Doğuma Hazırlık Aklımda deli sorular doğum yapanlar beni aydınlatsın lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Zaten ben konuyu hem doğum hemde yaşadığım sıkıntılar üzerine açmıştım ilk metni Bi okuyun derim
Zaten ilk metni okudum.

Yorumları takip edecek halim yok, öyle mi sandınız?
O kadar önemli gormeyin kendinizi bence

Hamileliğin son donemlerinde oluyor doğumdan sonra geçiyor devlette 2 normal doğum yaptım gayette memnilun kaldım eğer ilk gebelikse hiç sezeryana yanasmayın bence bende sezeryan olmayı çok istiyordum iyikide olmamısım

Hiç korkmayın gercekten sancı ve doğum anında rabbim yardımcı oluyor ve doğumdan sonra hiçbirseyin kalmıyor ilk gün biraz ağrılar oda cok az zaten bebeğin heyecanı herseyi unutuyor

Zaten ilk metni okudum.

Yorumları takip edecek halim yok, öyle mi sandınız?
O kadar önemli gormeyin kendinizi bence
Karşınızda yeni Doğum yapmış lohusa bir anne var biraz daha saygılı olun rahatsiz olduysanız konudan çıkın kimse size yalvarmadi metni oku diye.

Karşınızda yeni Doğum yapmış lohusa bir anne var biraz daha saygılı olun rahatsiz olduysanız konudan çıkın kimse size yalvarmadi metni oku diye.
Bu beni ilgilendiren bı durum değil yalnız ailesini ilgilendirir kendisinin ayrıcalık tanınması gereken halleri

Herkesin kendine özel durumu var
O zmn bende filanca duruma sahibim, bilseniz benimle böyle konusamazdiniz
Özel muamele mi bekleyim şimdi ben sağdan soldan, benim acimdan size ne neticede

Kesinliklikle durumunuzu bilmiyorum ama konu sahibinin şuanki durumunu bildiğim için terslemeniz hoşuma gitmedi herkesin hayatı da dört dörtlük değil herkes saygı duymak zorunda .

38+3 'te suyumun gelmesiyle hastaneye gittim ( devlet) tam 24 saat sanci çektim bebek kanala inmedi buna rağmen 24 saat sanci çektim 8 cm açıklığa ulaştım ki çoğu hastane 8 cm açıklıkta dogumhaneye indiriyor ona rağmen normal olacak diye zorlandım araya birkaç tanıdık soktuk o şekilde zorla sezeryana alındım ki hala almaya niyetleri yoktu tanıdık olmasa daha kaç saat o sancıyla beklicektim bilmiyorum bebeğim de iri bebekti normal dogum olsada çok fazla dikisim olacaktı imkanı olan özele gitsin ve doktor sezeryan uygun görüyorsa direnmeyin o kadar sancıyı ağrıyı çekip birde üstüne sezeryan olmak beni çok üzen bir olay

Sezeryan olacaksanız yani kesinse bence o sancıları çekmeyi göze almayin 24 saat sanci.cekmis ve sezeryan olmuş bir anne olarak yazıyorum

Sezeryan olacaksanız yani kesinse bence o sancıları çekmeyi göze almayin 24 saat sanci.cekmis ve sezeryan olmuş bir anne olarak yazıyorum

Sancı süreci elbette ki zordur, bundan hiç şüphem yok. Henüz tecrübe etmediğim bir şey olduğu için de büyük büyük laflar etmek istemiyorum. Ancak her sancı vücudu doğuma hazırladığı gibi doğum sonrası sürece de hazırlıyor.
Sancı ile salgılanan oksitosin sütün daha çabuk inmesine, lohusa depresyonu ihtimalini en aza indirmeye, güvenli bağlanma sürecinin kolaylaşmasına yardımcı.
Endorfin hormonu; daha çabuk iyileşmeye, sonraki süreçte yaşanacak ağrıların şiddetinin daha az olmasına sebep oluyor.
Şuan aklıma gelmeyen bir sürü hormon o sancılar sayesinde salgılanıyor.
Evet, sancı çeken çok iyi bir anne ya da sancısız doğum yapan anne olamamış gibi saçma sapan kalıplarla da söylemiyorum bunu. Hangi yolu seçerse seçsin kimsenin anneliği sorgulanamaz.
Ben sadece bebeğim ve benim için içimin en rahat edeceği yolu seçiyorum. Elbette ki ikimiz için de hayati bir risk oluşturmadığı sürece

Zaten ben konuyu hem doğum hemde yaşadığım sıkıntılar üzerine açmıştım ilk metni Bi okuyun derim
Hic sıkmayın tatlı caninizi lutfen. Bu uye gordugum her yorumunda boyle negatiflik saciyor. Sizinle ilgili bir durum degil. Siz süt kokuluya odaklanın, anneligin tadini cikarin. Benim icin de ensesinin kokusunu icinize cekin ooohhh mis gibi

ben gün belirleyip doğum yapmayı düşünüyordum ama sanırım sancı gelmesini bekleyeceğim evet sezaryen olacak ama en azından kendisi gelmek istediği günde gelsin biz bi tarih tayin etmeyelim sağlıkla gelsin de

Sağlıkla hayırla annesini üzmeden gelsin insaAllah

Teşekkür ederim zevkle yaparım dediğinizi uyansında..

Özelde yapsam banada birgün vermişlerdi ama ben bekledim suyum gidince devlete koştum 5 saat sancı çektim normal olsun diye baktılar olmayacak sezeryan yaptılar sizde ne güzel bu sürecin her anını yaşamak isteyenlerdensiniz.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

amin inşallah sizde sağlıkla büyütün

sezeryan ihtilamini doktor mu dedi bana hiç bişe demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…