Akit TV’de şok! ATAM İZİNDEYİZ

Herkesin özgür iradesi var.
Kim kimin izinden gitmek istiyorsa serbest.
Bana uymuyorsa okumam, görmezden gelirim, gündeme de getirmem. Olur biter.

Bu haberi niye yaptıkları belli. Kendi kendilerine oyun oynayıp Atatürk ü ölüm yıldönümünde ananları, onu sevenleri kötü göstermeye çalışmak. Sanki Ata 'nın izinde olanlar Peygamber Efendimiz'in izinde değil. Hayır yani Atatürk'ün izinde olmak ne demektir. Kurduğu Cumhuriyetin, yaptığı devrimlerin savunucusu ve koruyucusuyum demektir. Nedir yani aradaki fark çok açıkken neyin ne olduğu belliyken böyle bir günde nifak sokmak nedir? Sen bu videoyu 10 Aralıkta yapsaydın herkes beğenirdi ama sen nefretini böyle yollardan kusarsan kusura bakma hiç samimi değilsin. Neyseki ahiret var hepimiz göreceğiz

Iyi de fatih, necip fazil, iskipli atif hoca, "adam" falan peygamber degil farkinda misiniz?
Yok yani videoyu izlediyseniz onlarin da izinde ya?
başını azcık izledim orada peygamberleri sayıyordu..
diğerlerininde davası islam idi bunun için çabalayıp hem canları hem kalemleriyle cihat ettiler o anlamda kasetmişlerdir sanırım yani onlarda peygamberlerin izinde ..
aksi ise ben sözümü geri alıyorum.kullandığım maşallah sözümü.benim fikrim bu konuda net.izinden gitme konusunda.

Beğenmedim. Yanlış çok yanlış. Peygamberleri sayıp ardından necip fazıl , en son da adam v.s demesi çok yanlış.
Gerek yok.
Tamam kimin izindeysen izinde olda gereksiz bir kıyaslama içine girmişsin. Ayrıcada saydığın kişileri de görünce reklam kokan hareketler bunlar dedim.

Keşke kotama kıyıp sonuna kadar izleseymişim neyse hertürlü düşüncemi yazdım ben zaten.
Ama lütfen kıyaslama demeyelim peygamber ve başka biriyle kıyas kelimesi kanıma dokunuyor.

Zaten niye kıyas olsun ki. Kimse de kıyas yoluna falan gitmiyor ama bazıları zorla dikkatleri başka yöne çekmek istiyor.Türkçe de bilmiyor heralde yan anlam, mecaz anlam falan. İzindeyiz deyince na anlıyorsa artık.

Evet her zaman terbiyesiz her zaman seviyesiz ve basitti

Bu videonun neresinde atatürke nefret var acaba?!
Yalnız şahsi görüşüm ben bu Atam İzindeyiz videosuna Bayıldım Atalarımla GURUR Duydum

Bencede ecdadan bahsedilmis 10 kadimda yapilmasi saygisizlik olmus bence
Keske hepimiz peygamberlerimizin izinden gidebilecek kisilikste olsak ilim irfan sahibi olsam.

Akit'in çizgisi belli Atatürk'e saldırmak..
Yıkılırlar yılarlar merak etmeyin,gereken cevap bunlara tokat gibi verilecektir..

O video ne öyle ya
Bunlar hep çakma sloganlı.
Yeni slogan dahi bulamadıkları için atam izindeyiz diyorlar...
Hele Said Nursi'nin izindeyiz filan demiş ya, orada koptum.
Şimdilerde onun cemaatine paralel diyorlar akit tv sunucusu.
Bir de o kıyafetinle pek de İskilipli atıf hocanın izinde durmuyorsun
Kravatın batı Modası olduğunu hatırlatayım.
Tıraşlı yüzün, yapıştırılmış saçların ile hiç saydığın atalarının izinde durmuyorsun
Bu arada 'Atam izindeyiz' lafını şirk kabul eden arkadaşlar, başka ata saydıklarının izinde olmayı kabul ediyorlar.
İşlerine gelince şirk olmuyor galiba
Laf ola beri gele

Kravatı'da ilk icat eden Hırvatisdan'dır biliyormudur acaba bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…