Aklım ve bedenim bana oyun oynuyor

Seymaainan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
17
7
1
Kızlar nolur bana yardım edin 10 gün önce gebelik belirtileri yaşamaya başladım bel Ağrısı uyku hali aşırı yorgunluk VS vs normal regl tarihim yarın erken gebelik testi yaptım tek çizgi gördüm gögüs hassasiyeti dışında Bi belirtim yok hergün ağlıyorum dua ediyorum artık psikolojim bozuldu fikir ve görüşlerinizi bekliyorum

Lütfen kendinizi yıpratmayın. Ne kadar sakin kalırsanız bu süreç için daha sağlıklı. Benim de yaşamadığım belirtiler kalmadı bu süreçte. Asla belirtilere bakmamalısınız yüzde 90ı psikolojik oluyor maalesef. Muayenelerinizi ihmal ermeyin siz ve eşiniz. Nasip olur inşallah.

Kendimi çok kötü hissediyorum 4 aydır deniyoruz doktor hiç Bi sıkıntı yok tertemizzin iltihap bile yok diyor ama yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen hala olmadı artık olmayacak diye psikolojik olarak da çoktüm

4 ay çooook kısa bir süre. Stresle değerlerinizi de bozarsınız. Burda defalarca negatif tüp denemesi olan arkadaşlar var. Umut dolular. eşiniz test verdi mi?

4 ay çooook kısa bir süre. Stresle değerlerinizi de bozarsınız. Burda defalarca negatif tüp denemesi olan arkadaşlar var. Umut dolular. eşiniz test verdi mi?
Evet onda da Bi sıkıntı çıkmadı ama ben çok kafaya takıyorum sizce ondan mıdır bu durum

4 ayda neden bu psikolojiye girdinizki kendinizi yıpratmayın lütfen... ortalama olarak zaten çok nadir kadın 4 aydan önce hamile kalır.. Sakin olun Rabbim nasip etsin inş en yakın zamanda

Evet onda da Bi sıkıntı çıkmadı ama ben çok kafaya takıyorum sizce ondan mıdır bu durum
Evet stres en büyük düşman. Ama stres yönetimi yapamıyorsanız acele ediyorsanız rahim filmi çektirin. Tüp açıklığından ve rahim yapısından da emin olursunuz.

Bende 4 ay denemeden sonra hamile kaldım, taşınma telasemiz vardi, bu ay olmaz diye düşünürken, yani olur mu olmaz mı diye düşünmediğim, kafama takmadigim zamanda oldu.. bu kadar stres yapıp üzülmeyin. Herşeyin bir zamanı vardır. Bebeginiz zamanını bekliyor hem hicbir sorununuz da yokmuş bu da demek oluyor ki yakinda olacak..

Canım bu kadar sıkma kendini ben 4 ay elimde ovulasyon gebelik testleri ile gezdim sonra olmuyor diye saldım ki 6. Ayımda hamile kaldım ve hiç belirti hissetmedim adetimi beklerken tesadüf oldu Ramazan’a plan yapıyordum ilk günler tutamam reglime denk gelir çok yorgun olurum yemek ne yapcam vs vs diye ama hayat işte ne zaman ne olacak bilemiyorsun bol bol dua et ben bol bol dua ettim ve testi yaptıktan sonra bakmadan abdestimi aldım öyle baktım silik çizgi bile görmeyen ben belirgin bir ikinci çizgi ile karşılaştım

Allah bağışlasın gerçekten hiç belirtiniz olmadı mı? Bende aynı hesapları yaptım ilk hafta tutamicam diye ama 2 gün gecikmedeyim. Test yapsaam diyorum o kadar eminim ki olmadıgına acıkcası boşuna aksiyon yapmayayım diyorum yaa of değişik şeyler işte

Yani elbette ufak tefek belirtilerim olmuş ama ben hepsine bir kulp buldum mesela bacaklarım aşırı ağrıyordu ben hava değişimindedir dedim çene bölgem bi anda sivilcelendi normalde hiç sivilcem yoktur makyajımı silmedim ondandır dedim belim aşırı ağrıdı sadece 1 gün yoruldum ondan galiba dedim ama bu ağrı en büyük şüphem oldu bu ağrıdan 3 gün sonra diğerlerini de düşündüm ki hepsi gebelikle uyuşuyordu aman bi test daha yapayım ne olacak ki dedim

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sıkıntılı bir süreç Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sıkıntılı bir süreç Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah
Amin inşallah İnan bu siteyi fır dönüyordum belirtiler nasıl kim nasıl kalmış ne yemiş ne içmiş diye hatta C life diye bi macun var herkes ondan bahsediyordu sipariş verdim ama sipariş geç geldiği için adetle beraber başlayın dediler başlayamadım bile olacağı varmış demek ki rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah İnan ki kalmakla bitmiyormuş şimdi de kese oluşacak mı kalbi duyulur mu diye telaşlıyım nasip diyelim

Kızlar bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum pazartesi günü ağlayarak açtığım bu konuya şuan böyle Bi yazı yazarken elim ayağım titriyor bugün hamile olduğumu öğrendim sayenizde stresimi atıp oluruna bırakmaya karar vermiştim ama bugün uykudan resmen bişey beni uyandırdı ve kalk test yap dedi çift çizgiyi gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ne yazacağımı bilmiyorum Rabbim sesimi duydu daha fazla acı çektirmedi bana allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Hayırlı olsun canımmm kan verdin mi

Yarın randevum vardı kadın doğuma kuzum sonuçları yazıcam size
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın gecikmen oldu mu gecikme olmadan mı gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…