• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akit'ten Atatürk'e büyük saygısızlık! Tepki yağıyor...

Çok güzel yapıyorlar. Böyle devam etsin akit. Toplumdaki kutuplaşma iyice artsın, tepedekiler de bunu desteklesin. Böylece aklımız başımuza gelir de milli mücadele döneminde atalarımızın davrandığı gibi davranır, bu vatanı bu uğursuzların eline bırakmayız.

valla aslında çok basit ama, çocukluğundan beri subniminal mesajlarla büyütükdükleri için çokta yargılamak istemiyorum, gerçi bi taraftanda okumuş etmiş bi vizyona sahip olması gereken insanlar ama...

Akiti kaale alıp sinirlerinizi yipratmaniza değmez bence.
Belki diğer haberleri, iftiraları, cirkin üslupları yaninda bu haber hafif bile kalır.

B.ka konan sinekte cürmünden daha çok mide bulandıyor.

Sineği adam yerine koymuyosun ama işte mide bulandırmaya gelince başarıyor.

Ama sonu hep b.kluk hep b.kluk...

B.ka konan sinekte cürmünden daha çok mide bulandıyor.

Sineği adam yerine koymuyosun ama işte mide bulandırmaya gelince başarıyor.

Ama sonu hep b.kluk hep b.kluk...
Evet mide bulandırdıgı doğru.

Prim vermemek en iyisi. Kendi çapında yazıp dursunlar.
Yazdıkları ancak kendi çaplarında kalıyor zaten.

bu cahilliğe nasıl yorum yapacagımı bılemedım...

Hakaret et, rahatlatıyor. Ben mesela b.ka konan sinekler benzetmesi yapınca bi rahatlama geldi, yorum yapacağım diye kasmaya gerek yokmuş :KK14:
:D :D :D
bence bunları kendı hallerıne bırakmak lazım, cıddıye alınca bazı kesımler tarafından kahraman ılan edılıyorlar,durup durduk yere kendılerını bırsey sancaklar korkuyorum
b.ka konan sıneklerın bıle bı hızmetı amacı var ; bu türü belırlenemeyen canlıların yasaması yasayanlara haksızlık

hergün cumhurbaşkanına hakaretten birilerine dava açılırken,akite ne gibi yaptırım uygulayacaklar merakla bekliyorum.

heee bu arada boynukalının ve çetesinin akite baskınını da bekliyorum:KK14:
Baskina mi giderler kutlamaya mi orasi muamma:KK51:

Su habzrin videolu sesli anlatimli biseyi yok mu ne zulumu yazmis bunlar yahuu

Burda bas bas basörtülülerinde üniversiteye gitsin istiyenler, hatta sirf bu yüzden erdogan'a neredeyse tapanlari anlayamiyorum. Yahu Atatürkten önceki toplumun ne kadari okuma yazmayi biliyordu bi arastirin! Birak kadinlar, erkeklerin bile bircogu bilmiyordu. Kadinlar'in haklari yoktu!

Ya bir taraftan takmamaya calisiyorum, diger taraftan cok kiziyorum!

watch

izlemez olaydım o kadar feci ki

Back