Tabikii geri dönme önüne bakkkkk değmezzzz....

yazıya başlayıp yazı bitene kadar kafanızı klavyeye gömmeyin ya bi zahmet arada bi bakın ne yazdım ne ettim diye. hiç olmazsa birkaç paragraf falan...

Tabikii geri dönme önüne bakkkkk değmezzzz....

benim net kararım aramamak ama arkadaşım var orta okuldan bu olayları başından biliyor diyo affetmelisin falan bide iş arkadasım cok pişmanlar annesi her gün seni soruyor babası bizim gelin napıyor gidicez çekiniyoruz diyormuş kafam allak bullak oluyo haklıyken kendimi haksız görmeye başlıycam neredeyse sanki ben yapmışım gibi seven adam gitmezdi dururdu arkasında ben acı cekmesini istiyorum hep dua ettim unutamasın sızı olayım yüreğinde inşallah ahımı cok aldı şimdide aklımı almaya niyetli :KK52:

benim net kararım aramamak ama arkadaşım var orta okuldan bu olayları başından biliyor diyo affetmelisin falan bide iş arkadasım cok pişmanlar annesi her gün seni soruyor babası bizim gelin napıyor gidicez çekiniyoruz diyormuş kafam allak bullak oluyo haklıyken kendimi haksız görmeye başlıycam neredeyse sanki ben yapmışım gibi seven adam gitmezdi dururdu arkasında ben acı cekmesini istiyorum hep dua ettim unutamasın sızı olayım yüreğinde inşallah ahımı cok aldı şimdide aklımı almaya niyetli :KK52:

Allah pişman etsinn dönüp dolaşıp benim kapıma gelsin diye
bende çok ahh ettim ama gelen olmadıı :84:

Donme !
3 senedir nerdeydi ?
sevseydi 3 sene sensiz geciremezdi. sen kendi yoluna bak.

Yasi gencti,is sahibi oldu birden gozu acildi bakti ki sen bitti diyorsun oh dedi bitsin.ama yas geldi artik gercekten olmak istedigi yere yasamak istedigi hayata geldi sen gecmisi unutup yeni tertemiz bir sayfa acabileceksen vallada konus billahta konus.seviyorsan kalbin hala ona aitse bosver gururu mantigi bana sorsalar mantigina yatan adamla bir omur mutluluk mu? Kalbinde ki adamla 1 gun mutluluk mu deseler 1 gunu secicegime yemin ederim.ben her sekilde denerdim ama tabi ki bu benim dusuncem.aradan seneler gecmis olmasi seni urkutmesin 3,yas daha buyumus eski cocukluklarini geride birakmis bir adam olucak karsinda canim.biliyorum herkez kizicak ama ben olsam kabul ederdim eger ki hala seviyorsam tabi.

paragrafsız yazılara,cevap yazmama yetkımı kullanıyorum..

dönme kesinlikle sakın bu adama güven olmaz şekerim.üzülürsün sonra :KK20:

facede başladı madem bu ayrılma olayı tekrar face de noktala bu tip e asla cevap vermeye gerek yok ilişki durumunu var yap iş yerindekilerde var olduğunu bilsin uzaklaşsın senden senin de nasıl bi kafan var hemen karıştı adam 3 yıl ortada yok sen görene kadar facede fingirdemiş kız arkadaşıda olmuş ohh sonra gelmiş birde ukalalık yapıyor üşenmem kalkar yanına gider allah yarattı demez geriliir gerilirrr bi tane indirirdim o ağzının üstüne ooohh rahatlardım bi kere ne cesarettir ki okadar zaman sonra yazıyor hadi yazdı o ukalalığa ne demeli alahımm uzak dur evlenirsin sonrada gelir aldatır bu tipler çok basitt

Konuyu ağzım açık okudum :KK53:
Ben eski ilişikimi anlatacak olsam üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yazardım.

Bana da facebook hesabım yok demişti eski sevgilim.
Sonra bir arkadaşım söyledi de gördüm. İsmini bile farklı yazmayı akıl edememiş benim salak.
Bir sürü kız da doldurmuş faceye, yorumlaşmalar, beğenmeler falan filan. Ayrıldım ben de.

2 sene geçti üstünden.
2 senenin bir gününü bile ayık geçirmedi, hep içti. İçip içip yalvardı. Uyuşturucu kullanmaya başladı ( öyle unutuyormuş )
Yetmedi ailesi yalvardı, bu çocuk senden başkasıyla evlenmeyecek diye.

Amaa giden güven geri gelmiyor :KK50:
Burnu sürtsün, aklı başına gelsin diye bekleme bence.
Seviyorum diyip de bunu yapan adamdan hayır gelmez :KK20:

X