Akla ihtiyacm var..Bu aralar benim ki yetmiyor da :(

xyzt-5544

-❤️-
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
23.600
17.908
498
arkadaşlar belki hatırlayanınız vardır geçen günlerde yazmıştım buraya benden vazgeçmiş olabilir mi diye. orada yardımcı olan arkadaşlar oldu sağolsunlar ama iş iyice çığrından çıkıyo bu ara. düşünmekten başım ağrıyo günlerdir sizden yardım istiyorum lütfen.
benim 1 yılı aşkın süredir devam eden bir ilişkim var. ilk aydan beri de hep evlilik muhabbeti var aramızda hatta sözlendik bile yaza da nişan olacak allah nasip ederse. ama son zamanlarda sözlümde bazı değişiklikler var anlayamıyorum bunları. sürekli yanında olmamı isteyen adam gitti bambaşka biri geldi. anlatmaya çalışıyorum derdimi anlamıyor bir türlü. hep dışarı çıkmak istiyor. bu arada yanlış anlaşılmasın başka bi kız olmadığından eminim gittiği yerleri biliyorum. öyle bir durum değil yani. ama benim yanımda durmak istemiyor gibi. sıkıldın mı benden bıktın mı artık dedim. saçmalama yok öyle bişey seni çok seviyorum dedi ve bunun kavgasını yaptık bir dönem. sevdiğini biliyorum ama benden uzak durmaya çalışmasına anlam veremiyorum. sıkılıyorum çok bunalıyorum duramıyorum diyor hep bi yerlere gidiyor. benim anlamadığım madem dışarı çıkacaksa beni de yanında götürebilir dimi? ama o bunu istemiyor. ben zaten erkeklerle takılıyorum bi sorun yok diyor ve hep gidecek bi yerler buluyor. ama son 1 haftadır iyice azıttı artık. sevmediğimi bile bile bi arkadaşı var onunla takılıyor sürekli. çocukta çok sinir bozucu bir çocuk. geçen hafta hiç istemediğim halde ona gitmişti kalmaya o gece ben mesaj attım falan diye görüştüğümüz gün bi sürü dalga geçti benimle. onun yanındayken mesaj da atmıyorum ben de kızdığımı anlasın diye anlamıyor. dün açık açık söyledim gitme şu çocuğun yanına diye ne varmış ona beraber oturuyorlarmış bilmem ne. ben sevmiyorum yeterli değil mi dedim. ama beni eğlendiriyor o çocuk dedi gitti. birde bana içki içmeme sözü vermişti. dün o çocuğun yanına giderken de içmeyin sakın dedim belli olmaz falan dedi. ben de kızdım bağırdım senin verdiğin hiç bir sözü inanmıyorum artık diye çektim gittim yanından. aradan 1 saat geçince hiç bişey yokmuş gibi mesaj atıyo bana napıyon hayatım diye. ben de unutamıyorum kolay kolay böyle olayları bu sefer konuyu büyütüyo oluyorum. dün 1 2 saat kaldı o çocuğun yanında sonra döndü ama her defasında ben kavga mı edecem onunla gitmesin diyee ?

kızlar çok uzun oldu ama özür dilerim daha neler var içimde ama sizi de sıkmamak adına yazmıyorum. buna benzer bir olay yaşamış olan ya da bana verecek bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olun ben kendi kendime düşünemiyorum artık

canım olay karışık geldi biraz daha önceki konunu hayal meyal hatırlıyorum

da senle nasıl neden dalga geçti anlamadım?

senin isteklerine saygısı yok mu belki bu ara canını sıkan bişey olmuştur

bunalmış olabilir senden olmasada o sıkan başka bi olay olmuş olamazmı?

aslında anlattığına göre hiç büyütmüyosun ama neden sevmyosun arkadaşını sevgilin seviyosa

görüşüyosa sende ısınmaya çalışsan yada inat yapıyodur belki tepki verme kendi uzaklaşır belki.....

( cnm karışık yazdım ama anlamaya çalışıyorum=)

canım sondan başlayım sorularına..
o da sevmiyo aslında o çocuğu ama başka kimse yok çevremde diyo. beni güldürüyo o eğlendiriyo diyor gidiyor yine o çocuğun yanına. benim sevmeme sebebim de çok boş konuşan birisi ve 3 defa nişanlanıp ayrılmış falan çocuk ne istediğini bilmiyor yani. hala da daha kız arıyor kendine sözlüme diyor birini bulun falan diye ki hiç sevmediğim muhabetlerdir bunlar klava:

onun canını sıkan şey aslında işsiz olması ve bu yüzden ailesinin çok bunaltoyır olması. evde oturursam evdekiler kızıyor bana ben de onlara iş arıyormuş gibi göstermek için dışarı çıkıyorum diyor da tercihi benden yana olmuyor pek:çok üzgünüm:

o arkadaşının benle dalga geçme sebebi de ben sürekli mesaj atıyormuşum da o olsa dayanamazmış çoktan bırakırmış benim gibisini. ama yine iyi dayanıyormuş falan filan. bi de o çocuğun annesi benim kayınvalidem falan da vardı hep beraber oturuyorduk sözlüme diyor akşam gezelim diye sonra da bana dönüyor tabi sen izin verirsen diyorr kötükedihüso bu durumda sinirlendiriyo tabi erkek arkadaşımı zoruna gidiyor doğaldır.. tepki göstermesem hepten o çocuğun yanına gidecek diye tepki gösteriyorum en azından o zaman bikaç saat kalıp geri dönüyor diyee CADIARZU

bak gördün mü?

sen az tepki verince az duruyomuş bide çevresinde insan yoksa ne yapsın o işsizlik konusunda sevgilin haklı canım biz ilk çıktığımız zmanlarda seneler önce bizdede öyle bi durum vardı gerçekten işsizilik ve ailenin baskısı çok sıkıyoyerimseniben
zoruna gidiyodur arkadşı boş biri olabilr ama sen buluşmak istesen ne diyo
görüşün devamlıs

$imdi sana ßir soru soracagım ama aLınma....Sadece ßi dü$ünce ßu...a.s

1- ßenden soguyor dedin
2- Erkek arkada$ın surekLi onunla ßeraßer ve erkek arkada$ın ßeni egLendırıo o cocuk demi$...
3- Seni dinLemiyor ve o cocukLa goru$meye devam ediyor..

Sonuc... Acaßa sevgiLin Gay mi?

:1shok::1shok:

ben yanlış anlatmışım kendimi o cümlelerle yok öyle bişey canım. mümkün değil yani gay olması o can sıkıntısından zaman geçirmek için takılıyor. başka kimse yok diye gay likle falan alakası yok yani eminim..

FörtLek gözlerini açma ßana :roflol:

Tamam canımcım...ßenimki sadece ßi tespit idi.. Ele$triye acık oLmana sevindim....$imdi gercek yorumuma geLiyorum....

Erkekler, evLenelim der, ßenimLe evLenir misin der ama ßunun ciddi ßir i$ oLdugunun farkına vardıkLarında oturup du$uncelere dalarlar...ßelki $uan erkek arkada$ıyla dertLe$iorr....Vakit geciriyor.....Kafasını dinLendiriyor....taßi sen sevmiyorsun diye goru$memezLik yapamaz ki...Sıkıntısı var ßelki senLe payla$amadıgını ona soyLuor...ßence otur konu$..Derdini aç..... ßelki gizemli dünyaLara gideceksiniz ßilinmeyen sırlara.......... CADIARZU

ya çocuğun yanına beni çok fazla götürmek istemiyor çünkü çocuk kamyon şöförü olarak çalışıyo kamyonda geziyolar ben ne yapayım onların yanlarında :sm_confused: ben dün çocuğun yanına gittiğinde mesaj atmadım işte hiç bi laf etmesin o çocuk diye. sözlüm mesaj attı bu sefer sürekli. evde duramıyo onun sorunu o biliyorum da ben ne yapacağımı bilemiyorum işte..

canım konuşmayı denediğimde iş kavgaya dönüyo. sen beni çok bunaltıyosun senin yüzünden hiç bi yere gitmeyecek miyim ben falana dönüyo iş.. o da sevmiyo çocuğu da işte kamyon tepesinde geziyorlarmış da eğlenceli oluyomuş hey allahıımmm.. bu erkekleri anlamak ne kadar zor bir şey yaa..

çok iyi ya :roflol: :roflol:

konuya dönersek canım arkadaşlarda demiş zaten bu işsizlik öyle kötü bişey ki Allah kimseye vermesin yani. bak sana derdini söylemiş. evde aile baskısı varmış bu konuda. erkekler böyle zamanlarda kafalarını dağıtacak şeyler ararlar ki o arkadaşı kafasını oyalıyorsa eğlendiriyorsa yanına gitmesi normal.
senin yanında büyük ihtimalle evlilik gibi konular geliyordur aklına, iyice işin içinden çıkamıyordur. kaçıyor o da bundan haliyle benneyaptımki

mesela hep derler kriz zamanlarında en çok komedi filmleri ya da programları tavan yaparmış yani canım sana soğuk davranmasında haklı değil belki ama o da kendince başa çıkmaya çalışıyordur. herkes bir değil , o da bu yolu seçmiş :teselli: büyük ihtimalle hayırlısıyla iş bulsun düzelecektir :teselli:

bencede görüşsün ne varki..zaten işsiz evlenmek üzeresiniz bunalımda olabilir.ona biraz zaman ver..sende git arkadaslarınla görüş eglen..onunda eglenmesine izin ver..biraz serbest bırak sorularınla yıpratma onu..onun ne düşündügünü bilmiyoruz cunku içinde ne fırtınalar kopuyo..bırak görüşsün nasıl ola başka kız yok diyosun..en nemliside bu bence onunda seninde ayrı arkadaş çevreniz var..ne kadar sözlüde olsanızz bu gercegi unutmamak lazım..

ßırak görü$sün ßirazcık özLet kendini yerimseniben

kız ben çocuğun yanına git demedim başbaşa buluşun demek istedim ne o öle 3 kişi mi buluşçanız ben ikiniz buluşun da senle vakit geçirsin dedimdelikafadulden evde zaten bunalıyomuş
sende sıkma bakalım belki kendi vazgeçer:sm_confused::sm_confused:

FörtLek gözlerini açma ßana :roflol:
B]

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey :1shok::1shok:

Ne diye üzülüyorsunki iyi ya bak Sevgilin Kamyoncu kültürünüde aliyor daha ne!
Kusura bakmada canim sizin hayatinizda normal baska alanlar yokmu?
Kafe,sinama vs buna benzer yerler?
yada hadi bunlar yok baska acik alanlardami yok?..Yani dogru senin ne isin var erkeklerin arasinda,hani karsindakininde nisanlisi esi falan olur bir araya gelirsiniz,eglenirsiniz falan..
Sanirim sevgilin bos kaldigi icin ne yapacagini sasirmis,zaten iside yok diyorsun,oda bu boslukta ya arkadaslarina takilacak yada kahve kültürünü alacak..
Senin ona bir iyilik yapman gerek,ona bazi seyleri uygunca belli et..

belli etmeye çalışıyorum ben de ama bu sefer sen beni bunaltıyosun oluyor. bir de bizim evlerimiz çok yakın olduğu için genelde evde buluşuyoruz. onun işi yok benim daha okul bitmedi para yok yani anlayacağınız. yani bu hiç gezmiyoruz anlamına gelmiyor tabi ama sürekli de dışarı çıkamıyoruz. o bunaldıysa ben de bunaldım aynı durum bende de var ben bunu anlatamıyorum ona. kahve kültürü ya da kamyoncu kültürü almasını da istemiyorum zaten. ama o başka yapacak bişeyi olmadığından sırf gezmek olsun diye o çocukla takılıyor nası anlatayım kendimi ona bilemiyorumm ..

ya benimle konuşmuyor ki bunları. benim yanımda da hep herşey yolunda numarası yapıyor. en son ben dün çok sıkıştırınca dedi evdekiler çok bunaltıyor falan diye. konuşurken çok morali bozuluyor bazen nişan yapacaz evlenmek istiyoruz ama iş yok güç yok nasıl kalkacaz bu işlerin altından diye ama elden bişey gelmiyor arıyoruz ama iş yok yanii senağlama off offf şu lanet kriz bizi de vurduu :çok üzgünüm:

kızlarr çok fenayım ve sizlerle konuşmaya ihtiyacım var.. inanın başka kimseye bişey anlatamıyorumm senağlama
bugun çok fena kavga ettik yinee hem de çok fenaa senağlamasenağlama yine aynı mevzu yüzünden. şu arkadaşı aramıza girdiğinden beri bi türlü toparlanamıyoruz. yine aynı çocuğun yanına gitme mevzusu açıldı. ben de beni mutsuz etmek istiyosan git dedim. o da başladı yine ben hiç bir yere gitmeyecek miyim de bilmem neee.. bi de bana verdiği sözleri tutmama konusu oldu.bana söz verdin içki konusunda dedim boş bi anıma gelmiş dedi mirmirmirmir inanamıyorum artık ona tanıyamıyorum onu yaa senağlama

neyse kavga iyice büyüdü bu sefer ben erkeğim yaparım sen kadınsın yapamazsın falan da filan.. bi de üstüne bizim ailedeki gelinlerin hiç biri içki içmiyo dedii sanki benim derdim içmekmiş gibi hey allahım yarabbiiimm.. ben de babamda içen damat istemiyo dedimm :dilcikar:

neyse işte kavga büyüdü büyüdü büyüdüüüü.... ben artık sinirimden ona dedim ki " ben senden bugune kadar hiç bişey beklemedim. bütün kızlar araba ev gidşlecek mekanların pahalılığı peşindeyken ben senle bi simitle orucumu açmayı da kabul ettim. tek beklediğim ilgiydi senden. 2 ay öncesine kadar gösterdiğin ilgiydi " dedim. lafı ters tarafından anlayan beyefendi ise " sen benim başıma para konusunu kakıyosun. ben para da bulurum kız da " dedi kötükedihüsokötükedihüso

kızlar bu lafı nasıl affedecem ben yaa? çok seviyorum aileler var arada sözlüyüz sonuçta öyle hemen bitsin gitsin de diyemem ama ne yapacağımı bilemiyorumm ooff oofffsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…