aklimi kaybetmekten korkuyorum ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
hersey bundan 5 ay once basladi . 4 adet 20 lik dis cekimim sonrasinda cene ekleminden ses gelmesi basimda cook siddetli bir yanma basladi 5 aydaa bu yanma git gide hafifledi ve cene agrisina kafa agrisina donustu simdi kafam hem yaniyo hem agriyo emarimi fln cektirdim temiz cene eklemimdeki sorundan kaynaklaniyo plak kullaniyorum . 1 ay oncede bel agrisi basladi ara ara bacaklarim cok halsiz oluyo doktor bel fitigi dedi ama emarim temiz cikti sukur . ben hastalik hastasimiyim bunlari kafama cok takiyorum butun hayattan koptum hic bisey yapmak istemiyorum antidepresan da kullaniyorum agrilarim gecmiyo sanki benim omrum biyle geccekmis ve ben hic mutlu olamiycakmisim gibi geliyo . Belimde ki bi agriyi degisik hastalik teshisi koyuyorum kendi kendime aklimi kaybetmekten korkuyorum surekli evdeyim oturup agri cekiyorum sadece . halime bin sükür olsun benim durumumda kotu bisey yok ama ben gelecege karsi umut beslemiyorum ?

Psiko terapi tatlım... İlaç Tek başına yeterli değil bazı durumlarda...
ALLAH şifa versin...

Terapiden ziyade güzel bir spor salonuna yazıl bence. Hazır kış aylarındayız yaza hazirlarsin kendini hem de daha dinç olursun. Antidepresanı doktor mu yazdi sana?
İhtiyacın yoksa kullanma. Ustelik bu konuda yanlis ilac kullaniyor olabilirsin.

Bence farklı doktorlara git. Hatta doktor doktor gez. Allah korusun bir sıkıntı varsa gittiğin doktorlar farketmemis olabilir. Risk alma derim. Çok geçmiş olsun. Bir an önce düzelir ins

Ortodontik tedavi görüyorum, çene ekleminden ses gelme olayını çok sık yaşadım.hatta bir tanesi çok şiddetliydi konu bile açmıştım. Çene yapım düzeldikçr azaldı uzun süredir olmuyor. Yani geçici korkmayın.
Baş ağrısı,bel ağrısı ya da her neyse hastalıklar bizim içinse şifalar da bizim için. Kendinizi böyle telkin etmeye çalışın.

Hiç bir şeyiniz Yok bence.hatta deyim yerindeyse tutup gibisiniz.. bunlar hep boş boş evde oturmaktan oluyor diye düşünüyorum spor yapın..yeni aktiviteler edinmeye çalışın.. arkadaşlarınızla görüşüp sohbet edin hiç birşeyiniz kalmaz.. ve ilaç kullanmanızı kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum...

Kaygı bozukluğunuz var sanki hani derler ya hastalık hastası diye biraz öyle olmussunuz. İlaçlarınızı düzenli alın tedavinizi aksatmayın psikolojiniz düzelene kadar. Bir de kendinizi dinleyip oturmayın evde hayata karısın. Hobiler edinin dışarı cıkın.

Kuzucugunmm geçmiş olsun öncelikle bende beş yıl belirli aralıklarla ilaç kullandım yani antidepresan au an ilaca ihtiyacım var ama kullanmıyorum çünkü hissiz bişey yapıyor antidepresan beni sorunun ne olduğu ile ilgili tam teşekküllü bie doktora gitmelisin çünkü doktorlar baştan savıyor genellikle işini adam gibi yapan yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…