Akit'ten Beren ve Hülya Avşar'a mozaik

Şu diyanetin iğrenç cevabı ve sorusu haberlerde her gündeme geldiğinde kızım ve eşimle beraberken yüzüm kızarıyor.
Ödüm kopuyor kızım dikkat kesilip dinleyip soru soracak diye.
Babanın kızına şehvet duyması bilmem ne .
Sanatçıların göğüs kısmını kapatmakla adam olunmuyor.Kafanızdaki sapkın fikirleri yokedin önce.
Kadın memesine gelene kadar utanacak çok şey var memlekette.

Oyuncularla ilgisi yok bence, diziyle ilgisi var. Asıl Muhteşem Yüzyıl'dan sonra bu hiç çekilmedi.

Memlukleri kapatmislar aferin

Bizim sapık bi mudur vardı her toplantıda bayan öğretmenler avret mahallerinizi belli eden şeyler giymeyin derdi o aklıma geldi
ahaahaaaa şu arkadaşınıza özel gününüzdemisiniz diyen adammı

Pekte cazip değiller neden buzlanmış ki

19 mayısı kutlayan çocukların kolunu bile mozaiklediğini hatırlıyorum, ciddiye almadım, eğlence olsun, bize malzeme olsun işte

Akit kendine yakışanı yapıyor ne varki bunda.
Çizgi meselesi.

Kendi çizgisine ve okuyucu kitlesine göre haraket etmek en doğal hakkı .

Fakat...

Böyle bir çizgin varsa , bu haberi foto kullanmadan yayımlaman en doğrusu . Eğer spekükatif olsun diyorsan , böyle buzlu foto koyarsın ... O zamanda asolan niyetinin zerre samimiyeti kalmaz bana göre .

göster ama elletme :)))))))))))))))))))

Varsa yoksa kadınlar ve bedenleri , tam olarak iranlaştıramadılarya onun derdindeler

Niyetlerini bilemem ama bencede bu tarz heberleri foto kullanmadan yayımlasa daha iyi olur. Gazete dediğimiz olayın görsele hitabıda önemli belki onun için sansür koyuyorlardır. Ne bileyim akitin çizgisi belli ne diye bunu haber yaparlar ki.
Akit görsele çalışmadığı içinde belki böyle yapıyordur bilemedim şimdi.
Akiti haber yapanlarda hep aynı sol habermiydi.Haber değerimi var bu sansürün şimdi.

Hiç koymamak en temiz çözüm onlar için efide

Buzlanma yolda da foto da tehlikelidir

Hiç koymamak en temiz çözüm onlar için efide

Buzlanma yolda da foto da tehlikelidir
Yolda buzlanma tehlikeli evt bi kere uçtuk çocuk kucağımda aha ölüyoz demek böyle bişey dedim : D ama kimse haber yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…