- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- Konu Sahibi pembe tokam
çok uçurum olacak bir yaş değilmiş.siz ip uçlarını toparlayın ve babanızla konuşun yada sizin yerinize başkası konuşsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok uçurum olacak bir yaş değilmiş.siz ip uçlarını toparlayın ve babanızla konuşun yada sizin yerinize başkası konuşsun.
Babama telefon açsam başka biri gibiBu da iyi fikirde ya babasının eline geçmeden yok edilirse kadın tarafından o kanıtlar.
Babama telefon açsam başka biri gibi
İs yerine yollayabilir. Fake bir isim ile bir kargo gibi yollayabilir... seçecek çok...Bu da iyi fikirde ya babasının eline geçmeden yok edilirse kadın tarafından o kanıtlar.
Kaşı gözü ayrı oynuyosa adam bu delilleri gösterdiğinde kılıf uydurabilir de. Elindeki deliller ne kadar sağlam bilmek gerek. Ama babanın kulağına kar suyunu kaçırmak lazımİs yerine yollayabilir. Fake bir isim ile bir kargo gibi yollayabilir... seçecek çok...
Bana kalırsa daha açık ve net deliller bulduktan sonra babanızla konuşun ki her bir deliliniz inandırıcı olsunkonuşmalarını takip ettim netten.yani iğrenç apaçık konuşuyorlar şöyle yapalım böyle yapalım diye.adam sapıkça sorular soruyor.hepsini kameraya çektim.hem de görüntüyü kaydttim
Ah kızlar ah… Öyle bir durum ki bu kimseye anlatılmaz. Ne yapsam bilemedim. Günlerdir uyuyamadım.
Şimdi benim bir üvey annem var. Babamı aldatıyor. Hem de sadece aşk değil. Çok affedersiniz ilişkiye girmişler .Adam da evimize giren çıkan bir adam. Adam da evli üstelik. Ailecek görüşüyorlar.Fazla ayrıntı veremiyorum o kadın da görür anlar diye. Önce şüphelendim. Sonra takip ettim ve işte sonuç. Nasıl yapar anlamıyorum. Kendisini yıllarca anne gibi sevdik ,saydık. Babam dövmez ,sövmez ,içki yok, kumar yok. Bir dediğini iki etmez. Evet belki bunlar yeterli değil. O zaman boşanırsın sonra ne halt yersen ye
Şeytan diyor ki rezil et bu ahlaksız kadını. Ya da tehditle boşansın babamdan. Yani babamın hayatından endişeleniyorum o kadar ciddi mesele. Az kaldı falan diye konuşuyorlar, duydum.İlaç içiyor babam ilaçla bir şey yaparsa babama.
Bir yanım da al karşına konuş diyor. Bir daha görüşme yoksa seni rezil ederim gibi falan. O kadından kardeşlerim var. Baba bir yani. onları çok seviyorum. Yuvayı yıkanın yuvası olmaz diyorum. Babam ve kardeşlerim üzülsün istemiyorum. Ama bir daha yapmayacağından emin olamam ki. Allah’ ım 32 yaşında kadınım kızlar benimde çocuklarım var. Ama işin içinden çıkamıyorum. Ne yapacağımı düşünüp duruyorum. Babama söylesem ölür mü felç mi olur artık. Söylemesem içime sindiremiyorum. Ailecek fotoğraflar çekiliyor falan birbirine gittikleri gezmelerde. Canım babam her şeyden habersiz.
Gerçek annem olsa söyler miydim babama? Yoksa bunu saklar annemle mi hallederdim bilemiyorum? İşte her şeye rağmen bunu düşünmeden edemiyorum.Ama bu olayı da yutup sindiremem. Akıl verin bana fikirlere ihtiyacım var. Ben düşünemiyorum artık.