Çocuk Hastalıkları Aklım yerinde degil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Leame

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
1.898
1.824
63
Arkadaşlar çocuğum kulağına cisim soktu
Dr a götürdük cisim çıkarıldı fakat sanki sağlam giden cocuk hasta geldi .
Kulağı ağrıyor ve bir miktar kanadı hastaneden geldikten hemen sonra.kanadi yatirdik
Bu asamadan sonra napilir bilmiyorum
ara ara uyanıp ağrıdığını söylüyor başına böyle bir durum gelen veya bilgisi olan var mı
Içim hiç rahat değil tEkar hastaneye götürmek gerekir mi bilmiyorum kanama olabileceği söylendi ama neden kanadı aklım almıyor.

Çok geçmiş olsun, çocukların yaptıklarına akıl sır ermiyor cidden..
Ama hastanede de olabileceği söylenmiş.. kıymık batsa bile çıktığında yeri acır belki onun gibi bir durumdur.. biraz gözlemleyin şu süreçte hastaneye sık girmekte risk.
Çok geçmiş olsun. Üzmeyin kendinizi de olur böyle şeyler. Allah beterinden korusun..

çok geçmiş olsun. muhtemelen soktuğu cisim ve onu çıkarmaları orayı tahriş etmiştir.
kanaması ve biraz acıması normal bence panik yapmayın devam ederse öyle gidersiniz ama zaten kanama olacağının bilgisi verilmiş
gönlünüzü ferah tutun

Çok geçmiş olsun, çocukların yaptıklarına akıl sır ermiyor cidden..
Ama hastanede de olabileceği söylenmiş.. kıymık batsa bile çıktığında yeri acır belki onun gibi bir durumdur.. biraz gözlemleyin şu süreçte hastaneye sık girmekte risk.
Çok geçmiş olsun. Üzmeyin kendinizi de olur böyle şeyler. Allah beterinden korusun..
Oluşabilecek komplikasyonlar aklıma geldikçe ağlamak geliyor içimden. Gözümün önünde soktu kulağına
çok geçmiş olsun. muhtemelen soktuğu cisim ve onu çıkarmaları orayı tahriş etmiştir.
kanaması ve biraz acıması normal bence panik yapmayın devam ederse öyle gidersiniz ama zaten kanama olacağının bilgisi verilmiş
gönlünüzü ferah tutun
Kulak zarı yırtılmış olabilir mi diye düşünüyorum yani kullandıkları alet de kıymık gibi bir şey serçe parmagim kadar soktu içeriye cisim hamur bu arada. Duymasında sıkıntı yok su an ama.damla dışında bir şey de vermediler yara cizik artık her neden kanadıysa o damlalar mikrop kapmasına engel olur mu yeterli mi sizce

Kbb uzmanı görsün yarın serviste.
Bugün acil hekimi bakmıştır muhtemelen, yarın detaylı inceleme yaparlar.
Çok geçmiş olsun...

cisim delici olmadığı için kulak zarı yırtılmış olduğunu sanmıyorum bir de baktılarsa anlarlardı diye düşünüyorum ama siz götürün isterseniz yarın tekrardan

Zarı yırtılsa duramazdı acıdan. Cok geçmiş olsn, doktor kanayabilir demiş panik yapmayın bence yada doktorunuzu arayabilirsiniz.

Kbb uzmanı görsün yarın serviste.
Bugün acil hekimi bakmıştır muhtemelen, yarın detaylı inceleme yaparlar.
Çok geçmiş olsun...
Acilden servise çıkardılar serviste genç bir doktor baktı uzman mıydı bilmiyorum asistandı muhtemelen
Teşekkür ederim 😔

Zarı yırtılsa duramazdı acıdan. Cok geçmiş olsn, doktor kanayabilir demiş panik yapmayın bence yada doktorunuzu arayabilirsiniz.
Uyuyor su an dediginiz gibi eğer ağrı olsaydı mutlaka uyumazdı heralde demekki sürekli bir ağrısı yok

Acilden servise çıkardılar serviste genç bir doktor baktı uzman mıydı bilmiyorum asistandı muhtemelen
Teşekkür ederim 😔
Haftasonları uzmanlar olmuyor, anladım dediğiniz doktorları.
Mutlaka kbb görsün, ihmale gelecek konu değil.
Ağrısı olsun olmasın götürün yarın, bir hasat varsa erken tespit edilmesi çok önemli.
İştime testi de isteyin hatta.

Haftasonları uzmanlar olmuyor, anladım dediğiniz doktorları.
Mutlaka kbb görsün, ihmale gelecek konu değil.
Ağrısı olsun olmasın götürün yarın, bir hasat varsa erken tespit edilmesi çok önemli.
İştime testi de isteyin hatta.
Galiba tekrar gidicem sıcağı sıcağına içim rahat değil bir garip hissediyorum.

Tekrar gidip göstermekte fayda var. Hem iciniz rahatlar sizde şüpheli ve panik halindeyken cocugu rahatlatamazsınız cunku..

Back