akla ihtiyacım var... işin içinden çıkamıyorum

ayy Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum. Eşiniz bu konu hakkında ne diyo?
Bide babanızla aynı şehirde yaşayan kardeşiniz var mı güvendiğiniz ağzını sıkı tutan size yardımcı olsa

tv de neler neler duyuyoruz.Az kaldı lafı çok manidar geldi.sanki herşeyi planlamışlar gibi.bence kanıtlamaya çalışın.keşke takip ettiğinizde resimlerini çekseydiniz.

ben böyle bir olaya tanık oldum. gözle görüldü yakalandı herşeyi yalanladı. zaten herkes biliyormuş anlattılar kocasına çocukları bile anlattı. kocası önce inandı boşanacam dedi sonra kadınla konuştu kadın onu kandırdı. tekrar beraberler aynen söylediğin gb kaşı gözü ayrı oynuyor. gözümüzün içine baka baka aynı haltlara devam ediyor bir kişiylede değil. kocasının başına iş açacak diye korkuyoruz ama elimizden birşey gelmiyor. elinde mutlaka kanıt olsun boşanırken çok işe yarayacaktır. bildiğini belli etme kadına karşı aynı samimiyetle devam et. babanada anlat hasta olacağını sanmıyorum. öğrendikten sonra karar onundur. biz asla kabul etmez diyorduk ama etti çokta mutlu görünüyor babanda belki boşanmaz. ne diyelim Allah ıslah etsin

Bu iş babanı aramak veya arattırmakla olmaz.
eşi iftira eder ve daha temkinli davranır.
bu konuşmaları nerede duydun adam eve falanmı geliyor
bir yere ses kaır cihazı kamera gibi bir şey yerleştir.
Takip et telefonunu karıştır mutlaka açık veriyordur ama siz farketmemişsinizidr
az kaldı demesi beni bir tuhaf yaptı ne gibi planlar varsa artık
çok dikkatli olun

İs yerine yollayabilir. Fake bir isim ile bir kargo gibi yollayabilir... seçecek çok...
Kaşı gözü ayrı oynuyosa adam bu delilleri gösterdiğinde kılıf uydurabilir de. Elindeki deliller ne kadar sağlam bilmek gerek. Ama babanın kulağına kar suyunu kaçırmak lazım

Bir kargo şirketi ile yolla subeye ve babanın numarasını ver kargo şirketine özel olduğunu ve sadece şahsın kendisine teslim edilmesini istediğini belirt. Şubeden teslim alsın. babanın bulunduğu yere yakın bir şubeden yani kendi teslim alsın. Çalışıyorsa iş yerine yolla ama kanıtların bir yedeği mutlaka olsun elinde

P pembe tokam elindeki kanıtlarda o iki ahlaksız da kesin olarak belli mi yazılanlardan net olarak anlaşılıyo mu yoksa üstü kapalı yazışmalar mı?

hayır yok.ben orda olsam polisl bile basarım ama.ah işte.yani kızlar yazdıklarını görseniz mide bulandırıcı. o kadar açık aslında ama bir o kadar da kaçamak konuşmalar var.

konuşmalarını takip ettim netten.yani iğrenç apaçık konuşuyorlar şöyle yapalım böyle yapalım diye.adam sapıkça sorular soruyor.hepsini kameraya çektim.hem de görüntüyü kaydttim

konuşmalarını takip ettim netten.yani iğrenç apaçık konuşuyorlar şöyle yapalım böyle yapalım diye.adam sapıkça sorular soruyor.hepsini kameraya çektim.hem de görüntüyü kaydttim
Bana kalırsa daha açık ve net deliller bulduktan sonra babanızla konuşun ki her bir deliliniz inandırıcı olsun

Ah kızlar ah… Öyle bir durum ki bu kimseye anlatılmaz. Ne yapsam bilemedim. Günlerdir uyuyamadım.

Şimdi benim bir üvey annem var. Babamı aldatıyor. Hem de sadece aşk değil. Çok affedersiniz ilişkiye girmişler .Adam da evimize giren çıkan bir adam. Adam da evli üstelik. Ailecek görüşüyorlar.Fazla ayrıntı veremiyorum o kadın da görür anlar diye. Önce şüphelendim. Sonra takip ettim ve işte sonuç. Nasıl yapar anlamıyorum. Kendisini yıllarca anne gibi sevdik ,saydık. Babam dövmez ,sövmez ,içki yok, kumar yok. Bir dediğini iki etmez. Evet belki bunlar yeterli değil. O zaman boşanırsın sonra ne halt yersen ye

Şeytan diyor ki rezil et bu ahlaksız kadını. Ya da tehditle boşansın babamdan. Yani babamın hayatından endişeleniyorum o kadar ciddi mesele. Az kaldı falan diye konuşuyorlar, duydum.İlaç içiyor babam ilaçla bir şey yaparsa babama.

Bir yanım da al karşına konuş diyor. Bir daha görüşme yoksa seni rezil ederim gibi falan. O kadından kardeşlerim var. Baba bir yani. onları çok seviyorum. Yuvayı yıkanın yuvası olmaz diyorum. Babam ve kardeşlerim üzülsün istemiyorum. Ama bir daha yapmayacağından emin olamam ki. Allah’ ım 32 yaşında kadınım kızlar benimde çocuklarım var. Ama işin içinden çıkamıyorum. Ne yapacağımı düşünüp duruyorum. Babama söylesem ölür mü felç mi olur artık. Söylemesem içime sindiremiyorum. Ailecek fotoğraflar çekiliyor falan birbirine gittikleri gezmelerde. Canım babam her şeyden habersiz.

Gerçek annem olsa söyler miydim babama? Yoksa bunu saklar annemle mi hallederdim bilemiyorum? İşte her şeye rağmen bunu düşünmeden edemiyorum.Ama bu olayı da yutup sindiremem. Akıl verin bana fikirlere ihtiyacım var. Ben düşünemiyorum artık.

Kanıt topla ve önce kadına sonra da usulünce babana anlat bence .

çok zor bir durumdasınız Allah yardımcınız olsun.
bence hiç öyle basma, mektup yazma filan olaylarına girmeyin. arada kardeşleriniz var onları düşünün. o kadın kendi çocuklarını düşünmemiş ama siz düşünün garipleri.
babanızı yanınıza çağırabilir misiniz? tek başına. yanınızda iken sakince anlatın. eğer çok zorlarsa kanıtları da gösterin, kırmayın gururunu.
sonra babanız kadınla hiç yüz göz olmadan açsın davasını. kadın ararsa siz açın telefonu. görüştürmeyin babanızla ikisini. sonra boşanır kurtulur babanız bu iğrenç yaratıktan.

bence eşinizle gidin akdınla konuşuğ babnıza boşanma davası açıp bulunduklrı yerden çekip gitmesini söyleyin ayrıca kadın boşanma dilekçesini beraber verin ve babanızı karşınıza alıp anlatın babanızın başı derde girmesin hm kadın gidince hemde kadını arayıp söyleseniz gitmyipbbnıza zarar veriri müge anlıda nler izliyoruz yada babızı yanınıza alın kadına boşanma davası açtıktan sonra ama tel. falan açıp babanıza başkası gibi konuşaın allah korusun takip eder basar biri zarar görürü ve babanızın başı derde girebilir bu sebepten işi yada babanızla konuşup mesajlarıda dedlil olarak sayıp bir avukata danışarak dava açmasını isteyin işi resmiyete dökün yoksa öteki türlü işin içinden çıkılmaz kim kime ne yaparsa siz üzülürsünüz.

Kanıtları toparla ve babana söyle,güzelce anlat baban bilmeli bu konuyu.Hiç kimse aldatılmayı hak etmez.Aynı şeyin kendine olduğunu düşünsene.Ama baban sakin davranmalı boşanma davası açmalı.Yuva yıkan sen olmazsın yuva yıkan üvey annen.Allah sabır versin.

İyiki üvey annenizmiş.Bide bunu öz annesi yapanlarda var.Bence ilk bu kadınla konuşun.Duruma göre babanıza söylersiniz.Ama şuan olduğu gibi durmayın harekete geçin kanıtlarıda alın önce

profesyonel yardim alarak bu isten daha karli cikabilirsiniz bence..bi avukatla gorusun,elinizde delillerde varmis,o sizi daha iyi yonlendirir diye dusunuyorum.
babanizin sagligindan endiseniz varsa suan icin soylemeyin.
kadini ve o adami avukat araciligiyla korkutursaniz pisar,hicbisey yapamaz bence.
ceksin gitsin hayatinizdan haysiyetsiz kadin.:KK34:

X