aklım çok karışık yardım edin ; ((

Yani yumurta çatlamamasi nasıl bişey oluyo canım kist filan mı yapıo ??

Yani yumurta çatlamamasi nasıl bişey oluyo canım kist filan mı yapıo ??
Kiste benziyor hatta ilk gittiğim doktor kist dedi ama ağrılarım bitmeyince başka doktora gittim yumurtalığın olması gerekenden fazla buyuyor ve çok batma oluyor hatta bende iç kanama yaptı ama Allahtan kan ince şekilde akmış ve kendiliğinden kurumuş doktor gostermişti ekrandan.Anlaman için daha da yardımcı olayım adetinin başladığı tarihten sayınca genelde 16 .gunune denk geliyor yani yumurta çatlaması o zaman oluyor ayın 1'de adet olduysan 17'sinde yani.o gun şiddetli ağrın oluyor hangi yumurtalığında sorun varsa surekli batma ve acı oluyor.Bazende mide bulantısı oluyor.

Anladım cnm bnde böyle oluyodu belki de bnde de böyle bi problem var .s

Anladım cnm bnde böyle oluyodu belki de bnde de böyle bi problem var .s
Bence hiç ihmal etme hemen doktora git mesela benim 2 ay üst üste oldu ve normal değil adet olduktan sonra kuçulmesi gerekiyordu hatta ve benim yumurtalığımda kuçulme olmadı.Bugunde üzüntüden oldu sanırım yine elim olacak adamla günlerdir konuşmadığımız ve boşabma noktasına geldiğimiz için akşam eve gelmedi ve hastalandım kız arkadaşım ile gittik doktora yine aynı problem olmuş pazartesi doktora gşdicem bende.Eşim olacak adamda sevgili ailesi ile beraber vakit geçirmekle meşguldü beni kotulemekle uğraşıyordu kendi hatalarını kapatıp topu bana atmakla yani.Daha anca eve gelebildi.Ve umrunda değil içmiş içmiş sızdı az oncede

Zaten bende strese bağlı çıktı ben yaklaşık 5 senedir uğraşıyorum kadın hastalıklarıyla.İlk önce adet donemi dışında anormal derecede kanamam vardı oyle gitmiştim.Doktorum rahim ağzı kanseri başlangıcı dedi.Yakın takibe aldı o da uzuntu stresten çıktı sonuçta.ee malum eşim olacak kişi hayatımdaydı çunku.sonra baya tedavi gordum ilerlemeden bitti sonra adet olmamaya başladım bu seferde hormonlarımda anormal derecede dengesizlik çıktı.bu seferde 1 sene ilaçlarla tedavi oldum.şimdide bu yumurtalık buyumesi çatlamaması ve iç kanamaya sebep olması başladı.sanırım doktor beni araştırmaya sevk edicek kapalı ameliyat ile parça alıp patolojiye gonderecek çunku oyle yapıcam demişti bir daha olursa diye.yani kanama kurumasa zehirlencekmişim basbaya.kadın olmak her turlu zor be ya.herşeyden bıktım artık.

Sen çok kötü şeyler yaşamışsın canım yaa çok üzüldüm inşallah iyileşirsin doğru bu erkekler ve aileleri yüzünden başımıza herşey geliyo Allah sabır versin çok zor

Bende polip vardı aynı şekilde leke geliyordu. Polip korkulacak bişey değil ama gebeliğe mani oluyor yada düşüğe neden oluyor polip genelde mayi denen gebelikte ilgili sıvı ya neden oluyor bu yüzden gebelik testi de yapmışlar dı. Kürtaj la uyutarak alıyorlar uyanınca da acı falan hissedilmiyor. Birde adet gecikmesi lekelenme rahim in hamileliğe hazırlık aşaması demişlerdi. Benim adetlerim hiç günü oynamazken hamilekiğime 6 ay kala sürekli sarkmaya başladı ve hamile kaldım. İçinizi ferah tutun inşallah iyi haberler alırsınız

Ay inşallah bu perşembe gitcem doktora bilmiyorm bnde inşallah önemli bi sorun yoktur 5 ay önce düşük yaptım bu ay tam 17 gündür adet yok leke geliyo 10 gündür hamileyim desem test yapiorum ngtf gösteriyo ilk defa böle şeyler yaşıyorum ve çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…