Akla ihtiyacm var..Bu aralar benim ki yetmiyor da :(

niye bana yardımcı olumuyorsunuzz?? çok fenayım yaa ağlayamıyorum bilee?? bu saat oldu haber de yok beyefendidenn. ayrıldık mı ne yaptık többeee töbeee...

canım konununu okudum ama
tam bıseyde dıyemeyecegım ama
anladıgım kadarı ıle su an sozlun kendını haklı goruyor, bıraz ona kendını dınlemesı ıcın dogru yolu gormesı ıcın zaman tanımalısın bılıyorum cok zor ama ustune gıttıkce daha da kendını haklı gorecek gıbı geldı bana

ellerimi kollarımı bağlasanız belki onu aramadan durabilirimm.. oooffffffff klava:klava: kendi kendimi dövecem ben başka türlü duramam kötükedihüsokötükedihüso

aileme belli edemem çok üzülürler.. bi de ileri de barıştığımızda biz unutsak bile onlar unutmaz hiç bir şeyi bu sefer sorun olur zamanla bu konu açılır hep falan gereksiz gerginlik senağlama

zamana bırakırsam yanlış bişeyler yapar diye korkuyorum. yani ne bileyim bugun başka kız bulurum falan deyince bi de iyice sinirlerim gerildii:bbo:

canım keşke uyuyabilsem ama inadına hiç uykum yok.. çok fenayım çok ağlayamıyorum boğazlarım şişti sinirden..

canım zaten başka sevgili bulma amacı varsa bırak bulsunn
zamana bırak demekle zaten bunu kastettim bakalım ne yapıcak?

gerçekten seni seviyormu
ne yapmak istiyor
yoksa sadece kafamı dinlicek

aslında beni sevdiğinden hiç şüphem yok tu bugune kadar. o kız meselesini de benim ona söylediklerime tepki olarak söylediğini biliyorum. ben ona ben senden para pul beklemedm deyince zoruna gitti çünkü iş yok para yok diye hep kafasına takıyordu zaten.
1 yıldır bizim hiç bi kavgamız gece sürmedi yaa. hep bikaç saat içinde konuşur hallederdik bu sefer çok bunalmış dmek ki ama kızmak benm hakkım yaa.. oofff arama diyosunuz ben de çatlayacam diyorum ne olacak şimdiisenağlamasenağlama

haklısınız en iyisi aramayım ben gittiği yere kadar gider napalımm..

Bu kadar paralama kendini dünya yıkıldıda altındamı kaldın
Tabi zor düşünmemek, ister istemez için içini yiyor..
Yoruyor sevgilin seni.... baksana ne kadar mutsuzsun
Aşkı bir kenara bırak, sen bununla yapabilirmisin bi düşün bakalım
Hem neden iş bakmaya gidiyo gibi gözüküyo ki ailesine
Yani arkadaşına gidiyor iş aramak yerine...evdekilerde iş arıyor sanıyolar yazmışsın
Tamam iş bulmak oldukca zorlaştı ama.. vahla tühlede iş bulunmuyor..
Akışına bırak böyle çok üzerse seni ondan hayır gelmez sana güzelim....
Kendi kararını kendin ver.. hayırlısı canım...

canım yazdıklarında görülüyorki sözlün bunalımda.
ama sen bukadar üstüne gitme bence.
haklısın evt arkadaşıyla takılacağına çözümü senle bulması gerekir.
yada kendini içkiye vurması gerekmiyor bu durumda.olabilir işsizlik yada başka durumlardan bunalımda.ama bu şekilde tepklili olmamalı insan sevdiğini bu şekilde üzmemeli.
senin tek yapman gereken şey geriye çekilmen.o bırak bunalımda çıksın bir yalnız kalsın zaten sana dönüş yapacaktı.
bırak arkadaşınla dağıtsın stresini sıkıntısını atsın.ama sen arama ilgisiz davran.senlik bir problem yok çünkü .adam kendine gelince arıycaktır sıkıntı yapma .sonra sağlıklı bir şekilde konuşursunuz.sende kafanı toparla rahat ol sende cık gez şöyle.hep tecrübelerimle yazıyorum .adamın üzerine fazla gitme. sıkıntıya gelemiyo erkekler.
bunlar hepimizin başına geliyor.sıkma canını düzelir.

dün gece yatmadan hiçbişey olmamış gibi iyi geceler mesajı yolladı bana ben de çok soğuk cvp yazdım. sonra gecenin 1.30 unda uyudun mu die msj yazmış. ben msj ın sesine uayndım tabi hayır dedim. yarın görüşelim falan dedi. benm de doktorluk işim vardı bugun işim bitince bakarız dedim. ben doktordayken de 40 tane msj attı bitmedi mi hala işin falan die. bir araya geldik bugun ama o konuyu hiç açmadım o da açmadı. baştan o da soğuk davranıyodu ama benim suratsızlığım daha ağır bastı sanıırım. o alttan almak zorunda kaldı. canım hayatım aşkım laflarını falan söylemeye başladı. şimdi de ben umursamazı oynuyorum o üstüme düşüyo..

ayarı tutturamamaktan da korkuyorum mesafe koyayım derken iyice benden uzaklaşmasın diye ama sıcak davranmak içimden gelmiyoosenağlama onu çok seviyorum ayrılmayı da düşünmüyorum. bunalımının geçmesini bekliyorum sadece. ama ben bu arada bunalıma girersem ne olacak bilmiyorumm..

canım iş de arıyo bi yandan ama yok. ailesi de bunu anlamıyo senin umursamazlığından iş bulamıyosun hiç bişey için uğraşmıyosun diyolar. o da en azından onlara öyle gözükeyim diyor. ben de kızıyorum ama elden bişey gelmiyo. hep aynı laflar daraldımm bunaldıımm.. sanki ben sıkıyorum boğazını..

ya cok belli ki sozlun ciddi bir bunalimda is bulamadigindan dolayi karamsarliga kapilmis iyice ve arkadisyla vakit olduruyor.
yani sen de bu kadar uzerine dusmesen biraz kendi haline biraksan eminim cok cok zordur ama baska caren yok be guzelim bu olay kavga ederek cozulmez ki..
sevgilin icin bi cv hazirlayin kariyer.net gbi adreslere girin arastirma yapin.
biraz adim atmaniz is alaninda ikinizi de rahatlatacaktir emin ol.

kesinlikle boğma derim çünkü,yıpranan sadece sen olursun. gideceği varsa durduramazsın ama üstüne düşersen de döneceği varsa da dönmez, dönse bile bu süreç çok uzar. İyice karışır durum. Bırak ne istediğini kendi öğrensin önce. Erkek milleti..bana artık normal geliyor bu halleri.

cnmmmm aynı şeyleri ben yaşıyorum şuanda seni çok iyi anlıyabiliyorum.2 senedir beni hiç bi konuda üzmeyen kıyamayan kırmayan sürekli yanımda olmak istiyen öpmeye koklamaya doyamayan insan gitti yerine bambaşka biri geldi.artık hiç bşyden çekinmiyo.nedeni de bizden kaynaklanıyo bunun.herşeyi kendimiz yapıyoruz aslında bakma sen.hep bunlar saf temiz sevmekten geçiyo işte.biz bıkmıyoruz ama erkekler zamanla bıkıyolar eğer çok düzgün olursan.ille uçarı olucksın gizemli olucksın peşinden koşması için.ama a dan z ye kdr bilio artık beni çözüceği bişyi kalmadı bu yüzden de ilgi alanına girmiyorum galiba.eski hali gözümünönüne gelince vurmak bağırmak istiyorum onun yüzüne karşı sanki o başkasıymış gibi eski aşkımı çekip almak istiyorum onun içinden ama yok işte ne yapsam olmuyoo.anlatsamda anlamıyo böle yapardık şöyle yapardık diorm..heee evet diyip geçio.gülüyo sürekli anlayamıyorum.yalnız değilsin erkeklerin hepsi böyle merak etme.bu aralar bn biraz soğuk davranmayı deniycem bakalım arkadaşın dediği gibi gidiceği varsa ztn durmaz kalıcağı varsada böle üstüne gittikçe kalıcanı da sanmam.bence bırakalım bi süre bakalım su akar yolunu bulur diyerek.kendini de üzme ve çıkar at aklından öyle biri yokmuş gibi bi süreliğine de olsa.cnm bnmm yaaa kıyamam valla sanada kendime de oofff offffffffff:uhm:

ya şu anlattığın çocuk hiç hoşuma gitmedi senin sözlünün aklını çeldiğini düşünüyorum sen onu önemsediğini her şartta onnla olabilceğini anlatırken sana ben kızda bulurum parada lafını rahatlıkla söylemesinede çok sinir oldum erkek milleti dimi tam dayaklık alcaksın kızılcık sopasını sabah öğle akşam şaka bi yana şu arkadaşa dikkat et onla görüşmesini engelliyemessin ama seninkinin aklını çelebilir dikkatli ol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…