yaptığın idrar testlerinin resmini koyar mısın canım bakalım. idrar testlerinde hata olabiliyor ama kan testinde pek mümkün değil. ancak başkasının testiyle karışmış olabilir diycem ama bilemedim olur mu böyle bişey...Kızlar herkeze merhaba.
son adet tarıhım 23 agustos.
yarın adet gunum.
bu sabah ılk ıdrarımla ıdrar testı yaptım 2. cızgı sılık cıktı tabı ben sok oldum. cok sevındım.
oglen hastanede kan testı yaptırdım sonuc:0.13 cıktı yanı negatıf. bı sok daha yasadım.
ama kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum.
gelırken 1 test daha aldım eve gelınce hemen yaptım oda pozıtıf cıktı ve 2. cızgı sabahkınden daha nettı.
sonra hemen bıtane daha yaptım oda aynı.
acaba hastanede yanlıslık yapılmıs olabılırmı ? boyle bısey yasayan varmı ?
hem uzgunum hem saskın
malesef oluyor..ben 5 haftalık gebeyim keseyi gördüm başka bi hastanede rutin gebelik kontrollerimi yaptırıym diye gittim sonuca bi baktım ki beta 0,8 şokum tabi hemen teşhisi koydular düşük yapıyosun diye hemen kendi doktoruma gittim hiç bi sıkıntın yok bebeğin duruyor dedi.o an ki psikolojimi herkes tahmin eder tabi diğer hastanenin laboratuarını bastım.(kendi iş yerim bu arada :) ) tekrar kan aldılar sonuç 3 binlerde makinada sonuç yanlış çıkmış ama benim ömrümden ömür gitmişti...yaptığın idrar testlerinin resmini koyar mısın canım bakalım. idrar testlerinde hata olabiliyor ama kan testinde pek mümkün değil. ancak başkasının testiyle karışmış olabilir diycem ama bilemedim olur mu böyle bişey...
ıcım rahatladı sankı bıraz Rabbm sızın bebegınızede uzun ömurler versın ınsallah benmkıde oyledırmalesef oluyor..ben 5 haftalık gebeyim keseyi gördüm başka bi hastanede rutin gebelik kontrollerimi yaptırıym diye gittim sonuca bi baktım ki beta 0,8 şokum tabi hemen teşhisi koydular düşük yapıyosun diye hemen kendi doktoruma gittim hiç bi sıkıntın yok bebeğin duruyor dedi.o an ki psikolojimi herkes tahmin eder tabi diğer hastanenin laboratuarını bastım.(kendi iş yerim bu arada :) ) tekrar kan aldılar sonuç 3 binlerde makinada sonuç yanlış çıkmış ama benim ömrümden ömür gitmişti...
gebelik testlerinin resmini koyarmısın çizgilerin netliğine bakalım.ilginç bi durum
Kızlar herkeze merhaba.
son adet tarıhım 23 agustos.
yarın adet gunum.
bu sabah ılk ıdrarımla ıdrar testı yaptım 2. cızgı sılık cıktı tabı ben sok oldum. cok sevındım.
oglen hastanede kan testı yaptırdım sonuc:0.13 cıktı yanı negatıf. bı sok daha yasadım.
ama kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum.
gelırken 1 test daha aldım eve gelınce hemen yaptım oda pozıtıf cıktı ve 2. cızgı sabahkınden daha nettı.
sonra hemen bıtane daha yaptım oda aynı.
acaba hastanede yanlıslık yapılmıs olabılırmı ? boyle bısey yasayan varmı ?
hem uzgunum hem saskın
sonuç çok net çıkmış aslında ben adet günümde yaptığımda bu kadar net çıkmamıştı açıkcası..bunlar aynı marka testler mi canım?EKLEDIM sanırım
amin canım benim rabbim sanada nasip etsin.. başka bi hastanede bi kan tahlili daha yaptır yarınıcım rahatladı sankı bıraz Rabbm sızın bebegınızede uzun ömurler versın ınsallah benmkıde oyledır
walla aglıyorum sabahtan berı kafayı yemek uzereyım evet farklı test 4 tane yaptımamin canım benim rabbim sanada nasip etsin.. başka bi hastanede bi kan tahlili daha yaptır yarın
stres yapma canım adet günün geçti dimi? tekrar kan ver bakalımwalla aglıyorum sabahtan berı kafayı yemek uzereyım evet farklı test 4 tane yaptımsuan yanlızımda esım gıttı ışe sabah tekrar mı yaptırsam
Cnm bu testlere göre kesin hamilesin çünkü idrar testleri beta hcg 20 ve üzeri ise pozitif çıkıyor sen kan testini tekrar yaptir inşallah ondada değerin yüksek çıkar sonuçtan haberdar etEKLEDIM sanırım
inşallah olmazsın cnm yaa ..vajinal us baktırsan net çıkar aslındabugun ıtıbarıyle 30. gunum hala adet olmadım. 28 gunde bır olurum. ınsallah kan testı yanılmıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?