Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korunmayalı tam 13 ay oldu 1 yıldır tedavideyim 3 kez yumurtlama takibi yapıldı ama sonuç malesef negative ... :1no2:canım ne kadardır istiyorsun inşallah rabbim en kısa zamanda o müthiş duyguyu annelik duygusunu tattırır sana bende senin gibiyim 9 aydır istiyorum bakalım bu ay değişik belirtiler var ama hadi hayırlısı
CNM NEKADARDIR istiyordun tedaviylemi oldu kendiliğinden mi umut dağıtın arkadaşlar bizlereee ebrucum çok sağol buarada nasıl iyi geldi anlatamam :sm_cool: :sm_cool:benimde aklımdan hiç çıkmıyodu . hatta korkuyodum ben böyle düşünürsem hamile kalamam diye ama kaldım :)) ben böyle düşünürsem hamile kalamam diye düşünürseniz kalmazsınız kıslarrr en kısa zamanda hamile kalın inşallaaahhhhhh !!! (ammiinnnnnnn)Şeniz:CüvCüv:
kızlar desteğiniz için teşekkürler
insan yaşamadan anlayamıyor iyiki varsınız ...
aslında tam aklımdan çıkardım diyorum her şey yolunda diyorum tak biyerden bi tanıdığın hamişlik haberini alıyorum insan ister istemez kötü oluyor aylarca bebek bekleyip kavuşanlara müthiş seviniyorum ama daha dünkü çocuklar evlenir evlenmez hamiş kalıyolar deliriryorum her şey Allah tan tabiki yapacak bişey yok ama insan dayanamıyor başarabilenlere tebrikler
inşallah eslem inşallah canım .....
durumu mutlaka bildir olur mu..........
CNM NEKADARDIR istiyordun tedaviylemi oldu kendiliğinden mi umut dağıtın arkadaşlar bizlereee ebrucum çok sağol buarada nasıl iyi geldi anlatamam :sm_cool: :sm_cool:
cnm ne mutlu sana sende bi problem yokmuştur ondan olmuş bende pco var malesefcanım kendiliğinden oldu.çevremde ki herkes benim ne kadar çok istediğimi biliyodu.bir gün dişlerimi fırçalarken fırça az boğazıma kaçtı midem bulandı diye onu bile hamileliğe yoruyodum düşün artık.herkes sen bu düşünceyi atamazsan stres yüzünden hamile kalamazsın dediler amaaaaa kaldımmm hem de bu kadar isterken ve afedersiniz ilişki esnasında hep bunu düşünürken bile.Bence zamanı var herkes için.Allah'ım sizlere hayırlısını versin.En iyi zamanı Yüce Allah bilir.Öptüm hepiniziii :dance: