• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda Türlü Sorular..

NiLeSs

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
73
0
16
İstanbul
Merhaba. ben 18 yaşındayım ve ünicersite sınavına hazırlanıyorum.Fakat bi sorunum var . her şeyi kafama takıyorum insanlara güvenemiyorum.Mesela erkek arkadaşım beni sevdiğini söylüyor inanıyorum ama diyelim kötü davrandı hemen sevmediini düşünüyorum ya da mesejıma geç cevap verdi hemen bi kızla konuştuğunu düşünüyorum.Benden başka kızla konuşmasın istiyorum hemen benden başkasıyla konuşursa ona aşık olur diye düşünüyorum yani sürekli bir şeyler düşünüyorum yattıgğımda kafam rahat değil ve sürekli bir şeyleri sorguluyorum aklımda bir sürü soru oluyo ona söyleyince sürekli beni bunaltıyosun diyor oda haklı olarak. Bilmiyorum kafam hiç rahatlamıyor.Sonra kötü hastalıktan olurum diye kan testi bile yaptıramıyorum sanki yaptırsam kötü hastalık çıkcakmış gibi hissediyorum . Lustrak kullanmak istiyorum ama unutkanlık yapar diye de korkuyorum. Lustral sizce kafamı rahatlatır mı ? Ve bu düşüncelerim normal mi yoksa gerçekten tedaviyemi ihtiyacım var ?

Canim oncelikle sinavlarinda basarilar dilerim. Bir psikologla konusmayi dusunmez misin? Ben de senin yaslarinda ayni seyleri dusunuyordum. Psikologa gittim ve bircok konuda kendimi gelistirmeme yardimci oldu. Kendimi tanidim, korkularimi tanidim, sorunlarima kendim cozumler buldum. Daha pozitifim su anda. Bu yuzden sana da tavsiye ederim,)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim oncelikle sinavlarinda basarilar dilerim. Bir psikologla konusmayi dusunmez misin? Ben de senin yaslarinda ayni seyleri dusunuyordum. Psikologa gittim ve bircok konuda kendimi gelistirmeme yardimci oldu. Kendimi tanidim, korkularimi tanidim, sorunlarima kendim cozumler buldum. Daha pozitifim su anda. Bu yuzden sana da tavsiye ederim,)

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim :) Annem sağlık sektöründe çalışıyor ve bana lustrale başlatıcak beni hani psikologa şuanlık o kadar dururmumuz olmadığı için malesef gidemiyorum :50:

Anliyorum canim :( ama kimyasallari alman taraftari degilim, her sey senin beyninde bitiyor. anlattiklarindan dusundugumu soyleyim, ailenden veya yakinlarindan kaybettigin biri mi oldu acaba? Erkek arkadasini onun yerine koyup onun da gitmesinden mi korkuyorsun? Ya da kendinin bircok kusurlu yanin oldugunu mu dusumuyosun?

Anliyorum canim :( ama kimyasallari alman taraftari degilim, her sey senin beyninde bitiyor. anlattiklarindan dusundugumu soyleyim, ailenden veya yakinlarindan kaybettigin biri mi oldu acaba? Erkek arkadasini onun yerine koyup onun da gitmesinden mi korkuyorsun? Ya da kendinin bircok kusurlu yanin oldugunu mu dusumuyosun?

Erkeklere karşı güvensizliği var malesef babam annemi aldatmıştı o yüzden güvensizliğim var çok fazla..Kullanırsam unutkan olurum diyede korkuyorum sınav zamanın da yaparmı sizce unutkanlık ?

Erkeklere karşı güvensizliği var malesef babam annemi aldatmıştı o yüzden güvensizliğim var çok fazla..Kullanırsam unutkan olurum diyede korkuyorum sınav zamanın da yaparmı sizce unutkanlık ?

:) ben de ayni sebepten guvensizdim :( aralarda yine aklima gelse ve korksam da kendime engel oluyorum. Ilacin be gibi etkileri olur hic bilmiyorum keske yardimci olabilseydim:( ama her erkek ayni degil bunu unutma hic.ayrica sen guvensen de guvenmesen de olacagi varsa olur canim :( ortada hicbir sey yokken sadece kendine edersin düşünerek:( kafanda kurup dusunmezsen senin icin her sey cok daha guzel olur bumu umutma ,)

Back