- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
-
- Konu Sahibi Tosbikellim
Test yaptım canım o negatif tek çizgi cikti . Bugün dahil 3 günü degerlendirmeyi düşünüyorumhemde çok pozitif canım :) yumurtlama dönemindeysen değerlendir mutlaka ; ama bat a az kaldıysan hamile olma ihtimalin var bir gebelik testi yap derimhayırlısı olsun inşallah
canım sence bu ovulasyon testi pozitif mi oluyor
anladım canım sağol o zaman benim döngüm normal 12. gün
Test yaptım canım o negatif tek çizgi cikti . Bugün dahil 3 günü degerlendirmeyi düşünüyorum
yumurtlama belirtisi o canım adet değilkızlar adet belirtilerim çok erken gösteriyor kendini adetimin başlangıcından 10 uncu gün başlıyo ağrılarım bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba.
Canım yumurtlama adet ve gebelik belirtileri hepsi aynı belirtiler adet le yumurtlamayı ayıran şey günü zaten gebeliği ayıran bişi yok ne yazık ki yumurtluyorsun tatlım sen o günlerde :)adet belirtilerimin aynısı ama bel agrısı ve göğüslerde hassasiyet sertleşme falan filan.bunlar erkenden baş gösterince acaba yumurtalıklarımda sorunmu var diye düşünmeden edemiyorum.ve hamileliğe engelbişey olurmu acaba diye korkuyorum.doktor daha erken 10 aydır evlisin dedi sanki kontrolleri ayrıntılı yapmadı gibime geldii.o yuzden şüphelerimle stresleniyorum birazcııkk.
nereden çıkardın olamayacagını ! tabii ki olabilir. ben adetımın bitiği gün hamile kaldım. hala kelenenmem vardı diye güvenmiştim o gun son lekelenmelerım geldı aksam 7 gibi ilişki oldu ve hamileydim ve o ay tek ilişki oydu. eşim şehirdısındaydı bütün ay.Yani kimsenin yumurtlama gunu adetten hemen bi iki gün sonra olamaz ki .. peki bu adet sonrası ilişkiyle hamilelik nasıl oluyor ?
Hanımefendi boşuna sert çıkışmayin. Evet yanlış bilgi ve doğrusunu öğrendim . Ama ben orda kesin bilgi doğru bilgi by demedim ki.. oyle olsa ben neden bu başlığı açıp soruyu sorup görüşleri almak isteyeyim. Bu arada adetten sonra olan hamilelik icin öğrendiğim şekilde aktarayim. . Dollenmenin olması için rahimağzı açık olmalı . Bu durum yumurtlama zamanı ve adet zamanı açık oluyor . Adetten sonra ve önce de kisa sureligine rahimagzi açık oldugu icin döllenme oluyor .nereden çıkardın olamayacagını ! tabii ki olabilir. ben adetımın bitiği gün hamile kaldım. hala kelenenmem vardı diye güvenmiştim o gun son lekelenmelerım geldı aksam 7 gibi ilişki oldu ve hamileydim ve o ay tek ilişki oydu. eşim şehirdısındaydı bütün ay.
Adetle atılmayan saglıklı yumurta hemen adet sonrası döllenebiliyor çok sık görülen bir şey olmasa da mümkün. tıbbı olarak bir şeyı tam bılmeden olamaz ki diye yazıyorsunuz bence olamaz desen neyse o zaman fikrini söylemiş olursun ama neredn bılıyorsun olamayacagını da olama zki diyorsun gercekten anlamıyorum. yanlış bilgi yaymak çok kötu