kızlar biz buraya atanalı 3-4 ay oluyor. geçen ay bir kadın geldi. hareketlerinden akli dengesinin yerinde olmadığı aşikardı. bana bir poşet uzattı. içinde çürümüş şekerler çikolatalar falan vardı. neyse 3 saat oturduktan sonra nihayet kalktı gitti. geçen gün tekrar geldi eşim kapıyı açtı müsait değiliz dedi zarzor gönderdi. az önce tekrar kapıyı çaldı. ben korktuğum için açmadım. ama o ısrarla çaldı. camdan içeri bakmaya çalışıyor bi de. yarım saat kapıyı kırarcasına çalmaya devam etti. sonra tam gideren tekrar döndü ve yine başladı kapıya vurmaya. sonunda pes etti ve gitti. bana çok yakın oturuyor. dışarı çıkmaya korkuyorum. kolumdan tutup sen bana neden kapıyı açmadın derse ben ne derim? evde olduğumu biliyor da. kızlar normal olsa asla böyle bişey yapmam ama gerçekten normal değil. ilk gelişinde oğlumu kucağına alıp öyle bir sardı ki bebeğim az daha boğuluyordu. ama ben yine de utanıyorum. kendimi suçlu gibi hissediyorum. ne yapıyım? bir dahaki geliinde korka korka eve alıyım mı? yoksa müsait değilim falan mı desem?
Cevaplar için çok teşekkür ederim kızlar. Eve almadım diye kendimi kötü hissetmiştim. Ama siz de aynı fikirdesiniz. Ilk başta bebeğimin güvenliği için almamalıyım onu.
bence siz değilde kocanız muhattap olsun.
Araya mesafe koyun derim.
Bir kere psikolojik bir sorunu dahi olmasa evinize almak istemezseniz almazsınız.
Hareketlerinden rahatsız olduysanız bence muhattap olmamaya çalışın.
Bu kadar kapıyı zorlayan bir insan da takıntılı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?