Başkasından hoşlanıyorum diyemezsin sanırım.arkadaşımsa bilir..Kizlar bir arkadasim var ve arkadasimin bi abisi var ... Bu gun baska bir arkadasla bulustuk konusurken bana arkadasimin abisi icin benimle konusacagini abisiyle bi bulusma ayarlamak istedigini ... abisinin surekli benimle tanistirmasi icin israr ettigini soyledi ... Yani kisacasi abisiyle aramizi yapmak istoyormus ... arkadasimda sok olmayim diye uyardi beni
Sorun su abisini taniyorum konusmuslugum yok tabi ... ve acikcasi benim tipim degil ... Arkadasim bana bu teklifle geldiginde onu kirmadan nasil istemedigimi anlatabilirim ???
Evet kolay cozum tabi de kirilir diye korkuyorum sevdigim bi arkadasim hatta burda gorustugum tek arkadasim oyuzden abimi istemedin diye trip atmasindan korkuyorymİlgilenmiyorum demek kadar kolay çözüm.
Başkasından hoşlanıyorum diyemezsin sanırım.arkadaşımsa bilir..
Şakayla , ay hiç düşünmüyorum hayatımda erkek.. Gibi Cümleler kur.arkadaşın.. Tanır o seni.olurunu bırak bence.
Gidip görüş sevgili olmak zorunda değilsin. Bi bakarsın hayatının Aşkı ?? Tipi çok önemli değildir bazen
İstemiyorum diyeceksin bu kadar basit zorlamı ? ısrar ederse de tersle kırılırsa kırılsın onun keyfiyle mi hareket ediceksin
Sakın ayıp Olmasın bi konuşalım veya arkadaşını cok seviyorsan onun hatırı icin tanısma tatlım. Aynı hatayı yapmıs biri olarak, ya canım kusura bakma ama ben suan icin bi ilişki düşünmüyorum dersin
Bu kadar düşünceli olma , senin gerçek arkadaşınsa o sebeble sana kırılmaz , soğuk davranırsa da arkadaşın falan değilmiş demektir hiç gölge yapmasın çıksın gitsin , her zaman bu kafada olursan inan kazanırsın yoksa en çok sen üzülürsün.Israr etmez ama kirmak istemiyorum kirilmadim dese bile bi sogukluk girer aramiza bende bunu istemiyorum
Direk uygun bulmadigini soyle.
yoksa uzar o konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?