Sana bir abla tavsiyesi bir erkege onu cok sevdigini hissettirdigin an onu kaybedersin.. ve cok bogmussun ben bile boguldum okurken:-(
Kizlar bu yaptiginin aciklamasi ne? benle gonul mu eglendirdi yani sevmemis mi ben bunu kabullenemiyorum
binevi seni ayaryana kadarmış ve sonra bitirmiş hevesi bitmiş belki teklifini kabul etmeseydin ilgisi devam edecekti erkek milleti işte takmaa bi gün karşına öyle biri çıkarki çoçuklukmuş dersin bu yazdığın şeylere hayırlısı sende suç neden o kadar arayıp soruyosun ki poposunu kaldırmışsın salla hiç umursamaya bile değmez
aslinda canim cok yaniyo ama benim icim rahat cunku dediklerinizde cok haklisiniz bnde aynen oyle dusunuyorum. sadece bazen keske yuzugu geri vermeseydim diyorum cunku o bu konuda cok hassas ama yuzugu vermemin sebebi onun davranislariydi benim zaten gitmeme bi kac gun kalmisti yanimda olsun istiyodum ona cok ihtiyacim vardi o tam tersini yapinca verdim bende yuzugu vermemi istemeyen insan iliskisine sahip cikardi yani kendi bitirdi herseyi oyle umursamaz davranmasaydi bunlar yasanmazdi. bnde cok ustune dustum zaten o kadar aradim mesaj attim kendini bisey sandi.
aynen öyle sen elinden geleni yapmışsın ki zatenn tutmuşsun gidiyorum diye arkadaşından onu çağırmasını istemişsin gülmüş yine gelmemiş seven insan sen gidiceksin diye yanından ayrılmaaz bencee yanii...
o yüzden hiç yorma kendini topla yanii boşver seni yolcu etmeyi bile düşünemeyen bi insanın basitliliğine takılıp kalma birazda sanki şıpsevdisin hemen sevgi aşk bağlanma duygusu var sanırım sende karşındakıne de onu hissettirince boğmuşsun sıkılmış hani bence biraz daha tavrını koy:)
cok haklisiniz . peki bundan sonra mesaj atar mi barismak ister mi? boyle cok gururlu bi insan kolay kolay geri donmez heralde. benim istedigim sadece pisman oldugunu gormek ve onu surundurmek .
cok haklisiniz . peki bundan sonra mesaj atar mi barismak ister mi? boyle cok gururlu bi insan kolay kolay geri donmez heralde. benim istedigim sadece pisman oldugunu gormek ve onu surundurmek .