• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akit: ATV'nin yayınları toplumun ahlakını bozuyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İktidar medyası birbirine girdi. Akit, ATV'yi "Yayınları toplumun ahlakını bozuyor" diyerek hedef gösterdi.
esra1.jpg






Cuma, 18 Mart 2016 15:23

Yandaş Akit bir diğer yandaş olan ATV'ye "Yayınları toplumun ahlakını bozuyor" şeklinde tepki gösterdi.

ATV'yi hedef gösteren Akit, yaptığı haberde "Reyting uğruna yapmadıkları kepazelik kalmadı... Yeri geldi PKK sevicilerini yeni dizilerine yönetmen yaptılar, yeri geldi PKK sempatizanlarını dizilerinde oynatıp tepki gelince de oyuncuları diziden kovdular. Gezi isyanına katılanlar ise kanallarında cirit atıyor... Ama böylesini kimse beklemiyordu!" diyerek evlilik programlarını eleştirdi.

Haberde, "Evlilik programlarının zaten kendisi başlıbaşına bir skandal olması bir yana, çıkardıkları sözde gelin adaylarının başörtülü olması ise inananları çileden çıkartıyor. Dindar nesil yetiştirmek' gayesindeki Hükümete yakın yayın politikası izleyen bir kanalın ahlaksız yayınları ile başörtüsünün namusu ayaklar altına alınıyor! Akit Medya Grubu olarak soruyoruz: Nereye kadar bu kepazelik?" ifadelerini kullandı.
http://haber.sol.org.tr/medya/akit-atvnin-yayinlari-toplumun-ahlakini-bozuyor-149690
 
Aaaa ne ayıpppp kavga etmeyin çocuklar siz bir elmanın yarısıydınız hani:110:
Kalyoncu grupla neden açıldı aranız, sebep Nevruz mu gerçekten:KK8:
 
Ahlakı olan bir yayın gurubu haber yapsa okey de yeni akit se geçiniz
Al birini girisi malum
 
Başörtülü kadın olunca anormal, başörtüsüz olunca mı normalmiş.

Alın işte başörtülü ve tvlere kendi rızasıyla çıkıp kendini rezil ediyor, kadını zorlamıyorlar kendi içinden bu geliyor.


Zihniyete bak çay demle. Gerçi zihniyette yok.
 
Back