- 18 Temmuz 2013
- 954
- 858
- 303
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
başını azcık izledim orada peygamberleri sayıyordu..Iyi de fatih, necip fazil, iskipli atif hoca, "adam" falan peygamber degil farkinda misiniz?
Yok yani videoyu izlediyseniz onlarin da izinde ya?
Hayır niye Atatürk ile peygamberler kıyaslanıyor her fırsatta ben onu anlamıyorum. Ne alaka yani?
Keşke kotama kıyıp sonuna kadar izleseymişim neyse hertürlü düşüncemi yazdım ben zaten.Beğenmedim. Yanlış çok yanlış. Peygamberleri sayıp ardından necip fazıl , en son da adam v.s demesi çok yanlış.
Gerek yok.
Tamam kimin izindeysen izinde olda gereksiz bir kıyaslama içine girmişsin. Ayrıcada saydığın kişileri de görünce reklam kokan hareketler bunlar dedim.
Keşke kotama kıyıp sonuna kadar izleseymişim neyse hertürlü düşüncemi yazdım ben zaten.
Ama lütfen kıyaslama demeyelim peygamber ve başka biriyle kıyas kelimesi kanıma dokunuyor.
Evet her zaman terbiyesiz her zaman seviyesiz ve basittiAkit hiç bir zaman çizgisinden sapmadı!
Sırf bunun yüzünden kaç defa ceza aldı kapatıldı ve başka isimler altında açıldılar ama Yıkamadılar çünkü YILMADILAR
Siz sanırım portakalla ahmet hakanlarla karıştırdınız
Evet her zaman terbiyesiz her zaman seviyesiz ve basitti
Bunu burada belirtmeni anlamıyorum. Akit gazetesinden bahsediyoruz. Diger o gazetelerin konularinda onlarin terbiyesizliklerine deginiyorum zatenAynı şekilde diğer yanlı haber yapan bazı terbiyesizler gibi..
Bencede ecdadan bahsedilmis 10 kadimda yapilmasi saygisizlik olmus benceBu videonun neresinde atatürke nefret var acaba?!
Yalnız şahsi görüşüm ben bu Atam İzindeyiz videosuna BayıldımAtalarımla GURUR Duydum
Akit hiç bir zaman çizgisinden sapmadı!
Sırf bunun yüzünden kaç defa ceza aldı kapatıldı ve başka isimler altında açıldılar ama Yıkamadılar çünkü YILMADILAR
Siz sanırım portakalla ahmet hakanlarla karıştırdınız
O video ne öyle ya
Bunlar hep çakma sloganlı.
Yeni slogan dahi bulamadıkları için atam izindeyiz diyorlar...
Hele Said Nursi'nin izindeyiz filan demiş ya, orada koptum.
Şimdilerde onun cemaatine paralel diyorlar akit tv sunucusu.
Bir de o kıyafetinle pek de İskilipli atıf hocanın izinde durmuyorsun
Kravatın batı Modası olduğunu hatırlatayım.
Tıraşlı yüzün, yapıştırılmış saçların ile hiç saydığın atalarının izinde durmuyorsun
Bu arada 'Atam izindeyiz' lafını şirk kabul eden arkadaşlar, başka ata saydıklarının izinde olmayı kabul ediyorlar.
İşlerine gelince şirk olmuyor galiba
Laf ola beri gele
Kravatı'da ilk icat eden Hırvatisdan'dırbiliyormudur acaba bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?