- 24 Eylül 2015
- 676
- 265
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Ben bi sorun var die korkuyorum ama bilmiyorum işte belirsizlik çok kötüanlamiyorum ama insallah diledigin gibidir.
Mantar da böyle mi oluyo ilişki sonra si kan geliyo bide adet gecikiyor mu ?Mantar olmuş olabilirsiniz.
Bu perşembe gitcem doktora teşekkür edrmEn sağlıklı bilgiyi size doktor verebilir ancak.Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canm bnde ilk defa böyle şeyler yaşadım o yüzden korkuyorum işteEvet, erkek arkadaşım doktor, ve böyle bişey yakın bi kız arkadaşimin başına geldiğinde sormuştuk. Yalnız bu sadece bi tahmin sonuçta, bir kadın doğumcudan alırsınız net bilgiyi, kahverengi kan, adet gecikmesi, leke görme, aynı belirtiler.
Bende çok oluyordu eskiden mantarda kan gelmez.beyaz çökeleğimsi akıntı olur idrar yaparken ve ilişki anında yanma olur adet gecikmeside yapmazMantar da böyle mi oluyo ilişki sonra si kan geliyo bide adet gecikiyor mu ?
Evet ben de bir defa oldum sizinkiler gibi, ama kaç mantar çeşidi var bilemem.Bende çok oluyordu eskiden mantarda kan gelmez.beyaz çökeleğimsi akıntı olur idrar yaparken ve ilişki anında yanma olur adet gecikmeside yapmaz
Bilmiyorum ki bn bu ay çok istiyorum hamile kalmayı adetim gecikince de umitlendim ama bu yaşadıklarım normal değil gtcm inşallah perşembe günü öğrencem sebebiniBende çok oluyordu eskiden mantarda kan gelmez.beyaz çökeleğimsi akıntı olur idrar yaparken ve ilişki anında yanma olur adet gecikmeside yapmaz
Ben çeşidi yok diye biliyorum.ama ayak mantarı yada saç mantarı diye çeşitleri var.Evet ben de bir defa oldum sizinkiler gibi, ama kaç mantar çeşidi var bilemem.
Bir çok sebebi olabilir hamilede olabilirsin.ben kadın hastalıkları konusunda çok sağlık sorunu yaşadım bu konuda artık hemen hemen herşeyi biliyorum neredeyse.sizin belirtiler hamilelik belirtilerinede benziyor ama yumurtalıklar tembelse de olabilir yumurtalıklardan biri büyüyüp catlamadıysada olabilir muayene olmadan bilinmezBilmiyorum ki bn bu ay çok istiyorum hamile kalmayı adetim gecikince de umitlendim ama bu yaşadıklarım normal değil gtcm inşallah perşembe günü öğrencem sebebini
Evt bnde böyle düşünüyorum ztn son 3 aydır ilk kahverengi leke geliyo sonra adetim başlıyordu ve özellikle yumurtalama günlerinde acayip bi ağrım oluyodu bnde pek üstünde durmamistim ama bu ayki yaşadıklarım çok tuhaf doktorum adetin 3 günü kan testi istemişti ama adet olamadım henüz ve yaptırmadm sadece ultrason la bakack bu Sefer inşallah büyük bi problem yokturBir çok sebebi olabilir hamilede olabilirsin.ben kadın hastalıkları konusunda çok sağlık sorunu yaşadım bu konuda artık hemen hemen herşeyi biliyorum neredeyse.sizin belirtiler hamilelik belirtilerinede benziyor ama yumurtalıklar tembelse de olabilir yumurtalıklardan biri büyüyüp catlamadıysada olabilir muayene olmadan bilinmez
hayırlısı cnmMerhaba arkadaşlar çok kötüyüm çünkü adetim 15 gün gecikti bu süre içinde iki kere biri bugün olmakla birlikte idrar testi yaptım ngtf çıktı ve son 10 gündür ilişki sonra si leke geliyo ve devamı gelmiyo ve 5gun önce kahverengi akıntı oldu ama adetim gelmedi acaba bnde bi sorun mu var perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum böyle şeyler yaşayan veya benm durumumda olan varmı 5 ay önce 1 düşük yaptım kimyasal gebelikti ve şuan böyle şeyler yaşıyorum hamile olmayi da çok istiyorum
Bende de ona benzer olmuştu eğer yumurtlama döneminde çok sancım oluyorsa yumurtalığın çatlamıyor olabilir.Bu ay bende adet olmadım gibi 21inde gece bir kaç damla kahverengi leke geldi sonrada hiç gelmedi 4-5 gun bugün yine bir damla aynı şekilde gelmişEvt bnde böyle düşünüyorum ztn son 3 aydır ilk kahverengi leke geliyo sonra adetim başlıyordu ve özellikle yumurtalama günlerinde acayip bi ağrım oluyodu bnde pek üstünde durmamistim ama bu ayki yaşadıklarım çok tuhaf doktorum adetin 3 günü kan testi istemişti ama adet olamadım henüz ve yaptırmadm sadece ultrason la bakack bu Sefer inşallah büyük bi problem yoktur
Bende de ona benzer olmuştu eğer yumurtlama döneminde çok sancım oluyorsa yumurtalığın çatlamıyor olabilir.Bu ay bende adet olmadım gibi 21inde gece bir kaç damla kahverengi leke geldi sonrada hiç gelmedi 4-5 gun bugün yine bir damla aynı şekilde gelmişEvt bnde böyle düşünüyorum ztn son 3 aydır ilk kahverengi leke geliyo sonra adetim başlıyordu ve özellikle yumurtalama günlerinde acayip bi ağrım oluyodu bnde pek üstünde durmamistim ama bu ayki yaşadıklarım çok tuhaf doktorum adetin 3 günü kan testi istemişti ama adet olamadım henüz ve yaptırmadm sadece ultrason la bakack bu Sefer inşallah büyük bi problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?