- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
ölümünün ardından 77 sene geçti. ama yüreğimizde hala sevgisi var hala izindeyiz.
batıyor :))
Herkes kimin izinden gitmek istiyorsa gitmekte serbest .
İş ki ; izinden gitmediklerinin ardından hakaret , nefret kusmasınlar .
Ha bir de izinden gidip gitmemek kendi hür iradeleri ve fikirleri olsun ;gönülden yapıyor olsunlar ... baskı ile , korku ile izinden gitsen ne gitmesen ne !
Not : Birilerinin izinden gitmemek gibi bir seçeneğimiz de var , unutmayalım .
Bu kadarda nefret dolu söylemleri duymayalım bizde,her yıl aynı teraneleri duymaktan bıktık usandık artık.
Tamam sevme ama nefretini bu kadarda belli etme,ne çamur atacaklarını bilmiyorlar artık..
Bu bahsi geçen yayın organını en son geçtiğimiz 10 Kasımda duymuştum bu kadar sık ; gündeme getirmeyin , gündeme gelemesin .
Evet defaatle nefret söyleminde bulundular ama bu haberde ; senin izinde değilim , şunun şunun izindeyim diyor . Ne var bunda ? Zaten bu adamlarla aynı yolda , aynı hedefe yürümek ister misiniz ? Senin izin sana , onun izi ona . Hakaret olmadığı sürece , beni rahatsız etmez .
Aynen ne kadar güzel söylemiş, kotam sınırlı merakımdan az bişi izledim maşallah ne güzel sıralamış atalarımızı.Bu videonun neresinde atatürke nefret var acaba?!
Yalnız şahsi görüşüm ben bu Atam İzindeyiz videosuna BayıldımAtalarımla GURUR Duydum
Bence daha sonra sonuna kadar izle çünkü bana göre Muhteşem bir videoAynen ne kadar güzel söylemiş, kotam sınırlı merakımdan az bişi izledim maşallah ne güzel sıralamış atalarımızı.
Peygamberler atalarımızı izinden gidilmesi gerkenleri.
Akit hiç bir zaman çizgisinden sapmadı!Milleti ne kadar rahatsız ediyor ya Atam izindeyiz demek yada Atamın varlığı adı şanı
Bu arada akit u dönüşü yapmış dönekler her zaman kendilerini belli ederler
Akit hiç bir zaman çizgisinden sapmadı!
Sırf bunun yüzünden kaç defa ceza aldı kapatıldı ve başka isimler altında açıldılar ama Yıkamadılar çünkü YILMADILAR
Siz sanırım portakalla ahmet hakanlarla karıştırdınız
Kıyaslama yapmıyor peygamberle herhangi biri kıyas edilemez..Hayır niye Atatürk ile peygamberler kıyaslanıyor her fırsatta ben onu anlamıyorum. Ne alaka yani?
Iyi de fatih, necip fazil, iskipli atif hoca, "adam" falan peygamber degil farkinda misiniz?Kıyaslama yapmıyor peygamberle herhangi biri kıyas edilemez..
Bu dünyada izinden gidilecek tek şahsiyet peygamberdir hem devlet adamı hem asker hem peygamber olarak.Tabi inanan biri için inanmayanı şu haberin ırgalamaması lazım.10 kasımda bunu yapmaları ise bazı abartılı durumlara dikkati şeyetmek ki şeyolmuş.
Akit hiç bir zaman çizgisinden sapmadı!
Sırf bunun yüzünden kaç defa ceza aldı kapatıldı ve başka isimler altında açıldılar ama Yıkamadılar çünkü YILMADILAR
Siz sanırım portakalla ahmet hakanlarla karıştırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?