• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım cok karıısık bana yardım edermısınız ?

xxanqelxx

Allah'm sana şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
222
80
48
34
Kızlar herkeze merhaba.
son adet tarıhım 23 agustos.
yarın adet gunum.
bu sabah ılk ıdrarımla ıdrar testı yaptım 2. cızgı sılık cıktı tabı ben sok oldum. cok sevındım.
oglen hastanede kan testı yaptırdım sonuc:0.13 cıktı yanı negatıf. bı sok daha yasadım.
ama kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum.
gelırken 1 test daha aldım eve gelınce hemen yaptım oda pozıtıf cıktı ve 2. cızgı sabahkınden daha nettı.
sonra hemen bıtane daha yaptım oda aynı.
acaba hastanede yanlıslık yapılmıs olabılırmı ? boyle bısey yasayan varmı ?
hem uzgunum hem saskın :(

Kızlar herkeze merhaba.
yarın adet gunum.
bu sabah ılk ıdrarımla ıdrar testı yaptım 2. cızgı sılık cıktı tabı ben sok oldum. cok sevındım.
oglen hastanede kan testı yaptırdım sonuc:0.13 cıktı yanı negatıf. bı sok daha yasadım.
gelırken 1 test daha aldım eve gelınce hemen yaptım oda pozıtıf cıktı ve 2. cızgı sabahkınden daha nettı.
hem uzgunum hem saskın :KK43:
yaptığın idrar testlerinin resmini koyar mısın canım bakalım. idrar testlerinde hata olabiliyor ama kan testinde pek mümkün değil. ancak başkasının testiyle karışmış olabilir diycem ama bilemedim olur mu böyle bişey...

İDRAR TESTLERİNİ FARKLI MARKALARLA MI YAPTIN

gebelik testlerinin resmini koyarmısın çizgilerin netliğine bakalım.ilginç bi durum

yaptığın idrar testlerinin resmini koyar mısın canım bakalım. idrar testlerinde hata olabiliyor ama kan testinde pek mümkün değil. ancak başkasının testiyle karışmış olabilir diycem ama bilemedim olur mu böyle bişey...
malesef oluyor..ben 5 haftalık gebeyim keseyi gördüm başka bi hastanede rutin gebelik kontrollerimi yaptırıym diye gittim sonuca bi baktım ki beta 0,8 şokum tabi hemen teşhisi koydular düşük yapıyosun diye hemen kendi doktoruma gittim hiç bi sıkıntın yok bebeğin duruyor dedi.o an ki psikolojimi herkes tahmin eder tabi diğer hastanenin laboratuarını bastım.(kendi iş yerim bu arada :) ) tekrar kan aldılar sonuç 3 binlerde makinada sonuç yanlış çıkmış ama benim ömrümden ömür gitmişti...

EKLEDIM sanırım

Eklentiler

• 1604982_333564523488766_7976854637425301238_n.jpg
    1604982_333564523488766_7976854637425301238_n.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 150
  • 10616495_333564756822076_5523093075546888486_n.jpg
    10616495_333564756822076_5523093075546888486_n.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 156
daha adet gunume 1 gun var ama cok tuhafım tum testlermı yanlıs :((((

malesef oluyor..ben 5 haftalık gebeyim keseyi gördüm başka bi hastanede rutin gebelik kontrollerimi yaptırıym diye gittim sonuca bi baktım ki beta 0,8 şokum tabi hemen teşhisi koydular düşük yapıyosun diye hemen kendi doktoruma gittim hiç bi sıkıntın yok bebeğin duruyor dedi.o an ki psikolojimi herkes tahmin eder tabi diğer hastanenin laboratuarını bastım.(kendi iş yerim bu arada :) ) tekrar kan aldılar sonuç 3 binlerde makinada sonuç yanlış çıkmış ama benim ömrümden ömür gitmişti...
ıcım rahatladı sankı bıraz Rabbm sızın bebegınızede uzun ömurler versın ınsallah benmkıde oyledır :(

Kızlar herkeze merhaba.
yarın adet gunum.
hem uzgunum hem saskın :KK43:

Bence kesinlikle kan tahilili tekrar yaptırman gerekiyor. Artık hiçbir şeyin net güvenirliliği yok. O yüzden işini sağlama al sen :)

amin canım benim rabbim sanada nasip etsin.. başka bi hastanede bi kan tahlili daha yaptır yarın
walla aglıyorum sabahtan berı kafayı yemek uzereyım evet farklı test 4 tane yaptım :( suan yanlızımda esım gıttı ışe :( sabah tekrar mı yaptırsam :(

bugun ıtıbarıyle 30. gunum hala adet olmadım. 28 gunde bır olurum. ınsallah kan testı yanılmıstır :(

ınsallahh :( bugun adetım 3 gun gecıktı. sabah tekrar ıdrar testı yaptım bu sefer negatıf cıktı. kafam allak bullak.

bugun adet gecıkmemın 4. gunu sabahları adet sancıları cekıyorum ogleden sonra hepsı kayboluyor. akıntım var. umarım gec dollenmedır ve hamıleyımdır :(

Back