- 20 Nisan 2012
- 439
- 28
merhaba arkadaşlar kafam çok karışık mantığımla kalbim arasında kaldım yardımcı olur sevinirim..4 senelik bir ilişkim vardı 3 yıl önce bitti evlilik arefesinde hemde ailesiyle ailelerimiz anlaşamadı gerçi o taraf anlaşmamak için elinden geleni yaptı annesi şimdi uzun uzadıya yazmiyorum ama sanki biz konuşmuşuz diye mecburmuşuz gibi ağırdan almaya başladı abisinin sırasıymış aslında benim erkek arkadaşım acele ettirmiş yok çok şey beklemeyin çok şey yapamayız bide biz bişe bile talep etmemiştik oysa,artık nasip olursa olur olmazsa olmazmış demeler vb..bu durum tabi hadi ben beni geçtim ailemi fazlasıyla rahatsız etti haliyle tabi bu tutumlarından dolayı annem cok sinirlendi ailemin cevabı olumsuz oldu...sonra kadın hatasını anladı tabi babasıyla bi daha geldiler annem kabul etmedi kapıdan cevirdi tabi ben bunu tasvip etmiyorum konuşula bilirdi ama artık o kadar sinir etmişti ki kadın, annem tahammül edemedi erkek arkadaşım bu duruma bozuldu ama annesinin yanlış yaptığını kabul etti aileni ikna et ailem bi daha gelecek dedi biz 2 ay falan gizli gizli konuşuyorduk ailemi bende yumusatmaya çalışıyordum herşey yolundaydı bizim çok şiddetli kavgalarımız hiç olmadı ayrılır barışırdık hep genelde o dayanamazdı(ayrıca bizim ilişkimiz da orta okula dayanıyor 7 sene bırakmamıştı beni ben kabul etmemiştim içten içe hoşlanırdım ama kabul etmezdim liseden sonra görüşmeye başladık biz ve 4 sene konuştuk)ayrıca evlenmemiz için işi olması gerekirdi haliyle tabi oda polisliği kazandı orayı okudu bu isteme olayları sonra oldu tabi..sonra dediğim gibi biz konuşuyoruz ben ailemi yumuşatıyorum o ailesini ikna ediyor falan..bir gün faceye bakıyorum o zaman benim hesabım yok ona sormuştum benimde yok demişti ben kardeşimin facesin den bakıyordum birkaç arkadaşıma eski orta okul arkadaşlarımdan falan aynı okulda olduğumuz için baktığım kişinin arkadaş listesine baktım başka tanıdık var mı diye bide ne göreyim isim farklı resim benim erkek arkadaş...arkadaş listesi hep kız bir kaç resim atmış kızlar o polis bey dalmışsınız uzaklara falan filan şok oldum resmen mesaj attım beni kandıramayaçaksız artık mutluluklar kiminle istersen onunla düş kalk diye mesaj atmış inkar ediyor ya ne diyorsun anlamıyorum diye ne bi açıklama ne bir ya söyledir böyledir hiç bişe bir açıklama bile yok..aramadı bende aramadım ara ara kontrol ediyordum facesini kız arkadaşı varmış yorumlardan anladığım kız hep yorum yapmış resimlerinin altına iyice nefret ettim ne baktı ne onunla ilgili bişe sordum kimseye aradan 3 yıl nerdeyse 4 yıl oluyor neredeyse..mesaj geldi face den konuşalım diye bende şaşırdım yazdım konuş bakalım..diyor buluşalım buradayım yüz yüze konuşalım dedim benim yüzüme bakabileçek mısın diye diyor ben herkese kızdım çok hata yaptım ama beni sen bıraktın sahte hesabım var diye hemen mutluluklar diledin neden diye sormadın bende dedim neden o zaman neden açtın diyor şimdi sorman komik değil mi dedim senin 3 sene sonra yazman kadar komik olamaz saydırdım adam olsaydın arkasında dururdun sevginin güya sevdiğinin diye yenimi aklın basına geldi diyo akıl bu ne zaman basa gelir belli olmaz salak dalga geçiyo sanki bende çok karektersizsin dedim daha da bir şey yazmadım...kafam allak bullak af dileyeceğine kendinin haklı olduğunu söyleyip beni suçluyor bide canı cehenneme dedim geçenlerde de onların komşu benim iş arkadaşım ağzını aradım laf açıldı bir yerden dedim o napıyor evlenmiş mi diye dedi hayır evlenmemiş seni istiyormuş annesine ondan başkasıyla evlenmem diyormuş faceden resimlerimi indirmiş hep odasında asılıymış gece gelip evimizin orada dolaşıyormuş beni görür diye beni kıskandırmak cezalandırmak içinmiş kız arkaşım var demiş bende dedim artık önemi yok bunları kendi içinde yaşayacağına bana söyleseydi arkasında dursaydı o ki o kadar seviyor...şimdi kafam allak bullak zor kabul etsem de ben onu hep sevdim belki karsıma çıkmasaydı başka birini sevmeye hazırlamıştım kendimi ama geldi aklımı karıştırdı yazmak istiyorum hemde gururumu çiğnemek istemiyorum affettim onu yumuşadım ama kendime de kızıyorum bana bunları yaşatan birini nasıl affederim diye ...ayrıca diyorum bir ısrar bile yok geldi kafamı karıştırdı gitti ne yapmalıyım sizce...