cnm . bence aileler araya girmeli ..çünki ikiside çok genç ve daha evliliğin ne oldunu anlıyamadan anne-baba olmuşlar..hata yapılmış olan olmuş keşkelerle uğraşmanın zamanı diil..
ben eşinin de baskı altında olduğunu sanıyorum..
yani düşünemiyorum ya bir aile nasıl böyle bişi yapar aklım almıyor ..minicik bir bebekle lohusa bir kadını nasıl yalnız bırakırlar..nasıl böyle bir şeye sebeb olurlar..
bence senin ailende ılımlı bir yaklaşımla gidip konuşsunlar..
cnm.inanki benm tek derdim o bebek kesinlkle şunu anlamalısın ki
ne dede ne anane ne de teyze dayı anneli babalı bir evde büyümekle eşdeğer olamaz ..
ben senin ilk yazında dedğin gibi çok seviyor ve unutamıyosan sahip çık sevginede çocuğunun babasınada demek istiyorum sıkı sıkı tutun onlara ..
emin ol oda anlıcak hatasını hele bi kızıyla zaman geçirsin bak nasıl bağlancak ona
çünki daha bişi anlamdan ayrılmış çocuğundan ..
keske boyle aileleri olsa..ama belliki ailelerde anlamamis..yada gururlarina yenik düşmüşler..kimse yuvanin derdinde degil belliki..ama işin aci kismi babaninda bu durumda olmasi..kizcagiz almiş bebegini yalvarmiş..yuvasini toplamaya calişmiş..ama olmamiş..keske birileri destek olabilse ona da dediklerin olsa..ama onu destekleyen daha dogrusu bu yuvayi ayakta tutmak için çaba göstercek kimse yok..