AzRASILAM Nirvana Pro Üye 26 Nisan 2008 21.009 7.619 773 39 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #1 Sevgili kk hatunları bir yabancı şarkı var yenilerde daha klibini anlatayım bana bulun lütfen dilime takıldı bulamıyorum ama:26: zenci bir adam söylüyor belki grup brezilya ara sokaklarda çekilmiş gibi süper popolu zenci hatunlar felaket güzel kalça hareketi yapıyorlar yardım edin lütfen
Sevgili kk hatunları bir yabancı şarkı var yenilerde daha klibini anlatayım bana bulun lütfen dilime takıldı bulamıyorum ama:26: zenci bir adam söylüyor belki grup brezilya ara sokaklarda çekilmiş gibi süper popolu zenci hatunlar felaket güzel kalça hareketi yapıyorlar yardım edin lütfen
AzRASILAM Nirvana Pro Üye 26 Nisan 2008 21.009 7.619 773 39 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #2 yok mu fikri olan
blackcinder NefesimGeldi Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2013 618 96 323 Ankara 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #3 AzRASILAM .!.: Sevgili kk hatunları bir yabancı şarkı var yenilerde daha klibini anlatayım bana bulun lütfen dilime takıldı bulamıyorum ama:26: zenci bir adam söylüyor belki grup brezilya ara sokaklarda çekilmiş gibi süper popolu zenci hatunlar felaket güzel kalça hareketi yapıyorlar yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla... Başka ne yapıyorlardı aklına gelmiyomu arbası kıyafeti toka vs işde :):):):):):)
AzRASILAM .!.: Sevgili kk hatunları bir yabancı şarkı var yenilerde daha klibini anlatayım bana bulun lütfen dilime takıldı bulamıyorum ama:26: zenci bir adam söylüyor belki grup brezilya ara sokaklarda çekilmiş gibi süper popolu zenci hatunlar felaket güzel kalça hareketi yapıyorlar yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla... Başka ne yapıyorlardı aklına gelmiyomu arbası kıyafeti toka vs işde :):):):):):)
AzRASILAM Nirvana Pro Üye 26 Nisan 2008 21.009 7.619 773 39 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #4 blackcinder .!.: Başka ne yapıyorlardı aklına gelmiyomu arbası kıyafeti toka vs işde :):):):):):) Genişletmek için tıkla... tek hatırladığım zenci hatunların poposu sapık gibi hissettim ekndimi bir an aslında melodiside aklımda ama kafamdan atarak yazıyorum şuan çakırt firitte çakırt firit çakırt firitte çakırt firit katlettim canım şarkıyı
blackcinder .!.: Başka ne yapıyorlardı aklına gelmiyomu arbası kıyafeti toka vs işde :):):):):):) Genişletmek için tıkla... tek hatırladığım zenci hatunların poposu sapık gibi hissettim ekndimi bir an aslında melodiside aklımda ama kafamdan atarak yazıyorum şuan çakırt firitte çakırt firit çakırt firitte çakırt firit katlettim canım şarkıyı
blackcinder NefesimGeldi Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2013 618 96 323 Ankara 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #5 AzRASILAM .!.: tek hatırladığım zenci hatunların poposu sapık gibi hissettim ekndimi bir an aslında melodiside aklımda ama kafamdan atarak yazıyorum şuan çakırt firitte çakırt firit çakırt firitte çakırt firit katlettim canım şarkıyı Genişletmek için tıkla... Resmen namus meselesi oldu bu yaa
AzRASILAM .!.: tek hatırladığım zenci hatunların poposu sapık gibi hissettim ekndimi bir an aslında melodiside aklımda ama kafamdan atarak yazıyorum şuan çakırt firitte çakırt firit çakırt firitte çakırt firit katlettim canım şarkıyı Genişletmek için tıkla... Resmen namus meselesi oldu bu yaa
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 298 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #6 nerde ızledın? benımde kafama takıldı sımdı haaaaaaaaa kocamın sevdıgı var bıtane yenılerden..klıbınde sureklı popo olan.. onu bulamıyorum..bulsam dıcem bu mu dıye?
nerde ızledın? benımde kafama takıldı sımdı haaaaaaaaa kocamın sevdıgı var bıtane yenılerden..klıbınde sureklı popo olan.. onu bulamıyorum..bulsam dıcem bu mu dıye?
D U R U Elif Duru 🌼 Ayça 🌜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 16.949 4.096 448 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #7 millan .!.: nerde ızledın? benımde kafama takıldı sımdı haaaaaaaaa kocamın sevdıgı var bıtane yenılerden..klıbınde sureklı popo olan.. onu bulamıyorum..bulsam dıcem bu mu dıye? Genişletmek için tıkla... tranquila yı mı diyorsun acaba ? :26: Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2014
millan .!.: nerde ızledın? benımde kafama takıldı sımdı haaaaaaaaa kocamın sevdıgı var bıtane yenılerden..klıbınde sureklı popo olan.. onu bulamıyorum..bulsam dıcem bu mu dıye? Genişletmek için tıkla... tranquila yı mı diyorsun acaba ? :26:
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 298 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #8 _Nicomedia_ .!.: traquila yı mı diyorsun acaba ? :26: Genişletmek için tıkla... yok yavrum onu demiyorum.. traquılayı açtım baktım hatta ılk alıma o gelmıstı.. ama benım bahsettıgım o dııl Son düzenleme: 28 Şubat 2014
_Nicomedia_ .!.: traquila yı mı diyorsun acaba ? :26: Genişletmek için tıkla... yok yavrum onu demiyorum.. traquılayı açtım baktım hatta ılk alıma o gelmıstı.. ama benım bahsettıgım o dııl
D U R U Elif Duru 🌼 Ayça 🌜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 16.949 4.096 448 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #9 millan .!.: yok yavrum onu demiyorum.. tranquılayı açtım baktım hatta ılk alıma o gelmıstı.. ama benım bahsettıgım o dııl Genişletmek için tıkla... benimde konuyu gelince aklıma o geldi ilk popo deyince o biliyorsun
millan .!.: yok yavrum onu demiyorum.. tranquılayı açtım baktım hatta ılk alıma o gelmıstı.. ama benım bahsettıgım o dııl Genişletmek için tıkla... benimde konuyu gelince aklıma o geldi ilk popo deyince o biliyorsun
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 298 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #10 ben aklıma gelenı buldum.. http://www.youtube.com/watch?v=_zCoCa6b6cU umarım konu sahıbıde bunu arıyodur..başka bıse bulamam
ben aklıma gelenı buldum.. http://www.youtube.com/watch?v=_zCoCa6b6cU umarım konu sahıbıde bunu arıyodur..başka bıse bulamam
S safiyesercan Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2013 1.745 73 113 34 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #11 http://www.youtube.com/watch?v=_zCoCa6b6cU dediğin şarkı budur aklıma ilk gelen bu oldu :)
AzRASILAM Nirvana Pro Üye 26 Nisan 2008 21.009 7.619 773 39 1 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #12 Arkadaslar ne varsa kk hatunlarin da var supersiniz hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum
S safiyesercan Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2013 1.745 73 113 34 2 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #13 AzRASILAM .!.: Arkadaslar ne varsa kk hatunlarin da var supersiniz hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... ne demek rica ederiz benden önce arkadaş bulmuş ama olsun:)
AzRASILAM .!.: Arkadaslar ne varsa kk hatunlarin da var supersiniz hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... ne demek rica ederiz benden önce arkadaş bulmuş ama olsun:)