- 17 Ocak 2020
- 28.091
- 1
- 40.784
- 548
- Konu Sahibi Gelincikkkk19
-
Zaten ilk metni okudum.Zaten ben konuyu hem doğum hemde yaşadığım sıkıntılar üzerine açmıştım ilk metni Bi okuyun derim
Hamileliğin son donemlerinde oluyor doğumdan sonra geçiyor devlette 2 normal doğum yaptım gayette memnilun kaldım eğer ilk gebelikse hiç sezeryana yanasmayın bence bende sezeryan olmayı çok istiyordum iyikide olmamısımMerhabalar 39+4 günlük hamileyim hem özelde hem devlette muayene oluyorum en son 4 gün önce özeldeki doktorum bebeğin kafa ölçülerini normal doğum için büyük buldu ertesi gün için sezeryan dedi ama ücreti çok olduğu için biz karar veremedik ertesi gün devlette sıra bulabildiğim Bi doktora muayene oldum durumu anlattım ölçüler sınırda dedi ve bebeğin kilosunu da 500 gram eksik ölçtü sezeryan için sancımın gelmesini bekleyeceklerini çatı muayenesi yapacaklarını ona göre karar vereceklerini söylediler ama ben çok daraldım artık 5 aydır burnum tıkalı enfeksiyon dan dolayı çok ağrım var yürüyemez hale geldim ve korkuyorum hep böyle kalmaktan devlet hastanesinde nasıl Bi yol izleniyor ve bu daralmalarım burun tıkanıklığım doğumdan sonra geçer mi beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Karşınızda yeni Doğum yapmış lohusa bir anne var biraz daha saygılı olun rahatsiz olduysanız konudan çıkın kimse size yalvarmadi metni oku diye.Zaten ilk metni okudum.
Yorumları takip edecek halim yok, öyle mi sandınız?
O kadar önemli gormeyin kendinizi bence
Bu beni ilgilendiren bı durum değil yalnız ailesini ilgilendirir kendisinin ayrıcalık tanınması gereken halleriKarşınızda yeni Doğum yapmış lohusa bir anne var biraz daha saygılı olun rahatsiz olduysanız konudan çıkın kimse size yalvarmadi metni oku diye.
Kesinliklikle durumunuzu bilmiyorum ama konu sahibinin şuanki durumunu bildiğim için terslemeniz hoşuma gitmedi herkesin hayatı da dört dörtlük değil herkes saygı duymak zorunda .Bu beni ilgilendiren bı durum değil yalnız ailesini ilgilendirir kendisinin ayrıcalık tanınması gereken halleri
Herkesin kendine özel durumu var
O zmn bende filanca duruma sahibim, bilseniz benimle böyle konusamazdiniz
Özel muamele mi bekleyim şimdi ben sağdan soldan, benim acimdan size ne neticede
38+3 'te suyumun gelmesiyle hastaneye gittim ( devlet) tam 24 saat sanci çektim bebek kanala inmedi buna rağmen 24 saat sanci çektim 8 cm açıklığa ulaştım ki çoğu hastane 8 cm açıklıkta dogumhaneye indiriyor ona rağmen normal olacak diye zorlandım araya birkaç tanıdık soktuk o şekilde zorla sezeryana alındım ki hala almaya niyetleri yoktu tanıdık olmasa daha kaç saat o sancıyla beklicektim bilmiyorum bebeğim de iri bebekti normal dogum olsada çok fazla dikisim olacaktı imkanı olan özele gitsin ve doktor sezeryan uygun görüyorsa direnmeyin o kadar sancıyı ağrıyı çekip birde üstüne sezeryan olmak beni çok üzen bir olaybunu bende çok düşünüyorum acaba o sancıyla gidip normal olmayacaksa bile onu yaşamak daha mı iyi bebeğin doğacağı zamana karışmamak falan. ama işte bir de düşünüyorum o kadar sancıyı çekmek mantıklı mı? işten 37. haftada izne çıksam 40 ı falan beklemek nasıl olur kafamda deli sorular
Sezeryan olacaksanız yani kesinse bence o sancıları çekmeyi göze almayin 24 saat sanci.cekmis ve sezeryan olmuş bir anne olarak yazıyorumKonudan bağımsız olarak yazıyorum; aslında sağlıklı olan bu
Sezaryen ihtimalim var ve özellikle doğumun kendiliğinden başlamasını, sürecin normal doğum gibi ilerlemesini ve son ana kadar beklenmesini istiyorum. Bu süreç bebeğini doğuma hazırlarken annenin salgıladığı hormonlar sütün erken inmesine, vücudun daha çabuk toparlamasına ve daha pek çok şeye sebep oluyor
Boşver bence kendini önemli sanan kendisi.. Yaşamayan bilmez bazı şeyleri Allah kimseyede yaşatmasın zaten rahat geçsin hepKarşınızda yeni Doğum yapmış lohusa bir anne var biraz daha saygılı olun rahatsiz olduysanız konudan çıkın kimse size yalvarmadi metni oku diye.
Sezeryan olacaksanız yani kesinse bence o sancıları çekmeyi göze almayin 24 saat sanci.cekmis ve sezeryan olmuş bir anne olarak yazıyorum
Hic sıkmayın tatlı caninizi lutfen. Bu uye gordugum her yorumunda boyle negatiflik saciyor. Sizinle ilgili bir durum degil. Siz süt kokuluya odaklanın, anneligin tadini cikarin. Benim icin de ensesinin kokusunu icinize cekin ooohhh mis gibiZaten ben konuyu hem doğum hemde yaşadığım sıkıntılar üzerine açmıştım ilk metni Bi okuyun derim
ben gün belirleyip doğum yapmayı düşünüyordum ama sanırım sancı gelmesini bekleyeceğim evet sezaryen olacak ama en azından kendisi gelmek istediği günde gelsin biz bi tarih tayin etmeyelim sağlıkla gelsin de38+3 'te suyumun gelmesiyle hastaneye gittim ( devlet) tam 24 saat sanci çektim bebek kanala inmedi buna rağmen 24 saat sanci çektim 8 cm açıklığa ulaştım ki çoğu hastane 8 cm açıklıkta dogumhaneye indiriyor ona rağmen normal olacak diye zorlandım araya birkaç tanıdık soktuk o şekilde zorla sezeryana alındım ki hala almaya niyetleri yoktu tanıdık olmasa daha kaç saat o sancıyla beklicektim bilmiyorum bebeğim de iri bebekti normal dogum olsada çok fazla dikisim olacaktı imkanı olan özele gitsin ve doktor sezeryan uygun görüyorsa direnmeyin o kadar sancıyı ağrıyı çekip birde üstüne sezeryan olmak beni çok üzen bir olay
Sağlıkla hayırla annesini üzmeden gelsin insaAllahben gün belirleyip doğum yapmayı düşünüyordum ama sanırım sancı gelmesini bekleyeceğim evet sezaryen olacak ama en azından kendisi gelmek istediği günde gelsin biz bi tarih tayin etmeyelim sağlıkla gelsin de
Teşekkür ederim zevkle yaparım dediğinizi uyansında..Hic sıkmayın tatlı caninizi lutfen. Bu uye gordugum her yorumunda boyle negatiflik saciyor. Sizinle ilgili bir durum degil. Siz süt kokuluya odaklanın, anneligin tadini cikarin. Benim icin de ensesinin kokusunu icinize cekin ooohhh mis gibi
Özelde yapsam banada birgün vermişlerdi ama ben bekledim suyum gidince devlete koştum 5 saat sancı çektim normal olsun diye baktılar olmayacak sezeryan yaptılar sizde ne güzel bu sürecin her anını yaşamak isteyenlerdensiniz.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinben gün belirleyip doğum yapmayı düşünüyordum ama sanırım sancı gelmesini bekleyeceğim evet sezaryen olacak ama en azından kendisi gelmek istediği günde gelsin biz bi tarih tayin etmeyelim sağlıkla gelsin de
amin inşallah sizde sağlıkla büyütünÖzelde yapsam banada birgün vermişlerdi ama ben bekledim suyum gidince devlete koştum 5 saat sancı çektim normal olsun diye baktılar olmayacak sezeryan yaptılar sizde ne güzel bu sürecin her anını yaşamak isteyenlerdensiniz.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sezeryan ihtilamini doktor mu dedi bana hiç bişe demediKonudan bağımsız olarak yazıyorum; aslında sağlıklı olan bu
Sezaryen ihtimalim var ve özellikle doğumun kendiliğinden başlamasını, sürecin normal doğum gibi ilerlemesini ve son ana kadar beklenmesini istiyorum. Bu süreç bebeğini doğuma hazırlarken annenin salgıladığı hormonlar sütün erken inmesine, vücudun daha çabuk toparlamasına ve daha pek çok şeye sebep oluyor
sezeryan ihtilamini doktor mu dedi bana hiç bişe demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?