kızlar biz buraya atanalı 3-4 ay oluyor. geçen ay bir kadın geldi. hareketlerinden akli dengesinin yerinde olmadığı aşikardı. bana bir poşet uzattı. içinde çürümüş şekerler çikolatalar falan vardı. neyse 3 saat oturduktan sonra nihayet kalktı gitti. geçen gün tekrar geldi eşim kapıyı açtı müsait değiliz dedi zarzor gönderdi. az önce tekrar kapıyı çaldı. ben korktuğum için açmadım. ama o ısrarla çaldı. camdan içeri bakmaya çalışıyor bi de. yarım saat kapıyı kırarcasına çalmaya devam etti. sonra tam gideren tekrar döndü ve yine başladı kapıya vurmaya. sonunda pes etti ve gitti. bana çok yakın oturuyor. dışarı çıkmaya korkuyorum. kolumdan tutup sen bana neden kapıyı açmadın derse ben ne derim? evde olduğumu biliyor da. kızlar normal olsa asla böyle bişey yapmam ama gerçekten normal değil. ilk gelişinde oğlumu kucağına alıp öyle bir sardı ki bebeğim az daha boğuluyordu. ama ben yine de utanıyorum. kendimi suçlu gibi hissediyorum. ne yapıyım? bir dahaki geliinde korka korka eve alıyım mı? yoksa müsait değilim falan mı desem?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
akli dengesi yerinde olmayan komşu
- Konu Sahibi ravza20
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
kızlar biz buraya atanalı 3-4 ay oluyor. geçen ay bir kadın geldi. hareketlerinden akli dengesinin yerinde olmadığı aşikardı. bana bir poşet uzattı. içinde çürümüş şekerler çikolatalar falan vardı. neyse 3 saat oturduktan sonra nihayet kalktı gitti. geçen gün tekrar geldi eşim kapıyı açtı müsait değiliz dedi zarzor gönderdi. az önce tekrar kapıyı çaldı. ben korktuğum için açmadım. ama o ısrarla çaldı. camdan içeri bakmaya çalışıyor bi de. yarım saat kapıyı kırarcasına çalmaya devam etti. sonra tam gideren tekrar döndü ve yine başladı kapıya vurmaya. sonunda pes etti ve gitti. bana çok yakın oturuyor. dışarı çıkmaya korkuyorum. kolumdan tutup sen bana neden kapıyı açmadın derse ben ne derim? evde olduğumu biliyor da. kızlar normal olsa asla böyle bişey yapmam ama gerçekten normal değil. ilk gelişinde oğlumu kucağına alıp öyle bir sardı ki bebeğim az daha boğuluyordu. ama ben yine de utanıyorum. kendimi suçlu gibi hissediyorum. ne yapıyım? bir dahaki geliinde korka korka eve alıyım mı? yoksa müsait değilim falan mı desem?
Müsait değildim, banyoda'daydim, yada yeni çıkmıştım dersin.
Ayrıca, niye sirt birt geliyor?
Akli başi yerinde değilse, hiç utanma! Ben olsam bende acmazdim..
Mecbur değilsin ve aciklama bile yapmak sorunda degilsin.
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
canım allah korusun herşey olabilir... yemin ederim ben korktum ya senin bu anlattıklarından... kesinlikle evine alma yakınları falan varsa onlara rahatsızlığını bildir.... eğer yoksa polise haber ver.... eğer polis te etlkili olmuyorsa valla taşının derim... bence taşınmalıkb bir sorun bu allah morusun herşey olabilir... güven çok önemli böyle insanlara açıklama yapmaya bile gerek yok... allah kimsenin başına vermesin çok zor bi durum... heleki bebeğinizi... ondan koruyun... allah yardımcın olsun yaa valla çok endişelendim senin için...
Akli dengesi yerinde değilse ne yaptığını bilmez Allah korusun çocuğunuzu falan uzak tutun anlık her an her şey olabilir çocuğunuzu gerçekten kucaklar öldürebilir bile.Bunu yapsada akli denge yerinde değilse farkına bile varmaz.Hani birde deyim vardı bizim buralarda deli gücü diye çok güçlü bir insanı bile alt edebilecek kadar güce sahip olur bu tip insanlar.
Ortalık o kadar kötü ki akrabası falan varsa onlara söyleyin yoksa bir kuruma veya polise başvurun devlet sahip çıksın.Gerekirse hastaneye bile yatırabilirler.
Allah yardımcınız olsun.Eve almadım diye kendinizi sorumlu hissetmeyin başınıza iş gelse o kişi bundan sorumlu bile olmaz.
Ortalık o kadar kötü ki akrabası falan varsa onlara söyleyin yoksa bir kuruma veya polise başvurun devlet sahip çıksın.Gerekirse hastaneye bile yatırabilirler.
Allah yardımcınız olsun.Eve almadım diye kendinizi sorumlu hissetmeyin başınıza iş gelse o kişi bundan sorumlu bile olmaz.
bence siz değilde kocanız muhattap olsun.
araya mesafe koyun derim.
bir kere psikolojik bir sorunu dahi olmasa evinize almak istemezseniz almazsınız.
hareketlerinden rahatsız olduysanız bence muhattap olmamaya çalışın.
bu kadar kapıyı zorlayan bir insan da takıntılı olabilir.
araya mesafe koyun derim.
bir kere psikolojik bir sorunu dahi olmasa evinize almak istemezseniz almazsınız.
hareketlerinden rahatsız olduysanız bence muhattap olmamaya çalışın.
bu kadar kapıyı zorlayan bir insan da takıntılı olabilir.
Cevaplar için çok teşekkür ederim kızlar. Eve almadım diye kendimi kötü hissetmiştim. Ama siz de aynı fikirdesiniz. Ilk başta bebeğimin güvenliği için almamalıyım onu.
böyle bı durumda vıcdan yapmana gerek yok çünkü sen onu bu durumundan dolayı aşağılamıyorsun sadece kendın ve en önemlısıne bebeğinin tehlikede olmaması için almıyorsun eve
bence siz değilde kocanız muhattap olsun.
Araya mesafe koyun derim.
Bir kere psikolojik bir sorunu dahi olmasa evinize almak istemezseniz almazsınız.
Hareketlerinden rahatsız olduysanız bence muhattap olmamaya çalışın.
Bu kadar kapıyı zorlayan bir insan da takıntılı olabilir.
bugünkü gelişinde eşim evde değildi. Burası köy olduğu için bir laf söylesem hemen yayılır ve hakkımda kötü konuşurlar. Zaten sağolsunlar genel olarak bir hataları olsa da dedikodu yapsak modunda bekleyen insanlar. Eşime söyledim. O da endişelendi gidip söylicem bir daha gelmesin dedi. Ben engel oldum. Bir daha gelirse söyleriz dedim. inşallah gelmez..
Son düzenleme: