Beren Saat taviz vermedi

O dizi ekibi olmasa siz ne yapacaksınız acaba lafa gelince yardımseverler ama para söz konusu olunxa yok hep bana hep bana ayıp ya

Hulya iyi bence. Bizli konusmalarina da hastayim . Tam kasinti. Role yakışıyo
Beren hic olmadi malesef.
Igrenc otesi.
Ekin de oyle halit ergenc in mimiklerine kadar kopya.

Diziyi hiç izlememiştim şimdi resimlerde kıyafetleri gördüm bayıldım, hele berenin üstündeki kürklü şey ne hoş, dizinin terzisi kimki acaba :KK70:

Dizi izlenmiyor diye her hafta yok teknik ekip isten cikarildi, yok ucretler asagiya cekmeye calisildi diye absurd bir haber duyuyoruz.

Bu tur projelerde oyuncu secimini iyi yapmak ve Muhtesem Yuzyil II vb. gibi senaryolarla devam etmemek gerekiyor. Halkimiz anlamaz demeyin cokta iyi anliyormusuz.

Son düzenleme:
Dizi zaten tamgaz ilerliyor. Her bolumde 1 hamile 1 dogum 1 surgun olan valide :-) biraz hizli ilerliyor, bence final yaparlar yakinda. Zira bu hizla giderlerse senaryo kalmayacak

Yapımcılar, kötü giden reytinglerin ardından Hülya Avşar ve Beren Saat'in ücretinden 15 bin lira indirmek istedi. İkili, set çalışanlarının işten çıkarılacağını bile bile bu teklifi reddetti!
Eki Görüntüle 1764093
Hülya Avşar ve Beren Saat'in rol aldığı dizi 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in reytingleri her geçen bölüm daha fazla yere çakıldı. Bunun üzerine yapımcılar, birçok yerden kısıtlamaya gitti. Son çare olarak da yönetmenden senariste kadar birçok kişinin maaşlarında da indirim yapıldı.

berennnnsaaattt.jpg

İKİSİ DE TAVİZ VERMEDİ

Dedikodulara göre yapımcılar, haftalık 60 bin lira alan Avşar ile yine bölüm başına 90 bin lirayı cebine indiren Saat'in ücretinden de 15 bin lira indirim yapmak istedi. Konuyu iki yıldız isme açan yapımcılar, "Bu indirim olmazsa set ekibinden birçok kişiyi işten çıkarmak zorunda kalacağız" dedi. Ancak buna rağmen ne Hülya Avşar ne de Beren Saat, haftalık ücretlerinde indirim yapılmasını kabul etmedi.
hulya-kosem23.jpg

OLAN ELEMANLARA OLDU

Bunun üzerine de yapımcılar, aylık 2 bin-2 bin 500 lira alan birçok set çalışanını işten çıkardı. İki yıldız ismin yaşanılacak bu üzücü durumu bile bile 15 bin liralık indirimi kabul etmemesi "Lafa gelince konuşuyorlar ama iş paraya gelince tavırları başka" dedirtti.

kosem-kriz.jpg

BEREN'İN ÇELİŞKİSİ

Ünlü oyuncunun sosyal medyada yaptığı 'halkçı' çıkışlarıyla yaptıkları arasında büyük fark var!

kosem-ahmet5.jpg

Aç gözlü doyumsuzlar sonradan görmeler ne denirki bunlara baska...
15 binlira koyarmiydi onlara ?? Servetlerinin içinde bir çerez parasi...

Olan 2 lira 2.5 lira maas alan elemanlara oldu yine...

Beren o role hiç giremiyor yaa. Sultanlıkla alakasi yok da, doğumda ıkınma taklidi bile yapamadı bi :) ayakkabi deneyen tiki kız gibi ıkındı be

Eğer bu haber doğruysa cidden ikisi de sıfırmış. Medyada insanların haklarını savunurlar ama iş kendilerine gelince bencillik diz boyu. Allah gözünüzü doyursun ne diyim. 15 bin lirs eksik alsan öleceksin sanki. 2000 lira maaş alan insanı düşünmeyecek kadar gözleri kör olmuş.

Bence kadın haklı
o paraya anlaştıysa o paraya devam etmeli ya da madem vermeyecekler parasını ayrılmalı
başkalarının iş hayatını onunkine bağlayıp vicdan yaptırtmak ne gereksiz gayet doğru olanı yapmışlar...
iş ahlakı diye bir şey var...

Bence toparlamasi zor cok buyuk ataklar lazim.

Muhtesem Yuzyil Aşk-ı Derun'u bence her Persembe yayinlasalar daha ust siralarda yer alabilirlerdi

X