Aklım Çok Karışık Ayıp mı Ettim Acaba

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Arkadaslar burda bircok derdimi paylastim olumsuz yorumlar alsamda hepsini degerlendirip ona gore hareket etmeye calistim simdide vereceginiz fikirlere ihtiyacim var

Arkadaslar gecenlerde bi yerde staja baslamistim bulundugum birimde kisi fazlaligi ve baska sıkıntılar olunca ordan ayrilmaya karar verdim benim staj durumumda sıkıntılıydi baska bi hastanede calisan tanidigim vardi(çok samimi degiliz ama yinede selam sabahimiz vardi) basvurmadan once bi kac kere durumumu anlatmistim yardimci olurmusun falan diye diye çunku yetkili yerlerde tanidiklari vardi kendisi yapamasada hatiri gecen tanidiklari vardi

Oda tabi elimden ne geliyorsa yaparim demisti yinede ben baskasina rahatsizlik vermek istemeyen biri oldugum icin once kendim halletmeye calistim ki hallettim ama sonra olmayinca sorun falan cikinca o tanidigin hastanesine basvuracaktim hani orda kabul edilmesem yine o tanidiga gidecegim icin neyse basinda gideyim bari sonradan ayip olmasin diye dusundum aradim durumu izah ettim derin detayli anlattim

Oda iyi yapmissin iste ben bakarim konusurum falan halletmeye calisirim dedi aklimda baska bir hastane vardi ama orayi bazi nedenlerden dolayi son şikka biraktim soz ettigim kisiyide arayinca olumlu yada olumsuz donusunuzu bekliyorum zira olmassa x hastaneye basvurmayi dusunuyorum dedim tamam dedi ben bekledim ama ne bi telefon nede bir mesajla falan geri donmedi
Bende x hastaneye gidip birileriyle gorustum Allah razi olsun yardimci oldular hallettiler falan ama hala soz konusu sahis beni arayip olumlu olumsuz hicbirsey soylemedi bende kendisine mesaj attim rahatsizlik verecegimi bilsem arayip rahatsiz etmek istemezdim hallettim tesekkur ederim gibilerinden bir mesaj atmak istedim ama bir arkadasima sordum bosver dedi

Neyse benim staja ilk basladigim gun soz konusu sahis tevafuk ayni yerde isi varmis benim birimimdekilere selam vermek icim kapiyi bi caldi beni karsisinda gordu sasirdi ben merhaba dedim iste nasilsiniz hal hatir faslinda sonra naptiniz dedi bende gordugunhz gibi burdayim sizden haber bekledim ama ses seda cikmayinca halletmeye calistim dedim neyse hayirli olsun falan dedi iste kendiside yetkili kisilerle konustugunu mu konusacaginimi (tam olarak hatırlamıyorum )soyledi ama o kisilerin iki gundur toplantida oldugunu falan soyledi orda birim sorumlusu vardi konusmalara fransiz kaldi bende nezaketen durumu orda anlattim zaten o sahisi tanidigi icin daha önce x beye durumu bildirdim yardimci olmasini falan istedim falan diye durumu izah ettim neyse iyi gunler falan diledi cikti

Simdi arkadaslar ben o kisinin yardimci olmamasina degil ama olumlu yada olumsu herhangi bir bilgi vermemesone cok kirildim belki yardimci olmak zorunda degildi yapmayavilirdi ama haber verebilirdi diye dusunuyorum

Ama bende islerimi hallettigimi ona haber vermeyerek ve orda soz konusu durumu acarak o sahsa karsi ayip mi etmis oldum eger ayip etmissem durumu nasil telafi ederim akil akildan uatundur hepiniz verecegi fikirlere acigim yardimci olursaniz sevirim

Kimsenin diyecek lafi yok mu sahiden kendimi kotu hissediyirum iyimi yaptim kotu mu yaptim bilmiyirum

Çok içine dert oluyorsa yardım istediğin şahsi arayıp size de ayıp oldu, haber vermem gerekirdi, kusura bakmayın falan de, içini rahatlat. Ben öyle yapardım.

Haber edebilirdin ama etmemen de çok fazla bir şey değiştirmez..

Çok içine dert oluyorsa yardım istediğin şahsi arayıp size de ayıp oldu, haber vermem gerekirdi, kusura bakmayın falan de, içini rahatlat. Ben öyle yapardım.
Biseyler yazmak istiyorum ama hem ne yazacagimi bilmiyorum hemde belkide hakli olan benken haksiz duruma dusme tereddutum var acikcasivyazio kusura bakmayin demek istiyirum icim icimi kemiriyor ama aklim corba gibi

Ben bir ayıp görmedim ama içinize sinmiyorsa arayın Nasılsıniz filan diye sonra nasılsa konu açılır anlatirsiniz.

benim en kızdığım şey. bi insan işinizi görüyorsa ondan iyisi yok, yardımcı olmuyorsa da kalp kırılıyor.
sözüm meclisten dışarı. öyle aklıma geldi

benim en kızdığım şey. bi insan işinizi görüyorsa ondan iyisi yok, yardımcı olmuyorsa da kalp kırılıyor.
sözüm meclisten dışarı. öyle aklıma geldi
Lutfen yanlis anlasilmasin benim isimi yapsa iyisi o goziyle bakmayacaktim yafa yapmadigivtaktirde kotu gozuylede bakmayacaktim kirildigim sey haber bekledigimi bile bile olumlu olumsuz hicbir haber vermeden bekletmesi yoksa yapmak zorundada degil bunumda bilincindeyim

bencede hiçde ayıp fılan degıl en azından sıze ben ısınızle ılgılenıyorum fakat ulaşamadım henüz sıze en azından bılgı vermek ıstedım haberınız olsun dıyebılırdı o sıze bu nezaketı yapmadısa sızınde ona bıse yapmanıza vıcdanınızında rahatsız olmasına gerek yok .

bence asıl ayıp eden taraf o olumlu olumsuz dönün demişsin tamam demiş aradan zaman geçmiş ama dönmemiş. Olu suzda olsa dönmesi gerekiyordu...birde bu kadar detaycı olmayın ya çok yıpranırsınız ben söyleyeyim...

Sana bir tavsiye , hayatta bukadar ince düşünceli olma valla hayatın zindan olur..haber vermediysen vermedin.sonuçta adamdan yardım isterken haber beklediğini açıkça soylemissin.adam i lgilememis seni sallamamis daha neyi telafi edecen.bide çalıştığı yere çiçek yolla bari özür baaabinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…