- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
ahaahaaaa şu arkadaşınıza özel gününüzdemisiniz diyen adammıMemlukleri kapatmislar aferin
Bizim sapık bi mudur vardı her toplantıda bayan öğretmenler avret mahallerinizi belli eden şeyler giymeyin derdi o aklıma geldi
Evet ta kendisi azıcık sapıktiahaahaaaa şu arkadaşınıza özel gününüzdemisiniz diyen adammı
göster ama elletme :)))))))))))))))))))Kendi çizgisine ve okuyucu kitlesine göre haraket etmek en doğal hakkı .
Fakat...
Böyle bir çizgin varsa , bu haberi foto kullanmadan yayımlaman en doğrusu . Eğer spekükatif olsun diyorsan , böyle buzlu foto koyarsın ... O zamanda asolan niyetinin zerre samimiyeti kalmaz bana göre .
göster ama elletme :)))))))))))))))))))
Niyetlerini bilemem ama bencede bu tarz heberleri foto kullanmadan yayımlasa daha iyi olur. Gazete dediğimiz olayın görsele hitabıda önemli belki onun için sansür koyuyorlardır. Ne bileyim akitin çizgisi belli ne diye bunu haber yaparlar ki.Kendi çizgisine ve okuyucu kitlesine göre haraket etmek en doğal hakkı .
Fakat...
Böyle bir çizgin varsa , bu haberi foto kullanmadan yayımlaman en doğrusu . Eğer spekükatif olsun diyorsan , böyle buzlu foto koyarsın ... O zamanda asolan niyetinin zerre samimiyeti kalmaz bana göre .
Yolda buzlanma tehlikeli evt bi kere uçtuk çocuk kucağımda aha ölüyoz demek böyle bişey dedim : D ama kimse haber yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?