- 9 Haziran 2022
- 50
- 8
- 6
- 26
- Konu Sahibi Gelincikkkk19
-
2 dogum yaptım devlette 2 sinde de çatı muayenesi vs olmadı dogum sancısı ile gidince açıklık bakılıyor sonra da süreç başlıyor ölçüm farkına gelince makineler arası farktan böyle ufak ölçü farkları oluyor hangisi dogru olan ölçüler bilemezsiniz tabi tıkanıklık vs için de dogum sonrası geçebilir genelde böyle hamilelikte olan şeyler dogumdan sonra geçiyorMerhabalar 39+4 günlük hamileyim hem özelde 2hem devlette muayene oluyorum en son 4 gün önce özeldeki doktorum bebeğin kafa ölçülerini normal doğum için büyük buldu ertesi gün için sezeryan dedi ama ücreti çok olduğu için biz karar veremedik ertesi gün devlette sıra bulabildiğim Bi doktora muayene oldum durumu anlattım ölçüler sınırda dedi ve bebeğin kilosunu da 500 gram eksik ölçtü sezeryan için sancımın gelmesini bekleyeceklerini çatı muayenesi yapacaklarını ona göre karar vereceklerini söylediler ama ben çok daraldım artık 5 aydır burnum tıkalı enfeksiyon dan dolayı çok ağrım var yürüyemez hale geldim ve korkuyorum hep böyle kalmaktan devlet hastanesinde nasıl Bi yol izleniyor ve bu daralmalarım burun tıkanıklığım doğumdan sonra geçer mi beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Demir eksikliginiz yoksa geçer çünkü oksijeni demir tasir5ve şuanda vücudunuzu iki kişiye oksijen ulaştırıyor o yüzden yetersiz hissediyorsunuz aldığınız oksijeni. Doğumdan sonra eğer demir eksikliginiz yoksa rahat nefes alırsınızMerhabalar 39+4 günlük hamileyim hem özelde hem devlette muayene oluyorum en son 4 gün önce özeldeki doktorum bebeğin kafa ölçülerini normal doğum için büyük buldu ertesi gün için sezeryan dedi ama ücreti çok olduğu için biz karar veremedik ertesi gün devlette sıra bulabildiğim Bi doktora muayene oldum durumu anlattım ölçüler sınırda dedi ve bebeğin kilosunu da 500 gram eksik ölçtü sezeryan için sancımın gelmesini bekleyeceklerini çatı muayenesi yapacaklarını ona göre karar vereceklerini söylediler ama ben çok daraldım artık 5 aydır burnum tıkalı enfeksiyon dan dolayı çok ağrım var yürüyemez hale geldim ve korkuyorum hep böyle kalmaktan devlet hastanesinde nasıl Bi yol izleniyor ve bu daralmalarım burun tıkanıklığım doğumdan sonra geçer mi beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Burun tıkanıklığını gebeliğim boyunca yaşadım ne yazık ki.Dogumdan sonra geçti.Eger doktorunuz sezeryani uygun gördüyse doktorunuzu dinleyin.14 saat normal sancı çekip sezeryana alındım.Normal doguramicagimi bilseydim hiç cekmezdim o aciyi.Sezeryan abartildigi gibi bişey değil bence.Bi kaç gün sonra ayaktaydim.İlk.gun zorluyo sizi hareket etme güçlüğü ama sonra hızla iyilesiosunuz.Saglikli doğumlar dilerim.
Gucunusun yettigi bir hastane bulsaniz ya da devlet doktoruna ucret teklif etseniz?Çok teşekkür ederim lanet bişey nefes alamamak içimi rahatlattınız böyle kalcam sanıyorum bendenormal istedim ama bebeğim için nasıl iyiyse güvenliyse o olsun tabi kide... Ama devlettekiler bana bile bile normal olmayacağını o sancıyı çektirmekte kararlı
Gucunusun yettigi bir hastane bulsaniz ya da devlet doktoruna ucret teklif etseniz?
İmkanınız var mı yok mı bilmiyorum ama iki normal doğum yapmış biri olarak şunu söylemek istiyorum, hem normal doğum sancısı çekip hem de sezeryan olma ihtimali bana çok mantıklı gelmedi, size yazık değil mi bebek içinde risk varsa neden bu ıstar
bunu bende çok düşünüyorum acaba o sancıyla gidip normal olmayacaksa bile onu yaşamak daha mı iyi bebeğin doğacağı zamana karışmamak falan. ama işte bir de düşünüyorum o kadar sancıyı çekmek mantıklı mı? işten 37. haftada izne çıksam 40 ı falan beklemek nasıl olur kafamda deli sorularKonudan bağımsız olarak yazıyorum; aslında sağlıklı olan bu
Sezaryen ihtimalim var ve özellikle doğumun kendiliğinden başlamasını, sürecin normal doğum gibi ilerlemesini ve son ana kadar beklenmesini istiyorum. Bu süreç bebeğini doğuma hazırlarken annenin salgıladığı hormonlar sütün erken inmesine, vücudun daha çabuk toparlamasına ve daha pek çok şeye sebep oluyor
bunu bende çok düşünüyorum acaba o sancıyla gidip normal olmayacaksa bile onu yaşamak daha mı iyi bebeğin doğacağı zamana karışmamak falan. ama işte bir de düşünüyorum o kadar sancıyı çekmek mantıklı mı? işten 37. haftada izne çıksam 40 ı falan beklemek nasıl olur kafamda deli sorular
Konu doğumla başlayıp birden şerit değiştirdi çok şaşırdımMerhabalar 39+4 günlük hamileyim hem özelde hem devlette muayene oluyorum en son 4 gün önce özeldeki doktorum bebeğin kafa ölçülerini normal doğum için büyük buldu ertesi gün için sezeryan dedi ama ücreti çok olduğu için biz karar veremedik ertesi gün devlette sıra bulabildiğim Bi doktora muayene oldum durumu anlattım ölçüler sınırda dedi ve bebeğin kilosunu da 500 gram eksik ölçtü sezeryan için sancımın gelmesini bekleyeceklerini çatı muayenesi yapacaklarını ona göre karar vereceklerini söylediler ama ben çok daraldım artık 5 aydır burnum tıkalı enfeksiyon dan dolayı çok ağrım var yürüyemez hale geldim ve korkuyorum hep böyle kalmaktan devlet hastanesinde nasıl Bi yol izleniyor ve bu daralmalarım burun tıkanıklığım doğumdan sonra geçer mi beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Konu doğumla başlayıp birden şerit değiştirdi çok şaşırdım
Burnunuzla ilgili mi konuscaz doğumla ilgili mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?