Aklımda deli ünlemler ¡

hemde çok pozitif canım :) yumurtlama dönemindeysen değerlendir mutlaka ; ama bat a az kaldıysan hamile olma ihtimalin var bir gebelik testi yap derim :KK66: hayırlısı olsun inşallah
Test yaptım canım o negatif tek çizgi cikti . Bugün dahil 3 günü degerlendirmeyi düşünüyorum :super::KK71:

anladım canım sağol o zaman benim döngüm normal 12. gün

Evet cnm ama benle kuzeniminki erken hatta bende sasiriyorum ikimizde 28gunde gunu gunune adet oluyoruz ama yumurtlamamiz 14.gunde olmasi gerekirken benimki 10 onunki 8... ilginc birsey
Birde okudugum bir yazida ergenlikteki kizlar daha cabuk hamile kalirlarmis cunku yumurta kendini gelistiremedigi icin kabuk cok yumusak olurmus hemen dollenebilirmis ne ilginc

Canım önce ovulasyon testi yaptım o çift cizgiydi. Arkadas Gebelik testini önerince yaptim .

mrblar yeni üyeyim nerden neyi yazacağımı bilemedim ama bilgilerinize ihtiyacımm varr.10 aydır evliyim hamileliği çok istiyoruz ama henüz bişey yok.adetimle ilgili bi sorum olucaktıı

adet belirtilerimin aynısı ama bel agrısı ve göğüslerde hassasiyet sertleşme falan filan.bunlar erkenden baş gösterince acaba yumurtalıklarımda sorunmu var diye düşünmeden edemiyorum.ve hamileliğe engelbişey olurmu acaba diye korkuyorum.doktor daha erken 10 aydır evlisin dedi sanki kontrolleri ayrıntılı yapmadı gibime geldii.o yuzden şüphelerimle stresleniyorum birazcııkk.

adet belirtilerimin aynısı ama bel agrısı ve göğüslerde hassasiyet sertleşme falan filan.bunlar erkenden baş gösterince acaba yumurtalıklarımda sorunmu var diye düşünmeden edemiyorum.ve hamileliğe engelbişey olurmu acaba diye korkuyorum.doktor daha erken 10 aydır evlisin dedi sanki kontrolleri ayrıntılı yapmadı gibime geldii.o yuzden şüphelerimle stresleniyorum birazcııkk.
Canım yumurtlama adet ve gebelik belirtileri hepsi aynı belirtiler adet le yumurtlamayı ayıran şey günü zaten gebeliği ayıran bişi yok ne yazık ki yumurtluyorsun tatlım sen o günlerde :)

Yumurtalar olmayacak Zaman'da da yumurta atabiliyorlar özellikle hormonların yığın değişiminde. Mesela artık anne olma Kararı alan bir kadının hormonları değişmeye başlar yumurtlama tetiklenebilir. BiDe geç döllenme söz konusu olabilir

Yani kimsenin yumurtlama gunu adetten hemen bi iki gün sonra olamaz ki .. peki bu adet sonrası ilişkiyle hamilelik nasıl oluyor ?
nereden çıkardın olamayacagını ! tabii ki olabilir. ben adetımın bitiği gün hamile kaldım. hala kelenenmem vardı diye güvenmiştim o gun son lekelenmelerım geldı aksam 7 gibi ilişki oldu ve hamileydim ve o ay tek ilişki oydu. eşim şehirdısındaydı bütün ay.

adetle atılmayan saglıklı yumurta hemen adet sonrası döllenebiliyor çok sık görülen bir şey olmasa da mümkün. tıbbı olarak bir şeyı tam bılmeden olamaz ki diye yazıyorsunuz bence olamaz desen neyse o zaman fikrini söylemiş olursun ama neredn bılıyorsun olamayacagını da olama zki diyorsun gercekten anlamıyorum. yanlış bilgi yaymak çok kötu

nereden çıkardın olamayacagını ! tabii ki olabilir. ben adetımın bitiği gün hamile kaldım. hala kelenenmem vardı diye güvenmiştim o gun son lekelenmelerım geldı aksam 7 gibi ilişki oldu ve hamileydim ve o ay tek ilişki oydu. eşim şehirdısındaydı bütün ay.

Adetle atılmayan saglıklı yumurta hemen adet sonrası döllenebiliyor çok sık görülen bir şey olmasa da mümkün. tıbbı olarak bir şeyı tam bılmeden olamaz ki diye yazıyorsunuz bence olamaz desen neyse o zaman fikrini söylemiş olursun ama neredn bılıyorsun olamayacagını da olama zki diyorsun gercekten anlamıyorum. yanlış bilgi yaymak çok kötu
Hanımefendi boşuna sert çıkışmayin. Evet yanlış bilgi ve doğrusunu öğrendim . Ama ben orda kesin bilgi doğru bilgi by demedim ki.. oyle olsa ben neden bu başlığı açıp soruyu sorup görüşleri almak isteyeyim. Bu arada adetten sonra olan hamilelik icin öğrendiğim şekilde aktarayim. . Dollenmenin olması için rahimağzı açık olmalı . Bu durum yumurtlama zamanı ve adet zamanı açık oluyor . Adetten sonra ve önce de kisa sureligine rahimagzi açık oldugu icin döllenme oluyor .

X